Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Satın aldığım loq'u victus ile değiştirdim ho mu go mu?

İndirimlerde bi Lenovo almıştım. 35700'e Sonra donanım arşivini paylaştığı hikayenin linkinde güzel bir HP victus buldum 35000'e geliyordu. Siparişi iptal Edip onu aldım. Bilgisayarların özellikleri gözüküyor, ekstra olarak gözükmeyen özelliklerini de size sormak istiyorum ekran özellikleri...
  2. H

Öneri 31.5K Laptop önerisi lazım

https://www.teknosa.com/lenovo-loq-15iax9-83gs007wtr-intel-core-i5-12450hx-156-8-gb-ram-512-gb-ssd-rtx-4050-fhd-freedos-laptop-p-786298660?shopId=2304&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.45.5 bu laptop ile bir de 1x16gb ram alıp 24gb yapmayı düşünüyorum 1500'e ram 30000'a bilgisayar...
  3. H

YD ayakkabı almak ile ilgili bilgi almak istiyorum

https://www.tradeinn.com/xtremeinn/en/vans-ultrarange-exo-se-trainers/140398201/p?queryID=c11b4beefcf397535e7a05f7c911a3bd&buscador_search bu yurtdışı internet sitesinde türkiyeye kargo yapıldığı gözüküyor. kargo seçeneklerinde de ptt'yi görebiliyorum. tek yapmam gereken kargo parasını ödeyip...
  4. H

Öneri bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

değecek özellikler geliyorsa bütçe küçük bir miktar daha artabilir. ios'da kullanılacak, anc olur diye düşünüyorum bu fiyat bandında, en iyisi hangisi? soundpeats diye duydum bir bilen yardımcı olursa sevinirim 1710251874...
  5. H

kyk burs sonuçları açıklandı

e devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz.
  6. H

Öneri 500 TL civarında kablolu kulaklık önerisi

çok fark yaratıcaksa 600 700'e çıkabilir. önerinizi bekliyorum. sadece lol oynanacak
  7. H

İstatistik öğrencisine laptop önerisi

Yazılım ve veri bilimi odaklı dersleri var solid falan yok. Ultrabook tarzı mac rakibi pc'lere bakıyor örneğin Huaweiler ilgisini çekiyor baya bu arkadaşa laptop önerisinde bulunabilir misiniz. Aranan özellikler: uzun şarj, yüksek işlemci gücü, type-c ile şarj olması. 1698492915 Asus marka...
  8. H

Yardım type-c'den de şarj olabilen hafif ama güçlü laptop

kontrol otomasyon bölümü kazandım. bölüm müfredatında yazılım olsun autocad olsun birçok program var. oyun da oynayan birisiyim. yazılımda kod derslerinde üst düzey güçe ihtiyaç olmuyor. şimdi benim neye ihtiyacım olduğuna gelelim eylül 12-13'de iphone 15 serisi tanıtılacak ve almayı...
  9. H

Yardım 11600K işlemciye hangi anakartlar uyumludur ve hangisini almalıyım?

Kuzenimde 11600K işlemci var. kullanım amacı yayın+oyun olacak overclock da yapmayı düşünebilir ileriki dönemlerde. öncelik sistemin uzun vadeli olması. hangi anakartı almasını tavsiye edersiniz? hangileri uyumludur? intelin sitesinde 4 anakart tipiyle uyumlu olduğu yazıyor...
  10. H

Öneri Aksiyon kamerası önerisi

Fiyat performans oranı yüksek maksimum 7.5k ikinci el veya sıfır aksiyon kamerası önerisi. Barmenlikte kullanılacak şarjı uzun gitmesi gerek. Düşük ışık performansı da önemli
  11. H

rx6600xt pubg açıldığı anda crash yiyor

var mıdır başına gelen arkadaşlar yardımcı olur musunuz 1687350324 bir arkadaşımda bu ekran kartı var. bugün pubg'ye girmeyi denedik giremiyor. unknown crash yazıyor raporda 1687350386 ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi doğrulamayı denedik
  12. H

Öneri low profile mekanik klavye önerisi

evet arkadaşlar donanım arşivinin low profile razer videosunu izlediyseniz tam olarak ne aradığımı anladınız. kısaca yazayım: low profile olsun sesi olmasa da olur, kaliteli olsun, mekanik olsun. şuanda marka bile fark etmez. bildiğiniz duyduğunuz kullandığınız veya tavsiye edilen low profile...
  13. H

Öneri iki mousem var birini babama vericem hangisini vereyim?

geçtiğimiz dönemlerde pubg çekilişinden https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-asus-tuf-m3-aura-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,570594659.html bu çıktı bana hali hazırda bayadır şunu kullanıyordum...
  14. H

Maksimum Bütçe 11.500 tl laptop önerisi

gereken özellikler iyi pil süresi, type-c şarj, oyun oynatması gerekmiyor https://www.teknosa.com/huawei-matebook-d15-11th-intel-i51135g7-8gb-ram-256gb-ssd-iris-xe-156-w11h-gri-notebook-p-125035468?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.2.5 bu nasıldır kullanan oldu mu ?
  15. H

Öneri 850 tl'ye kadar bluetooth hoparlör önerisi

şuanda aklımdaki ürün https://www.pttavm.com/jbl-clip-4-tasinabilir-hoparlor---siyah-p-197104773?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc var mı bu cihazlar hakkında bilgisi olan ? daha önce de bi arkadaşımla bundan dinlemiştik aşırı yüksek ve güzeldi sesi...
  16. H

Yardım Konserlere girişte yaş sınırlaması ile ilgili bir sorum var

eylülün 23'ünde resmi olarak 18 oluyorum. yıl olarak 2003 olduğu için çoktan 18 oldum basit olarak bakarsak. ama sonuçta daha 2 ay var. ben fatma turgut'un rock konserlerine ve no1'e falan gitmek istiyorum. girişte gün ay yıl şeklinde bakarlar mı? sıkıntı çıkar mı? benim durumuma düşen var mı...
  17. H

Çözüldü✓ rx580 8gb yanına 5600x olabilir mi?

arkadaşım donanım arşivinin bir sistemini almıştı. şuanda ryzen 1600 işlemcisi var. işlemciyi yükseltmek istiyor. 5600x takabilir mi? b450 anakartı var. soketlerde sıkıntı çıkmaz heralde. son soru: rx580 8gb ile darboğaz olma ihtimali var mı?
  18. H

Öneri minibüs ve dolmuşlarla ilgili soru

arkadaşlar bildiğiniz gibi son açıklananlara göre 18 yaş altı insanlar olarak toplu taşıma kullanamıyoruz. minibüs ve dolmuş gibi taşıma seçeneklerini kullanan var mı aranızda? belirli saatlerde binebildiğimiz zamanlarda dakika dakikasına bakılmadığı için minibüsleri kullanarak bi yerden bi yere...
  19. H

Badminton raketi ile ilgili soru

elimde ipleri tamamen sökülmüş sapasağlam bir badminton raketi var. bu raket bir şekilde eski günlerine döndürülebilir mi ? yani tahminime göre bir makine tarafından örülüyorlardır. bi şekilde bu makineyi bulabilir miyim? daha önce deneyen oldu mu böyle bişey? zaten yeni raket alıcam bu hafta...
  20. H

Diş teli ile ilgili soru

Arkadaşlar çok şükür benim dişlerimde büyük bi sıkıntı yok. Hatta çok düzgünler diyebiliriz. Fakat sağda solda dişleri güzel olup yine de sağlık açısından ve gelecek açısından diş teli takan kız arkadaşlar görüyorum. Ayrıca bu insanlar diş telini çıkarınca yani tedavileri bitince dişleri dümdüz...
Geri