Arama sonuçları: *

• Users: enismmmc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Türknet 16 Gündür İnternet Sağlamıyor

18 ocak günü sabahı internet kesikti akşamı bekledim belki bi sorun vardır çevrede vs diye akşam oldu talep açtım talep halen devam etmekte hiçbir şekilde yardım etmiyolar sadece arızanız devam etmekte yazıp duruyorlar 10 gün içinde şikayetleriniz çözümlenir diyolar fakat 16 gün oldu hala devam...
  2. E

Türk Telekomdan ve Türknetten aynı anda fatura geldi

türk telekomdan türknete geçtim bugün sabah türknetten 100tl fatura + 39 tl modem faturası geldi türk telekomdan 150tl fatura geldi benim türk telekomdan sözleşmem bitti türknete başvurduk geçiş sağladık ama aynı anda fatura geldi ne yapmam lazım iptal ederler mi faturayı sizce?
  3. E

sizce bilgisayarıma virüs bulaşmış mıdır?

selamlar bu sabah bilgisayarıma girdiğimde windows defenderden 1 tane riskli program bildirimi geldi programı kaldırttım fakat oyunlarda ekran kartımı çok kullandığını görüyorum örneğin bu rocket leaguede ekran kartımın kullanıldığı %92 sizce virüs var mıdır başka türlü nasıl anlayabilirim?
  4. E

Türknet internet bağlatılmıyor

selamlar 9 ekimde yani 1 ay önce civarı türk telekom sözleşmem bitiyodu ben bunu bildiğim için 7 ekimde türkneti arayıp başvuru yaptım. her şey güzel gidiyodu 2 gün sonra ses teyit ve sözleşme geldi sözleşmeyi imzaladıktan 48 saat sonra sorun çıkmazsa interneti kullanabiliceksiniz dendi fakat...
  5. E

Kendi sistemimle ethereum kazımı mümkün mü?

ekran kartım rtx3060ti işlemcim i5 11400 lü masaüstü sisteme sahibim gün içerisinde okula gidip geliyorum kendi bilgisayarımla ethereum ya da başka kripto para kazısı yapabilir miyim yaparsam kârlı olur muyum?
  6. E

16 yaşımda internet yoluyla para kazanmak mümkün mü?

selam 16 yaşındayım lise3 e gidiyorum üniversite için bi yandan para biriktirmeye başlamak istiyorum sanal olarak bilgisayar üzerinden bu yaşta para kazandıran ne olabilir yardımcı olur musunuz?
  7. E

Yardım türk telekomdan türknete geçilir mi?

evimizde internet olduğundan beri hep türk telekomdu artık yeter yani 100tl ödüyoruz 16mbps download 1 mbps upload diye aldık 10 download 0.3 upload alıyoruz sözleşmemiz 3 aya bitiyor şimdiden internet sağlayıcıları arıyorum türknet çok öneriliyor fakat müşteri memnuniyeti falan nasıldır...
  8. E

Yardım Sokağımda adsl var vdsl bağlatmam mümkün mü?

şu an kullandığım internet türk telekom aşdığım hızlar 16mbps download - 0.5upload ve aylık 100tl gibi bir fiyat ödüyoruz ve adsl bir internet 2 ay sonra sözleşmem bitiyor türknete geçmek istiyorum fakat adresten sorgulattığımda adsl altyapı gözüktüğü için 11mbps download veriyor sokağıma veya...
  9. E

Yardım eski bilgisayarımdaki hdd yi alma

selam arkadaşlar yeni bi bilgisayar topladım fakat 500gb ssd depolamam var ve eski bilgisayarımdaki hddyi takmak istiyorum bu mümkün müdür eski bilgisayarım windows xp den kalma girişleri falan nasıl olur uyar mı yardımcı olur musunuz
  10. E

ekran kartı driver güncelleyemiyorum

yeni bilgisayar topladım googleden nvidianın sitesinden kendi ekran kartımın uygun şeylerini girip indiriyorum fakat indirdikten sonra hata veriyor otomatik driver bul seçeneği de olmuyor ne yapmam lazım... sistemimdeki ekran kartım bu: nvidia sitesinde girdiğim şey bu: aldığım hata bu:
  11. E

Yardım ekran kartı fanlarım çalışmıyor

yeni sistem aldım ekran kartını daha yeni taktım bilgisayarı çalıştırdım fakat ekran kartı fanlarım dönmüyor acaba yanlış mı taktım. Ekran kartım asus tuf rtx3060ti
  12. E

Öneri rtx3060ti sisteme monitör önerisi

selamlar sistemimde rtx3060ti ve i5 11400 bulunmakta monitör olarak ne alsam bilemedim aklımda şu tarz bir monitör var hem ips panel hem de 240hz önerilerinizi bi yazar mısınız mümkünse vatan bilgisayar veya mediamarkt olsun elden alıcam monitörümü teşekkürler bütçe olarak da maximum 3500 e...
  13. E

rtx3060ti monitör önerisi

yeni sistem aldım fakat daha gelmeden bi de monitör alıcam fakat özelliklerini yazıcağım sistem olarak hangi monitör alsam bilemedim 144hz mi 165 mi 240 mı önerilerinizi yazar mısınız en fazla 3000 civarına çıkabilirim belki bi 3200 falan olabilir sistem özellikleri: INTEL i5-11400 / ASUS RTX...
  14. E

Bu iki bilsigayar arasındaki farkları anlatır mısınız

https://www.gaming.gen.tr/urun/27478/ultima-tuf3060ti-amd-ryzen-5-5600x-asus-tuf-rtx-3060ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ https://www.gaming.gen.tr/urun/88281/eda-milka-ma-intel-i5-11600-asus-tuf-rtx-3060-oc-12gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ tam anlamam ama...
  15. E

rtx 3060 ekran kartlı sistem

oyun odaklı ve uzun ömürlü bir masaüstü sistemi almak istiyorum çoğu arkadaş bana bunu tavsiye etti sizin görüşünüz nelerdir (bu bilgisayarı alırsam depolamayı yükselticem) sistem linki bu...
  16. E

Ryzen 5 3600 RTX3060 li sistem

masaüstü bilgisayar almak istiyorum oyun odaklı bu sistem bana biraz uygun geldi sizce nasıl görüşlerinizi belirtir misiniz aynı fiyata yakın bilgisayar öneriniz varsa da gösterebilirsiniz sistem bu...
  17. E

Asus tuf fx506he-hn059 laptop alınır mı

oyun oynamak için masaüstü veya laptop bakıyordum karşıma böyle bi bilgisayar çıktı sizce alınır mı https://m.trendyol.com/asus/tuf-gaming-fx506he-hn059-i7-11800h-16gb-ddr4-1tb-ssd-rtx-3050ti-4gb-15-6-144hz-fdos-p-126930202?boutiqueId=576114&merchantId=105919
  18. E

da sistem 5 nasıldır

masaüstü hazır sistem almak istiyorum böyle bi sistem karşıma çıktı acaba alınır mı ya da yakın bütçede benzer bilgisayar önerisi yapabilcek olan var mı tam anlamam bilgisayardan sistem bu...
  19. E

İncehesap PCH S Class 1.1 alınır mı?

masaüstü bilgisayar almak istiyorum bütçem 12.000 civarı ekran kartları fiyatı uçtuğu için incehesaptan hazır sistemlere bakıyodum ve böyle bi sistemle karşılaştım ekran kartı performansı vs nasıldır alınabilir mi yardımcı olur musunuz ya da bütçemi aşmıcak şekilde bilgisayar önerisi yapar...
Geri