Arama sonuçları: *

• Users: class
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

silinsin

silinsin
  2. C

honda civic nasıl bir araba?

honda civic 2017-2021 yılları arası bir modelini almayı düşünüyorum. sizce nasıl bir araç? karadeniz yollarını bilirsiniz. hep yokuşlu. yokuş çıkarken araç zorlanır mı? 4 kişi araca bindiğimizi düşünürsek çıkabilir miyiz? bir de araçla yaylaya çıkılabilir mi yoksa yere çok mu yakın? 1.5 vtec ve...
  3. C

Fanlarım Çalışmıyor

Merhaba, kasamın fanları dönmüyor. Çünkü kablolarını bir yere bağlayamadım.
  4. C

Bu Sistem Uyumlu Mu?

Bulamadım
  5. C

20000 TL Sistem Tavsiyesi (Ekran Kartsız)

Merhaba, ekran kartım var. Ekran kartsız olacak şekilde SSD hızı yüksek, işlemci çekirdeği fazla ve yüksek ram'li olan bir sistem tavsiyesi yapabilir misiniz?
  6. C

Bilgisayarınızda Bunlar Var mı?

merhaba, bu değişik isimli dosyalar var msconfig'te. siz de kontrol eder misiniz?
  7. C

Kuzenin Yurtdışından Getirdiği Bu Laptop'ı Alayım mı?

Merhaba, kuzenim yurtdışından laptop getirdi. 6800 tl'ye satıyor. Sizce alınır mı? Ben de laptop alacaktım. Bütçem 8000 lira. Oyun oynamayacağım. MSI GL65 Gaming Laptop Intel i5-10300H İşlemci Geforce GTX 1650 Ekran kartı 16 GB Ram + 512GB NVMe SSD Windows 10 Lisanslı 6800 TL
  8. C

350 TL'ye Kadar

350 TL
  9. C

Yardım Laptop

Merhaba
  10. C

Bu Sistemi Bu Fiyata Alayım mı?

Kuzenim aşağıdaki sistemi ikinci el olarak satıyor
  11. C

Harddisk

Anakart
  12. C

3070 Ekran Kartı Bu Anakarta Takılır mı?

Ab350 gaming ana kartıma, rtx 3070 ekran kartı takılır mı? Takıyorum ancak bir türlü bastırılmıyor. Elimde kalmasından korkuyorum. Sebebi nedir? Bir türlü o vidalama yapılacak yer denk gelmiyor, bastırılmıyor?
  13. C

Bu Kasanın Marka-Modelini Bilen Var mı?

Merhaba, kuzenimden kasa alacağım ancak kasanın marka-modelini bilmiyor. Diğer parçaların modellerini söyledi. Siz bu kasanın modelini biliyor musunuz?
  14. C

Bu Parçaların Fiyatı Sizce Ne Kadardır?

Rgb Oem kasa T-Force Vulcan 16 GB 3200 MHz RAM WD 500 GB ssd m2 Amd stock fan kendim pc toplama sitelerinden aynı fiyata daha iyisini toplayabilir miyim?
  15. C

3070 Sistem Topladım Görüşlerinizi Alabilir miyim?

GeForce RTX 3070 LHR 8GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB LHR VCG30708LTFXPPB 8GB GDDR6 256Bit Dx12 Rgb Oem kasa Ryzen 5 3600x işlemci T-Force Vulcan 16 GB 3200 MHz RAM Tuf Gaming B550m anakart WD 500 GB ssd m2 Amd stock fan
  16. C

Bu sistemde neler değişebilir?

Merhaba, sizce bu sistemde neler değişebilir? Yoksa bu haliyle iyi mi? Sizlerin sistem tavsiyelerini bekliyorum. Bütçe: 12.500 TL (kasa + monitör toplam bütçem bu) GamePower Airbender RGB CPU Hava Soğutucusu AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz 35MB Soket AM4 MPK İşlemci Prime B450M-K II AMD B450 Soket...
Geri