Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

3800XT için sıvı soğutucu önerisi

Dostlar selam, 3800XT işlemcimize 240-280mm sıvı soğutucu önerisi istiyorum. Bütçe max 4500. Şimdiden teşekkür ediyorum
  2. Berk Atmaca

Asus mu Samsung mu hangi monitörü alayım??

Dostlar asus 2900, samsung 3000tl. Hangisini alayım? ASUS VG248 SAMSUNG ODYSSEY G3 İkiside 144hz 24 inç. Renklerin önemi var edit falan da yapıyorum full oyun odaklı değil. Ayrıca bu monitör nasıldır? Fazeon X24F166P
  3. Berk Atmaca

Elektrikçi arkadaşım eve internet kablosu nasıl çekebilir?

Dostlar selam. Elektrikçi bir arkadaşım var üniversite okuyor hala. Bir eve kutudan internet kablosu çekecez. Daha önce yapmadık. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Bilmiyoruz yanlış bir şey yapmayalım dedik. Türk Telekom fiş bırakmış ve elektrikçi çağırın o halleder demiş. Nasıl yapabiliriz...
  4. Berk Atmaca

Kaza yaptım lütfen yardımcı olun

Dostlar selam öncelikle bende bir şey yok. Aracım 16 model Vw Polo. Yolda giderken anlamlandıramadığım şekilde sağ ön ve arka teker aynı anda patlayıp yarılıyor. Bunun sonucundan savrulup direğe çarpıp duruyorum. Aracın sağ arka çamurluğu fotoğraftaki gibi. Sağ ön teker yaklaşık 2cm arkaya kaydı...
  5. Berk Atmaca

2016 Polo Geri Görüş Kamerası

Dostlar selamlar. Ablama araba aldık. Bu arabanın orjinal teybine kamera takabiliyor muyum yoksa komple değiştirmem mi gerekiyor?
  6. Berk Atmaca

Max 20K Hazır Kasa Önerisi

Dostlar selam oyun odaklı bir kasa lazım. Piyasaya uzun zamandır bakmıyorum. Tüm önerilere açığım. Küçük bir kardeşimize lazım. Çoğu oyunu açsın orta low ayarlarda da olsa oynatsın kafi. Bütçe maximum 20 bin lira.
  7. Berk Atmaca

1000-15000 arası bluetooth kulaklık lazım

Dostlar kulakiçi kulaklık lazım. Müzik dizi film gibi şeyler için kullanılacak. Var mı öneriniz?
  8. Berk Atmaca

600 Bin bandında araç önerisi

Ailemle araba alıyoruz. Kriterimiz şunlar; otomatik vites, hatchback, fazla sorun çıkarıp bir araba parası döktürmeyecek. Uçmasına kaçmasına hızlı gitmesine lüzum yok. Ben golf 6 düşünüyorum. Sebebi sadece güzel duruyor iç yüzünü bilmiyorum. Önerilere açığım. Maks bütçe 650~680. 681 olmaz yani...
  9. Berk Atmaca

İphone 8 için Rova mı Deji mi??

Dostlar iphone 8'e sahibim. Bir süre daha telefon değiştirmeyi planlamıyorum. Bataryası takdir edersiniz ki hakkın rahmetine kavuşmak üzere. Batarya almayı planlıyorum ama marka olarak ne alıyım?Şu linkteki ürünü almayı düşünüyorum yanında değiştirme aparatlarını da yolluyorlar. Ne önerirsiniz?
  10. Berk Atmaca

Yüksek ve iyi ses veren intercom önerisi

Dostlar kaskın içinde yüksek ses veren basslarıda iyi duyabileceğim bir intercom arıyorum. Var mıdır böyle özellikleri sağlayabilen intercom? Bütçem 2000 bandında.
  11. Berk Atmaca

35k bütçede alınabilecek en iyi sistem?

Dostlar bütçe 35k. Mahalleden küçük bir kardeşime oyun için pc alıcam. Bu fiyata ne alabiliriz? Destek olan herkese teşekkür ediyorum şimdiden. Hemen bugün şimdi alıcam.
  12. Berk Atmaca

5000TL Bütçem var. Monitör lazım

Dostlar başlıkta belirttim. Oyun oynanacak bu kadar. Teşekkür ederim şimdiden.
  13. Berk Atmaca

Mercedes A180 mi Golf mü?

Dostlar araba alacağız. Peder Mercedes beğendi diyor bunu alalım. Sırf Mercedes diye diyor. 900 bin bandında Golf mü alalım yoksa bu araç güzel mi ne diyorsunuz?
  14. Berk Atmaca

Modemimin kararlılık ayarını nasıl yaparım?

Dostlar Türknet kullanıyorum ve modemim Asus DSL AC51 modemim var. Sürekli internet kopmaları yaşıyorum. Nasıl bu sorunu geçirebilirim? Modem sürümüm 473.
  15. Berk Atmaca

Max 3k ya Mikrodalga önerisi

Dostlar evdeki mikrodalga hakkın rahmetine kavuştu. 3k bütçem var fazla aşmayacak şekilde öneriniz var mıdır?
  16. Berk Atmaca

Üniversite Açıktan Bölüm Tercihi

Dostlar merhaba. Ben üniversiteyi bitirdiğim için sıralamalardan puanlardan uzağım. Arkadaşıma açıktan uzaktan bir bölüm arıyoruz. Önerebileceğiniz bölüm var mıdır? TYT puanı 234 veya 224 olması lazım. Sıralamasından bihaberim. Askerde olduğu için öğrenmem biraz zaman alabilir. Şimdiden...
  17. Berk Atmaca

700-800k Araç Tavsiye

Dostlar maksimum 800k ya bulabileceğimiz araç arıyoruz. Sedan olmamalı. Ben seat leon ya da golf düşünüyorum. Alırken nelere dikkat edelim bu araçlarda ne gibi sorunlar çıkabilir. Genel olarak 2012-2015 model arası araçlar var. Önerilere açığım.
  18. Berk Atmaca

Tek bilgisayarda birden fazla valorant açabilir miyim?

Dostlar tek bilgisayarda 3 tane valorant açmam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Arkadaşım yapıyor söyle diyorum parayla diyor haysiyetsiz (!)
  19. Berk Atmaca

10w-40 motor yağı orijinal mi?

Dostlar Drift L motorsiklete sahibim. Yağ bakımı yaklaştı bende yağ fiyatlarına bakıyım dedim. Şöyle bir ürün buldum. 180tl çok ucuz değil mi? Sahte olup olmadığını nasıl anlarım? Dandik yağ almayalım giderayak. ÜRÜN
  20. Berk Atmaca

VDLS Modem Önerisi (Asus Olmasın)

1000 liraya kadar bir modem bakıyorum. Kesinlikle asus olmasın zaten bir tane var crc hatası alıyorum ve sürekli kopmalar meydana geliyor. TTNET Zyxel modemde öyle bir sorun olmuyor. Önerileriniz için teşekkür ederim
Geri