Arama sonuçları: *

• Users: rd2k1_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. rd2k1_

Valorant pc'yi kitliyor

Merhabalar valorant oynarken bi anda bütün bilgisayarım kitleniyor ve kasanın üzerinden yeniden başlat demeden düzelmiyor Dün uzun zaman sonra valorant oynamak istediğimde karşılaştım bu sorunla ne yapıp ettimysem bir çözüm bulamadım yardımınza ihtiyacım var oyüzden ilk olarak driverları...
  2. rd2k1_

Çözüldü✓ Expo acmama rağmen bellerim düşük hızda calışıyor

merhabalar msi anakartım var modeli b650 tomahawk wifi biostan expo 1 acıyorum belleklerim hızını 5200 olucağına gösteriyo bilgisayar yeniden başlıyo ve ayarı sanki hiç yapmamışım gibi 3600mhz den göstermeye devam ediyor bios ayarıda sanki hiç acmamışım gibi orası gri duruyo kırmızı durcağına...
  3. rd2k1_

Rampage 7C-120S kasa fanları alınır mı??

Kasamda fanları argb fanlar ile değiştirmek istiyorum bu fanlar hem uygun hem ortlama iyi deniyor sizce alınır mı? bide bu fanların kablolarını birbirlerine bağlayıp anakarta tek bir tane takılabilicek şekildfe yapabiliyormuyum...
  4. rd2k1_

Akko monsgeek fun60 max vs wraith w60 klavye

bütce olarak max 2800 bütcem var bu iki klavye arasında kaldım hangi klavye daha iyidir acaba?
  5. rd2k1_

Manyetik switch'li klavye'ye bu keycapsleri takabilirmiyim?

klavyem bu https://www.gaming.gen.tr/urun/603761/akko-monsgeek-fun60-ultra-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ almak istediğim keycapsler bunlar...
  6. rd2k1_

Yardım Argb+pwm hub önerisi tavsiysi

kasamda ki hub sadece pwm destekliyor bende kasamdaki fanları değiştirmek istiyorum (kasamdaki fanlar düz yanan ışıkları olan fanlardan) argb fan alıp anakarta bağlayıp hız kontrolü falan yapmak istiyorum fakat kasayla birlikte gelen hub bunların yapmamama yardımcı olmuyor ve değiştirmek...
  7. rd2k1_

Vatan Bilgisayar mağazaya teslimat

"Merhabalar, Vatan Bilgisayar’dan hazır sistem alacağım fakat mağazalarda istediğim parçalar stokta olmuyor. Vatan Bilgisayar’ın sitesinde ise 'Mağazaya Teslimat' diye bir seçenek gördüm. Daha önce hiç 'Mağazaya Teslimat' seçeneğini kullanarak sistem alan var mı?"
  8. rd2k1_

Akbank 18 yaş altı mobil bankacılık mobil ödeme NFC ile ödeme yapma var mı

Akbank 18 yaş altı mobil bankacılık mobil ödeme NFC ile POS cihazına ödeme yapma var mı
  9. rd2k1_

Yardım redmi buds 3 lite beyaz ışık

kulaklıkları kutsundan cıkardıgım anda ışıkları kesiliyor yerine koydumda tekrandan beyaz ışık yanıyor bunu nasıl çözebilirim?
  10. rd2k1_

Monster Abra A5 V16.6.9 Kaç TL Satabilirim ?

Öcncelikle herkese merhaba bu bilgisayarı 1 yıldan fazla kullanıyorum ve bu bilgisayarı satıp üstüne para ekleyip daha iyi bir leptop almak istiyorum ama bilgisayarı kaç TL satabilirm ve nerde satabilirim bunu bilmiyorum bundan dolayı sizden yardım istiyorum bana yardım edebilirseniz cok...
  11. rd2k1_

Monster Abra A5 V16.6.9 Kaç Tl Satabilirim ?

Öcncelikle herkese merhaba bu bilgisayarı 1 yıldan fazla kullanıyorum ve bu bilgisayarı satıp üstüne para ekleyip daha iyi bir leptop almak istiyorum ama bilgisayarı kaç tl satabilirm ve nerde satabilirim bunu bilmiyorum bundan dolayı sizden yardım istiyorum bana yardım edebilirseniz cok...
  12. rd2k1_

Para card para çekti

Merhaba Trendyol üzerinden kalem sipariş etmeye çalışıyordum yanliskla Trendyol cüzdanla ödemeye calisyordum sonra bunu farketince geri tuşuna basarak çıktım ve direk öde demiştim fakat hesabımdan parayı çekmiş ama ne siparişlerim kismansa gözüküyor ne de mesaj olrak sipariş alındı diyor papara...
  13. rd2k1_

Öneri Monster Abra A5 V16.6.9 İnceleme

Herkese Merhabalar Bugün Monster Abra A5 V16.6.9 İnceleme Yapacağım İlk önce içindeki donanıma bakalım. İşlemci Olarak Intel i5-10200H Ekran kartı olarak NVIDIA® GTX1650 Ti 4GB GDDR6 Ram olarak 16GB (1x16GB) DDR4 2933MHz kullanılmış (2x8 Ram kullanılsaydı daha iyi olabilirdi)...
Geri