Arama sonuçları: *

• Users: PinezHawk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Çözüldü✓ İşlemci değiştirdikten sonra monitöre görüntü gelmiyor yardım

Merhabalar bugün yeni söylemiş olduğum amd ryzen 5 5600x işlemciyi taktıktan sonra monitörüme görüntü gelmiyor neden olabilir kasanın ışıkları falan yanıyor
  2. P

Donanim Arşivi F/P Gençer Gaming sistemim geldi

Kardeşimle sürekli kavga ediyorduk bi pc olunca donanım arşivi ve gençer gaming sağolsun kardeşime de bi sistem alabildim mouse hediyeleri için çok teşekkür ederim gençer gaminge şimdi sürpriz zamanı gelince gözündeki mutluluğu görmek bi abi için en büyük ödül olsa gerek tekrardan bu fırsatı...
  3. P

DA-C gencer gaming hazır sistem

Sistem stok dışı satın alındığı için derken neler kastediyorlar elinden olmayan ürünleri niye satıyorlar daha önce itopyadan hazır sistem aldım yine donanim arşivi aracılığı ile onlar ertesi günü kargoladı madem elinde yok niye satışa sunuyorsun %85 yolladık diyorlar her saat 100-100 açıldı ben...
  4. P

Dünkü sistemi soğutmak için hangi soğutucuyu almalıyım ?

Arkadaşlar Dün çıkan sistemi soğutmak için hangi soğutucuyu alabilirim Abdullah abi 400-500 liralık soğutucular bile iş görür dedi de hangisi iyi bilemedim yardımcı olabilecek var mı ?
  5. P

Amd işlemciden intele geçmek

Bende G3 sistem var işlemcisi amd ryzen 3600 ben bunu intel i7 ya da amd ryzen 7 çevirmek istiyorum bir sorun yaşar mıyım
  6. P

Sıvı soğutma önerisi

Sıvı soğutmalardan hangisini almalıyım ya fa sizin önereceğiniz güzel 2 fanlı olsa iyi olur 1628152115 İlk iki görseli yanlış attım
  7. P

DA-G3 sistem işlemci ısınıyor

DA-G3 sistemde işlemci ısınıyor sizce sıvı soğutma mı almalıyım overlock mu yapayım overlock yaparsam bir zararı falan olur mı
  8. P

DA-G3 sistemde işlemcinin garanti belgesi yok

G3 sistemde işlemcinin kutusu da garanti belgesi de çıkmadı alanlarda var mıydı var da ben mi görmedim acaba
  9. P

G3 sistem için windows key

G3 sistem için windows aktifleştirme anahtarı almak istiyorum. Güvenilir önerebileceğiniz site var mı ?
  10. P

Donanım Arşivi G3 sistem

Donanım Arşivi G3 sistem ayrı ayrı (montajlanmmamış) şekilde mi kutuda mı gelecek yoksa montajlanmış bir şekilde bir kutuda mı gelecek ?
Geri