Arama sonuçları: *

• Users: AnılFlex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AnılFlex

P2E Oyun önerir misiniz?

aradigim sey aslinda knight online benzeri bisi haftalik 100 200tl bisi getirebilme imkani var mi artik oyunlarin bilmiyorum veya p2e bir oyunda olur token falan mantigiyla isleyen simdiden tesekkurler
  2. AnılFlex

HyperOs 3e gecmek istiyorum

redmi note 13 hyperos 3e gecmek istiyorum guncelleme gelmedi bir turlu
  3. AnılFlex

Yardım Netflix Dışında Platform Önerir misiniz?

ailem ile 1 senedir netflix kullaniyoruz fakat pek memnun degiller film konusunda yetersiz oldugunu ve pahali oldugunu soyluyorlar baska platforma gecmek istiyoruz ne onerirsiniz?
  4. AnılFlex

Yardım Hangi Sağlayıcıya Geçeyim?

yasadigim yere fiber optik altyapi yapiliyor daha kullanima acilmadi ve benim turk telekom taahhutum bitti fiber altyapisi turktelekom ile yapiliyor ama diger firmalarda bu altyapiyi kullaniyor burada hangi saglayiciya gecmeliyim fiyat olarak fazla oluyor turk telekom simdi gecicem ve fiber...
  5. AnılFlex

Yardım Redmi Note 13 kamera donma sorunu

video cekerken donuyor ve cok fazla donuyor kasma olarak adlandirirsam daha dogru olur ve hafif bir bulaniklik var kamerada 1080pde olmasina ragmen kamerasi eski telefonum olan redmi note 8den daha kotu desem yeridir
  6. AnılFlex

Ücretsiz Online Hayatta Kalma oyunu onerir misiniz?

rusta benzemesi cok mutlu eder bizi sistem konusunda sorunumuz yok yardimci olursaniz sevinirim iki kisiyiz
  7. AnılFlex

Ender 3 S1 ayarı kaçıyor

ender 3 s1 aldım yaklaşık 2 yıl oldu ilk geldiğinde güzel çalışıyordu ancak ilk 1 ay sonrasında tabla ve extruder ayarı kaçmaya başladı kendi kendine yakınlaşıyordu kaç defa ayar yapsamda orjinal tablasını mahvetti yeni tabla aldık 2 defa garantiye gönderdik ikisindede sorun çözüldü dediler...
  8. AnılFlex

Öneri Motosiklet Sticker seti nasil bulurum?

motorumu komple boyadim simsiyah oldu fakat cok bos duruyor sticker seti tarzi bisi istiyorum fakat maalesef ki motoruma uygun bir model yok arora kasirga motor yardimci olursaniz sevinirim nasil bos goruntuden kurtulabiliriz
  9. AnılFlex

The Forest benzeri film onerir misiniz?

Arkadaşlar The Forest(oyun olan) ile konu olarak veya ortam olarak benzeyen bir film izleyesim var bu konuda yardimci olur musunuz?
  10. AnılFlex

İCloud verilerini android telefona aktarmak?

İphone cihazım bozuldu icloudda bulunan verileri nasıl Android cihazıma aktarıcam
  11. AnılFlex

10k bütçe telefon önerir misiniz?

uzun süre redmi note 8 kullandım memnun kaldım ardından uzun süre iphone 11 kullandım ondanda gayet memnun kaldım çok ağır oyunlar oynayan biri değilim ona göre bir telefon önerirsrniz güzel olur
  12. AnılFlex

Cup motor modifiye onerisi

arora kasırga motorum var modifiye etmek istiyorum abartmadan daha dogrusu keko tarzina kacmadan suanlik planim motoru komple siyaha boyamak ve stoba film cekmek her turlu tavsiyenizi bekliyorum
  13. AnılFlex

Motor kaportasi nasil zimparalanir?

arkadaslar motoru boyuyorum dun onunde cok buyuk olmayan max 30*30 olan bir parcayi zimparalamam iki saatimi aldi bunu kaclik zimparayla yapicam makineyle yapma sansim yok mu
  14. AnılFlex

Sprey boya ne kadar surede kurur?

motorumun onunde bulunan bir parca var fakat boyamam gerekti boyadim aksama lazim motor nasil daha hizli kurutabilirim daha cila atmadim sadece boyayi attim sprey boya
  15. AnılFlex

Motosiklet icin sticker onerir misiniz?

yakin zamanda motoru komple boyamayi dusunuyorum tum kaportayi fakat soyle bir durum var duz siyah kotu durucak buyuk ihtimalle kotu durmasa bile sticker olsun istiyorum orjinal etiketleri gibi boyut olarak falan orjinalini bulamadim orjinal motor etiketleri gibi iki tarafada olucak sticker...
  16. AnılFlex

Miside benzeri oyun onerir misiniz?

miside benzeri bir oyun ariyorum cizim tarzi olsun cesitlilik olsun ama korku oyunlariyla pek aram yok olabildigincr az jumpscare olan bir oyun olmasini isterim
  17. AnılFlex

Motorum cok eski duruyor boyamak istiyorum

motorum cok eskidi artik 2017 model arora kasirga kullaniyorum kaportada ufak bir kirik var ona pek takilmiyorum fakat artik cok soldu rengi falan boyamak veya duz siyaha kaplayip ustunede kirmizi renkte basit stickerlar yapistirsyim diyorum bu konuda bana yardimci olur musunuz?
  18. AnılFlex

Iki kişiyi nasil yanyana yapabilirim?

babaannem vefat etti fakat babamla hic fotograflari yok ikisini gercekci bir sekilde yanyana yapmak istiyorum yapay zeka ile yapma sansim var mi yoksa nerede yaptirabilirim fiyatlari nasil?
  19. AnılFlex

2.Monitor nasil baglayabilirim?

elimde 2. bi monitor daha var fakat hdmis veya display port girisi bulunmuyor monitorde sadece vga ve bi tanede onun genisi gibi bisi var dvi mi neydi sanirim adi sistemim : ryzen 5 5600 asus prime a520m-k asus dual rtx 4060 OC DUAL
  20. AnılFlex

Oyun önerir misiniz?

acik dunya olursa cok guzel olur cesitlilik bulunmasini cok istiyorum hemen sıkmasın daha cok uzun vadeli bir oyun ariyorum anliyacaginiz simdiden tesekkurler
Geri