Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Kablonet ve mesh sistem hakkında...

Yazın ortasına doğru taşınacağım evde kablonet var ve DOCSIS 3.0 üzerinden internet veriliyor. Evin plani bu şekilde. Modem TV yanında olacak. İnterneti en uç odaya kablosuz olarak ulaştırmak istiyorum. Bunun için mesh sistem kurmayı düşünüyorum. 4 portlu DOCSIS 3.0 modem almayı bir portunu...
  2. Y

Yardım Çorlu da oturan ve kablo net kullananlar

İyi günler.. Çorlu da oturup kablonet kullananlar varsa kopma durumları bağlantı kalitesi hakkında bilgi verebilir mi?
  3. Y

Sizce hangi internete abone olayım?

İyi günler. Yaz aylarında ( temmuz sonrası) yeni bir eve taşınacağım. Kablonet altyapı sorgulamasında Bu şekilde bilgi veriyor. Telekom altyapısı sorguladığımda Bu şekilde bilgi veriyor . Acaba hangisini baglatsam? Şu anda netgsm VDS kullanıyorum. Adres değişikliği yapınca sanki yeni...
  4. Y

Laptop/PC Bluetoothuna direkt bağlanabilen gamepad

Başlıkta da belirttiğim gibi laptop veya PC de bulunan dâhili Bluetooth a bağlanabilen gamepad almak istiyorum. 2 adet alacağım. 2 si de aynı anda bağlanabilir olması lazım..
  5. Y

Hp Victus 16-S0050NT hakkında....

İyi günler... Geçen hafta Hp Victus 16-S0050NT aldım. Cihaz güzel sessiz. Fakat sormak istediğim bazı şeyler var ve cihazı incelediğim kadarıyla gördüklerimi yazmak istiyorum. (https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2101789946 ) Görselde gördüğünüz...
  6. Y

37k bütçe ile listedeki laptoplar dan hangisi daha mantıklı?

https://www.epey.com/laptop/e/YTo1OntzOjQ6Im96ZWwiO2E6MTp7aTowO3M6Nzoic2F0aXN0YSI7fXM6NToiZml5YXQiO2E6Mjp7aTowO3M6NDoiNDQwMCI7aToxO3M6NToiMzcwMDAiO31pOjE0MDE7YToxOntpOjA7czo2OiI0NjAzODYiO31pOjEzOTk7YToyOntpOjA7czo3OiIyMjE0MDcxIjtpOjE7czo3OiIyMjEwMDkzIjt9aToxMDI3O2E6Mjp7aTowO3M6MjoiMTYiO2k6MTtzOjI...
  7. Y

32 k bütçe ile laptop tavsiyesi

İyi günler.. Hepsiburada dan alınmak üzere futbol manager ve FIFA pes gibi oyunlar oynanacak laptop almak istiyorum. FIFA pes gibi akıcı oyunları TV ye bağlayıp oynamayı düşünüyorum.
  8. Y

Soundbar alırken hangi kriterlere bakmam lazım?

İyi günler. Şu anda aktif kullanmakta olduğum a95x max android TV box ve yine aktif kullandığım Vestel 43ua9600 TV var. 2. El soundbar almak istiyorum hangi kriterlere dikkat etmeliyim? TV de Netflix Disney+ kullanıyorum. Android box ta da YouTube ve Türkiye da olmayan platformlarin dizilerini...
  9. Y

Football manager oyunu için sistem tavsiyesi

Football manager oyununda mevcut liglerin hepsinin oynanabilir olması için nasıl bir PC donanımına sahip olmak lazım sizce? Bütçe tavsiyeye göre ayarlanacak...
  10. Y

4k Çıkış Verecek Laptop Önerisi?

İyi günler .. 4k çıkıs alabileceğim laptop önerisi verir misiniz? Ağırlıklı olarak film izlenecek oyun çok geri planda en yorucu oyun FM olur. 12bin-16bin arasında bütçe aralığı uygundur.
  11. Y

4k TV ye bağlanacak laptop için gerekli özellikler nelerdir?

İyi günler. Çoğunlukla 4k TV ye bağlı olarak çalışacak ağırlıklı olarak 2k yada 4k film izlenecek (Hiç 1080p izlenmeyecek diye düşünmeyin) Arada sırada LoL pes/FIFA tarzı oyunlarında makul seviyede FPS de çalıştırabilecek bir laptop için dikkat edilmesi gereken özellikler neler olmalıdır...
  12. Y

Tekirdağ'da Tren Kazası..

Çorlu' da meydana gelen kaza zamanında gündemde büyük yer tutmuştu. Ama zamanla unutuldu şimdi pek konusu olmuyor. Bu sabah itibariyle Tekirdağ Ergene ilçesi Velimeşe mahallesi hemzemin geçitte tren ile işçi servis aracı çarpıştı. 6 ölü 7 yaralı var. Servisin hemzemin geçitin engel bariyeri...
  13. Y

A95x max android TVbox h265 sorunu

İyi günler. Başlıkta modelini belirttiğim TVbox ta h265 kodlu filmleri izlerken sorun oluyor. Ya görüntü var ses yok ya ses var görüntü kötü renkler karışık. Çok sayıda player denedim çözüm olmadı. Kodi bile düzgün açmıyor. Ne yapabilirim.?
  14. Y

Asus ROG Strix G513QC-HN031 hakkında..

Asus ROG Strix G513QC-HN031 bu cihazı kullananlar var mı? olumlu olumsuz görüş almak istiyorum.
  15. Y

Maksimum 10bin TL ye monitörsuz sistem (deskmini x300)

Laptop tan vazgeçtim.. Kasa ve anakart deskmini x300. Ram - işlemci - M2 SSD ve normal SSD olarak tavsiye istiyorum. Baz aldığım sistem bu. Hatta soğutucusunu çok beğendim ama yeterli olur mu sizce.?Video linki
Geri