Arama sonuçları: *

• Users: Ejderagon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım 1050 ti kartımı rx6600 e yükselteceğim psu ve anakart uyumu nasıl olur

Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım bu yaz yenilediğim fakat o an pc mi yenilerken ekran kartlarının çok pahalı olmasından ötürü ekran kartını yenilemediğim için şuan ekran kartını da yenilemek istiyorum şuan ki pc özellikleri: gtx 1050ti ryzen 5 3600 16gb ram asus b450m h anakart nvmem2ssd...
  2. E

Çözüldü✓ Bilgisayar başlarken her şey başa dönüyor

Arkadaşlar merhaba eski bilgisyarımı yeniden kurdum ve başlattığımda windowsu normal başlat seçeneğinde windowsun kareleri birleşirken tekrardan en başa atıyor ve açılmıyor onararak aç dediğimde ise sorunu bulamıyor ve tek seçenek kapatmak oluyor (en eski bilgisayarımın ekran kartı psu su nu ve...
  3. E

ryzen 5 1600 yerine işlemci

Arkadaşlar yeni pc topluyorum ryzen 5 1600 yerine bi tık daha yüksek 1500 tl gibi fiyatlara bulabileceğim işlemci önerebilir misiniz? teşekkürler.
  4. E

Pc parçalarını değiştirmek istiyorum

Merhaba arkadaşlar şuan elimde böyle bir pc var: EKRAN KARTI:MSİ GTX 1050 Tİ OC EDİTİON ANAKART:MSİ H110M PRO-VD İŞLEMCİ: İNTEL G4560 3.5GHZ LGA1151 RAM:CORSAİR VALUESELECT DDR4 1X8GB işlemci ram ve anakartı bunlar ile değiştirmek istiyorum bana ne artıları olur oyunlarda ve programlarda iyi...
  5. E

Işlemcimi değiştirmelimiyim

Beyler selamın aleyküm yaklaşık 5 6 sene önce donanım arşivi sistem önerinle intel pentium g4560 ve 1050ti lı bir sistem toplamıştım şuan işlemcimin yetersiz geldiğini düşünüyorum tabi pc fiyatları da belli yenisini alamıyorum onun yerine ryzen 5 1600 taksam olurmu ne gibi farklılıklar görürüm...
Geri