Arama sonuçları: *

• Users: White
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. White

Psikolojik İlaçlar İle Kafa Bulma

beyler bayanlar paramın olmadığı için dikkat eklikliği laçlarıyla kafa bulmaya çalıştım aslında azıcıkta başarılı oldum 2 tane concerta elli dört mg bide risperdal 2 mg sizce bişey olur mu eğlendiriyo ama böyle yapan başkaları var mı ya da başka hangi yöntemlerle kafa çekebilirim
  2. White

16 yaşındayım boyum 1.67 daha uzar mıyım

Dostlar 16 yaşındayım 2005 doğumluyum yaşıtlarım hep 1.75 1.80 1.90 benden kısa çok az insan var babamın boyu 1.74 annemin boyu 1.50 sizce daha uzar mıyım
  3. White

Amazon Parası ile ne yapılır

amazon parası ile digital kod almak mümkünmü mesela steam kodu gibi ben bulamadımda
  4. White

Steam Hesabı Nasıl Satılır?

Beyler steam hesabımda bi ton oyun var toplam değeri 1000 tl falan bütün oyunları oynadım vac vesayre yok ben bu hesabı hızlıca nasıl satabilirim zaten çok cüzü bi miktara bırakıcam
  5. White

Beyler Sevdiğim kızı buluşmaya nasıl çağırırım

Arkadaşlar 2 senedir sevdiğim bi kız var ona sosyal medyadan çok açıldım ama yüz vermedi engelledi geçen gün engeli kaldırıp istek atmış sizce yüz yüze buluşmaya nasıl çağırırım ?
  6. White

Steam Hesabımı En Hızlı Ve En Güvenli Nerede Satabilirim ?

Arkadaşlar Biraz Paraya İhtiyacım Var Ve Steam Hesabımı Satmak İstiyorum Nerdeyse Kütüphanesiyl 900 Tl Kadar Şuanki Değeri En Hızlı Hangi Sitede Satabilirim ?
  7. White

Beyler Steamde İtemim Var En Az Komisyonlu Hangi Sitede

Beyler Stemde 6 Dolarlık Bir Skin Var Bunu Satıp Bitcoin Olarak Çekebileceğim Bir Site Varmı ?
  8. White

GamePower Wraith Kaça Satılır

Beyler Bu Kasa Kaça Satılır Çok Isınıyor Bide Satılıcağı Fiyattan Adam Gibi Kasa-Psu Önerirmisin Psu 550 altı olmasın
  9. White

Ram 3000 Mhz Olmuyor

Asus A320M-F Apacer Panther 8GB 3000MHz DDR4 Ram İşlemci Modeli : Ryzen 1600 AF Sistemin Özellikleri Bu İnternetten Araştırabilirsiniz Anakart 3200 mhz Destekiyor E İşlemci Desende Öyle Ramı Xpg Profiline Alıyorum 3000 mhz çekiyor ama sistem 3 kere kapanıp açılıyor bir türlü yapamadım ondan...
  10. White

Beyler Netflix Para İadesini Ne Zaman Hesaba Geçer 3 Gün Oldu Hala Yok

Beyler Netflixten Bi Üyelik Aldım 29.90 TL lik Aynı Gün Müşteri Hizmetleriyle Görüşüp İade Aldım 30 Güne Kadar Diyo Sizde Kaç Günde Gerçekleşti Bu İşlem. 3 Gün Oldu Hala Gerçekleşmedi Ben Müsteri Hizmetlerine Soruduğumda Genelde 2-5 Gün İçerisinde Gerçekleşir diyorlar sizde kaç günde oldu iade...
  11. White

Shadowpay Güvenilrimi Btc Çekilirmi

Shadowpay Csgo Skinleri Satabiliceğiniz Bir Platform İsterseniz Btc Cüzdanınıza İsterseniz Kredi Kartınıza Çekebilirsiniz Burayı Hiç Kullanan Varmı Btc Gönderiyorlarmı
  12. White

Netflix Para İadesi Kaç Günde Gerçekleşir

Beyler Netflixten Bi Üyelik Aldım 29.90 tl lik Aynı Gün Müşteri Hizmetleriyle Görüşüp İade Aldım 30 Güne Kadar Diyo Sizde Kaç Günde Gerçekleşti Bu İşlem
  13. White

Epic Games Para İadesi Hesaba Ne Zaman Geçer ?

Epic Gamesden Assassin's Creed Odyssey almıştım 60 tl değerindeki kupon ile 27.88 tl bir ödeme yaptım iade işlemim onaylandı gözüküyor bir mail geldi para hesabıma ne zaman geçer papara card ile satın aldım
  14. White

Everest Sgm-X7B Tıklamama Sorunu

Başka Mouseda Böyle Bir Sıkıntı Yaşamamıştım beyler bende 15 tllik mouse bile vardı ama bu sıkıntıyı çekmedim bazen csgodayken yada normal kullanımda tıklıyorum tıklamıyo bidaha tıkladığım zaman 2 kere tıklıyo alındığı günden beri artarak devam ediyor yazılımsalmı yoksa kronik sıkıntılımı size...
  15. White

Beyler Bana Böyle 500 Tl Civarı Combo Set önerir misiniz?

Beyler 500 Tl Bütcem var klavye+mouse+kulaklık Bi Combo Set önerir misiniz?
  16. White

Beyler Xbox Game Pass Ultimed Aldım Ne Zaman iade Edilir

Beyler Xbox Game Pass Ultime Alıdım İptal Ettim 1 Gün Geçti Üyeliği İptal Ettim Para İadesi Ne Zaman Papara Hesabıma Geçer
  17. White

Beyler İyi Bir F/P Soğutma önerir misiniz?

Beyler İşlemci İçin İyi Bir F/P Ürünü Sıvı Soğutmada Olur 300 Tl Bütçem Var
  18. White

Beyler Benim İşlemci Ve Kasa Çok Isınıyor

Kasanın Modeli https://gamepowerpc.com/gaming-case/wraith İşlemcinin Modeli Ryzen 5 1600 12nm Sizce Bunu Nasıl Çözerim İşlemci Oyun Sırasında Mesela Far Cry 5 Oynarken 71-80 derece arası geziniyor kasada Csgoda Bile Hemen Isınıyor Üste 2 Fan Ekleseme Düzelirmi Sizce
  19. White

Modem Ve Router Farkı Ne

Hep Merak etmiştim bide size Soruyorum Ey Forum
  20. White

Gamepower WRAITH ARGB Gaming Kasa Çok Isınıyor

Kasa Çok Isınıyor Bunun Çözümü İçin Ne Yapabilirim 4 Fan Var Link https://www.incehesap.com/gamepower-wraith-argb-gaming-kasa-fiyati-43505/
Geri