Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

İstanbulda Yaşayan Arkadaşlar Bakabilirmi ?

Merhaba askerlik için esenler otogarından başakşehire gitmem gerekiyor. Hayatımda ilk defa İstanbula geleceğim. Esenler otogarından Başakşehir-Hadımköy tarafına nasıl gidebilirim toplu taşıma ile ?
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Sizce Ekran Kartını Açtırmalımıyım ?

Bu ayın 25 inde garantisi bitecek rx 7600 kartım var.Mersinde oturuyorum ve hava çok sıcak.2 sene olacak 25 inde karta bakım yapılmadı içi açılmadı fabrikanın koyduğu macun duruyor.Bu sebeple kart mersin sıcağında 80 derecelere kadar çıkıyor sizce VATAN BILGISAYARA kartı teslim edip servise...
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Samsung Yazılım Güncellemesi Yapanlar Bakabilirmi ?

Az önce Samsung Galaxy A73 Cihazıma yazılım güncellemesi yaptım yapmaz olaydım.Telefonda aşırı kasma mevcut arayüzde sosyal medyada heryerde.Sizdede böyle bir sorun varmı ?
  4. Yvşlagaçtanealıyon

25K Laptop Önerisi ??

25K. Ikinci el sıfır farketmez güzel bir laptop arıyorum hem oyun hem günlük iş için kullanılacak şimdiden ellerinize sağlık teşekkür ederim
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Spigen Adaptör alınır mı? ?

https://www.hepsiburada.com/spigen-30w-usb-c-ultra-mini-hizli-sarj-aleti-samsung-pps-isi-dusurucu-gan-destekli-akim-korumali-guc-adaptoru-iphone-android-ipad-macbook-type-c-black-ach08448-p-HBCV00006W153X Premium + Hepsipara ile 240 TL ye aldım sizce iyi mi? iadesini vereyimmi hemen ?
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Youtube'a girebiliyormusunuz ?

Şuanda erişim sağlayamamaktayım sizde varmı bir sorun ?
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Sizce ekran kartımı satmalımıyım ?

Eylül 2025 e kadar VATAN garanstisi bulunan RX 7600 üm var. MSI MECH model. Kartta çok az CW bulunmakta. 7K teklif veren var sizce satmalımıyım nasıl bir fiyat kart için 4060 8GB ile denk nvdia tarafında. Statik poşet,port koruma plastikleri,koruma köpüğü,kullanım klavuzu,kutu,garanti full+full...
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Samsung Amazon Kodu Arıyorum ?

Samsung Telefonu olanlar şuanda 4 aylık amazon prime ücretsiz kod alabiliyorlar. Elinde fazladan kodu olupta satmak isteyen özelden yazsın alırım
  9. Yvşlagaçtanealıyon

18.500TL F/P Sistemin Kralı

Bilgisayarın ilanı https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gaming-bilgisayar-1230697963/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilanlarim&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269 Birde video çekmiş bu sisteme süper diye ah ah nereye gidiyor bu...
  10. Yvşlagaçtanealıyon

Sizce Doktora Gitmelimiyim ?

1-1.5 haftadır ön 2 dişimin arasından hiçbirşekilde çıkmayan sert bir madde var yediğim neyden oldu bilmiyorum. Kürdan diş ipi hiçbirşey fayda etmiyor dişim ve diş etime yapışmış artık.Birşeyler yerken dilimi de yara etti değe değe. Olduğu gibi zarar çünkü bakteri üretip dişlerimi çürütebilirler...
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Ekran Kartını Satmalımıyım ?

Elimde Aralığa kadar vatan bilgisayar garantili RX 7600 var. Mart ayına doğru planlarım var fakat o zamana kadar Nvidia 4000 serisi gelebilir. Bu yüzden fiyatların düşeceğini öngörüyorum.Sizce şimdi satıp parayı kenara mı koymalıyım yoksa bekletmelimiyim ?
  12. Yvşlagaçtanealıyon

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Merhaba.2 gündür bir modifiye dükkanında çalışıyorun yeni başladım bu işi bilmiyorum.Temizlik getir götür vsvs yapıyorum İşimiz cam filmi-body kit -led stop led far-ön lip-carbon direksiyon golf seat R veya FR çevrim vs vs. Daha saymadığım nicesi Araba ile ilgili olan herşeyi yapıyoruz gizli...
  13. Yvşlagaçtanealıyon

TurkNet Davet kodu lazım ??

Ev internetini babam iptal etti kendi üstüme alacağım. Başvuru yapacağım şimdi kodu olupta kullanmamı isteyen yazsın birde nereye gireceğim bu kodu ?
  14. Yvşlagaçtanealıyon

Askere Gideceğim Rapor Alamıyorum

Agalar yoklamayı yaptım şimdi aile hekiminden rapor alacağım fakat bugün sağlık ocağına gittim aile hekimimin istifa ettiğini öğrendim yeni etmiş. Askerlik şubeyi aradım bizlik bir sorun değil il sağlık bakanlığını arayın dediler aradım onlarda bilmiyorlar.Aile hekimimi değiştirip rapor...
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Faturasız Hatta Paket Yüklemezsek Ne Olur ?

Elime fazlalık vodafone hat çıktı boşa düştü. Faturalıdan faturasıza geçirdim her ay fatura çıkmaması için. Şimdi ben bunu kullanmak istemiyorum çünkü fazla paket yüklemesem bir şey olur mu yada kendi her ay tekrar eder mi? ?
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Traş Köpüğü Önerisi ?

https://www.hepsiburada.com/nivea-men-deep-dimension-tiras-kopugu-200ml-kusursuz-tiras-pm-HB00000BS14Y Kuponla 3 Tanesi 190TL ye geliyor. Daha kaliteli birşeyler varsa bekliyorum. İlk defa jilete vuracağım o yüzden kaliteli birşeyler olursa sevinirim.
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Hangi Traş Bıçağını Almalıyım ?

https://www.hepsiburada.com/gillette-mach3-tiras-makinesi-2-yedek-tiras-bicagi-pm-sggil323240?magaza=Hepsiburada https://www.hepsiburada.com/gillette-fusion-proglide-flexball-tiras-makinesi-2-yedek-tiras-bicagi-p-SGGIL90656?magaza=Hepsiburada Fiyat önemsiz hangisi daha iyi olur ilk defa...
  18. Yvşlagaçtanealıyon

SSD Hız ve Sağlığım Nasıl

SSD yi alalı tam 1.5 sene oldu geçen sene martta alındı. Modeli Hikvision E100 256GB(mavi) Sizce nasıl fazlada kullanmadım halbuki. Şuanda 42GB kullanıyor %18i dolu BİLGİNİZE Windows google birkaç program başka bir şey yüklü değilken bu şekilde.
  19. Yvşlagaçtanealıyon

Derbi Tahminleriniz Neler

Trabzon an itibariyle 10 kişi visca gg Tahminim 1-2
  20. Yvşlagaçtanealıyon

600 TL ye GT 730 2GB alınır mı? ?

MSİ GT 730 2GB. Ekran kartım bozuk şuan görüntüyü anakarttan alıyorum o kadar rezil ki youtube dan 240p video izletiyor o kadar kötü. 600 TL ye tek fanlı gt 730 2 gb buldum amacım oyun değil hem 144HZ alacağım hemde adam akıllı görüntü. Sizce alınır mı? ?
Geri