Arama sonuçları: *

• Users: Ju5t
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ju5t

Bilgisayarım çalışırken BIOS a geçiyor

İyi forumlar :D Üniversiteden teslim aldığım technopc laptopta pardus ve windows 11 birlikte kurulu windowsta işlemlerimi hallederken cihaz bir anda güçten kesilmeden biosa geçiyor. Normalde açılırken boot sırasında biosa geçmesini anlarım ama bu durum bana çok garip geldi ve işlemlerimi...
  2. Ju5t

Hotmail hesabına mail gelmiyor

İyi forumlar, İnstagramdan eski bir hesabıma giriş yapmaya çalıştım ve yıllar önce kullandığım Hotmail hesabına mail gönderdi hotmail hesabının şifresini bulup girdim fakat doğrulama maili ne kadar doğrulama bağlantısı gönder desemde hiç bir mail gelmiyor:(
  3. Ju5t

1500tl Bütçe ile hediye önerisi?

Öncelikle iyi forumlar:) Arkadaşımın doğum günü geliyor ve 1500tl bütçem var bilgisayar donanımı ve ekipmanları iyi olduğu ve kulaklık mouse vb. ihityacı olmadığı için elektronik bir ehdiye aklıma gelmedi önerilerinizi alabilir miyim
  4. Ju5t

Need For Speed 2015 Hala Oynanıyor mu?

Sorum başlıkta. Hiç oynama fırsatı bulamadım ve şuan steamde indirimde, multiplayer hala oynanıyor mu? Hikayesi olsun oynanışı olsun almama değer mi?
  5. Ju5t

İnternet hızı normalden çok düşük

Adres değişikliği yapmıştım, 100mbps olan hızım bilgisayarımda en fazla 27 mbps. Telefonumda 100mbps i alabiliyorum fakat bilgisayarda neden bu kadar düşük anlamıyorum. Önceki evde aşağı yukarı 70-80mbps alıyordum.
  6. Ju5t

Kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

2000tl bütçem var, Samsung A51 ve Redmi Note 11 Pro kullanıyorum. Kulak içi olması şart ve aklımda pek model yok maalesef :)
  7. Ju5t

USB deki Virüs nasıl temizlenir?

Öncelikle iyi forumlar:) Bilgisayardan anlarım ama bu sorun kafamı karıştırıyor. Okulumdaki pclerden birinde meşhur surabaya virüsü vardı USB'm ile temiz kurulum yaptım ve aklıma dank etti, bu virüs USB lerden bulaşan bir virüs. Ben kendi USB belleğimi taktığım için benim usb me bulaşmış...
  8. Ju5t

Taşınabilir HDD'yi PC'ye takabilir miyim?

Elimde taşınabilir bir HDD var.Bu HDD 7200 RPM,PC deki ise 5400 RPM.Bunu söküp PC ye takıp PC deki HDD'yi de bu kutuya takıp ikisinide kullanabilir miyim yoksa birini feda etmem mi gerekecek?
  9. Ju5t

En iyi ücretsiz antivrüs programı?

Pc'ye temiz kurulum yaptım ve defender ciddi miktarda RAM yiyor.Kullanılabilecek ücretsiz antivirüs programı önerir misiniz?
  10. Ju5t

En hızlı antivirüs programı?

Bilgisayarım gereksiz dosyalardan yavaşladığı için temiz kurulum yaptım.Şuanda Windows Defender aktif ve ciddi miktarda RAM tüketiyor.Kullanabileceğim,bilgisayara hem yük bindirmeyen hemde güvenli antivirüs programları hangileridir?
  11. Ju5t

Galaxy A51 kendini yeniden başlatıyor

Samsung Galaxy A51 kullanıyorum. Gün içinde kendini yeniden başlatmaya başladı. Sıfırlamayı denedim fakat sorun hala devam ediyor.
  12. Ju5t

Yardım Redmi Note 11 Pro donuyor

Redmi Note 11 Pro 4g cihazım var ekran donuyor,yanıt vermiyor ve bir süre sonra reset atıyor 3-4 gündür böyle bugün daha da sıkaşştı neredeyse dakika başı ne yapamam gerek bu sorun donanımsal mı yok yazılımsal bir sorun mıdır?
  13. Ju5t

MIUI navigasyon çubuğu ayarı yok

Miui 12.5.3 kullanıyorum tam ekran hareketlerinde navigasyon çubuğunun olmaması canımı sıkıyor ve ayarlarda navigasyon çubuğunu gizle ayarı bulunmuyor Ne yapmam lazım?
  14. Ju5t

Gamegaraj tracer xl 7t nasıldır?

https://www.gamegaraj.com/urun/tracer-xl-7t-144/ Urun bu kronik bir sorunu varmı iyi midir? ozellikeri guzel çünkü
  15. Ju5t

Forza Yarışa Girerken Atıyor

sorun arkadaşımda ben oyunu sıkıntısı oynarken hatta iyi gelişme yaptım ama arkadaşım ilk yarışına girerken hata vermeden oyundan atıyor yaşayıp çözen varmı?
  16. Ju5t

Samsung Galaxy A7 2016 Ekran Flaş

selamlar a7 2016 bir telefonum var ve son zamanlarda ekranı açmaya çalışırken flaş patlamamlı verip geri kapnıyor telefon açılıyor dokunmatik çalışıyor görüntü yok bu soğuk ortamlarda oluyor fön makinesi ile ısıtınca geçiyor örnek videosuda bu : bir çözümü varmı ekranı değiştirecek param yok...
  17. Ju5t

RTX 2080Ti mı RTX 3060 mı

sizce RTX 2080Ti mı yoksa RTX 3060 mı?
  18. Ju5t

Awei ES-80TY Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık nasıldır

max 50 tl bütçem var hepsiburada da Awei ES-80TY Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık diye bir kulaklık buldum ve yorumlarıda oldukça güzel kullanan varmı nasıldır? 1616609061 birde bu var Uiisii HM13 Mikrofonlu Kulakiçi Dinamik Kulaklık 65 tl ama belki zorlayabilirim
  19. Ju5t

kulak içi kualklık önerisi

bütçem maksimum 50 tl yaklaşık 15 dk önce samsung telefonumun orjinal kulaklığı mefta oldu bir anda bende yeni bir kulaklık almak en iyisi dedim mikrofonu iş gören sesleride iyi verecek bir kulaklık varmıdır bu bütçede?
  20. Ju5t

Yardım Gta Online Drop Yiyorum

gta onlinde droplar yiyorum invite only sessionda sadece 3 kişiyiz arkadaşlarla oyunun grafikleri otomatik olarak geforcedan ayarlı
Geri