Arama sonuçları: *

1. T

Direksiyon seti önerisi

F/p sorun yaşatmaycak direksiyon seti önerir misiniz?? ama benım ıcın onemlı olan ne kadar fazla oluyorsa 6 ay falan pesin fiyatına taksitli olması lazım
  2. T

Max 12-13k dron tavsiyesi

4k çekim yapabilen inşaat videoları çekeceğiz tavsiyeniz varmıdır
  3. T

Ekran kartı ışığı sürekli yanıyor sorun mu?

Sürekli normal sabit şekilde 2 kabloda beyaz yanıyor yanıp sönmüyor önceden öyleydi şimdi sabit yanıyo niye sizce Gigabyte 7600xt
  4. T

Bilgisayarıma Nasıl Bir Upgrade Yapabilirim

Selamlar nasıl bir upgrade yakışır? İşlemci : R5 7500F Ekran kartı : Gigabyte 7600xt Ram : Kingston beast expo 8x2 5200mhz Ssd : Nv3 kingston Anakart : GB B650m s2H Kasa : Bitfenix ares 600w İşlemci soğutucu kasaya ek olarak fanlarım falan var zaten onlar tamam. Ek tavsiyeleri bekliyorum...
  5. T

Cs2 Skin alabileceğim siteler?

Hesabımda şuan boşta duran 10 dolar var üstüne bi 5,10 dolar daha ekliyip skin alayım diyordum da bu hesaptaki parayı siteye aktarabilir miyim? ve hangi site önerirsiniz?
  6. T

Rahat ettirecek f/p koltuk

Minimum bütçeli f/p ofis koltuğu falan öneriniz nedir
  7. T

Isı değerleri nasıl?

Gigabyte 7600xt r5 7500f
  8. T

Telefondan hazırladığım powerpoint bilgisayar üzerinden açılır mı

Telefona powerpoint uygulamasını indirdim yaptım slaytı bilgisayar üzerinden sorunsuz açılır mı? pptx uzantısı
  9. T

50K Ekipman Sistem her şey dahil Önerisi

Monitör Kulaklık mouse her şey dahil 50k biraz aşabilir önerisi yaparmısınız
  10. T

ACİLACİL Bu sistem nasıl ve kaç para olmalı

sistem nasıl ve bu sistem sizce kaç tl olmalı
  11. T

Tavana bulut şekilli ledi önerir misiniz?

İnternette sürekli görüyorum bulut şeklinde elyaftan yapılmış biçimde kullanan varmı riski varmıdır yanma vb? Kullanan varsa malzemeleri atabilir mi
  12. T

Ankarada opel yedek parçacı

Ankarada bildiğiniz uygun fiyata veren opel parçacı varmıdır?
  13. T

Gta 5 Arkadaşlarla görev yapma

Biraz amatörüz pek anlamıyoruz değişik değişik görevler yapıyorlar millet biz sadece haritada gözüken harfleri yaptık başka nerden görev bulabiliriz?
  14. T

Standart gta 5 ile legacy oynayan birisi aynı anda oynayabilirmi

Merhaba Bende gta 5 pre var epic games üzerinden arkadaşımda steam legacy var beraber oynayabilirmiyiz görevlerde falan?
  15. T

Oval hoparlör önerisi

Kamyon için oval hoparlör önerisi fazla kaliteli olmasına gerek yok f/p max 1.5k civarı.
  16. T

3k Koltuk Önerisi yaparmısınız

Beyler fazlasında gözüm yok totom rahat olsun yeter birde bel kısmı önemli benim için biraz. Varmıdır önereceğiniz koltuk? 3k civarı
  17. T

Vram soğutucu nedir?

Ekran kartım satılıktı önceden yorumlara bir arkadaş böyle bir şey yazmış.
  18. T

Kıvırcık Saçımı nasıl parlak tutabilirim

Saçım hemen hemen aşağıda bıraktığım gibi. Bu saçı parlak tutması için ne sürüyorlar herkes farklı bir şey söylüyor.
  19. T

Ankarada Bilgisayarcı Önerisi

Ankara yenimahallede oturuyorum bildiğiniz sağlam bir bilgisayarcı varmıdır? Kasa içi kablo toplanacak sadece.
  20. T

Cs2 Ajan Fiyatı Artar mı Daha?

Ben bu ajanı 25 dolarken almıştım baktım 100 dolara yaklaşmış bunun son durumu ne olur var mı bir bilgi?
Geri