Arama sonuçları: *

• Users: peyn1r
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Yardım laptopum açılmıyor..

(Asus)arkadaşlar geçen gün bilgisayarı kapattım uzun süre ışıkları yanık kaldı ben de fişi cekmistim o ara ne oldu bilmiyorum şarjda olmadan falan açıldı birkaç gündür bilgisayar ufak fps droplar yemeye başladı hem oyunda hem normal kullanımda. ben de sistem geri yükleme yapmak istedim ama...
  2. P

Öneri bu ikisinden hangi laptop alınmalı?

İLK LAPTOP - https://www.hepsiburada.com/hp-15-fa1031nt-i5-12500h-12-nesil-16-gb-512-gb-ssd-156-geforce-rtx-4050-6gb-144-hz-827w9ea-p-HBCV00004N3N5X?magaza=notisteknoloji&url_src=and-product-detail İKİNCİ LAPTOP -...
  3. P

üniversite başka şehir stresi(uzun)

arkadaşlar derdimi komple dökmek istiyorum başka anlatacağım yer yok, okuyanlara teşekkür ederim şimdiden. ben biraz asosyal birisiyim her okul değişikliğinde veya bir şey yaşandığında stres yaşıyorum. ancak ortam falan olunca da seviyorum. şimdi durumlar biraz daha farklı. ailemle aram çok iyi...
  4. P

kablosuz kulaklık seçimi

redmi buds 3 lite, 3, 3 pro veya 4 iyi midir sizce yoksa galaxy buds 2 fiyat farkına rağmen o kadar iyi midir, çok bütçe vermek istemiyorum günlük kullanıcıyım.
  5. P

kablosuz kulak ici kulaklık önerisi

üniversiteye gideceğim, uygun fiyatlı en iyi kablosuz kulaklıklar sizce hangileridir? güzel memnun olunan örnekleri merak ettim.
  6. P

Yurtta tek kişilik mi kalmalı çok kişilik mi?

üniversiteye gideceğim, kendi şehrime aileme 2-3 saatlik yol var. yurtta kalacağım ama özel yurtta tek kişi kalsam sıkılır mıyım naparım düşünceleri, yanımda biri olsa rahatlık kısmen azalır ve iyi biri mi gelir kötü biri mi düşünceleri, ortam oluşması falan da kafa karıştırıyor bir fikir almak...
  7. P

Üniversite Whatsapp gruplarının seviyesi

valla arkadaşlar anlayın diye yazıyorum dişe yerleştim ama wp grubunda makara dönüyor lise5 dicem ama liseden de büyük makara dönüyor daha ilk akşamlar ama soğutuyorlar yani. duyduğuma göre her üninin grubunda az çok böyle şeyler yaşanıyormuş ama ne bileyim sizden de yorum almak iç rahatlatırdı...
  8. P

Giresun'da okunur mu?

arkadaşlar samsunda yaşıyorum diş hekimliği yazacaktım orduya çok odaklanmistim ancak sağlık öne çektiği için maalesef giresun diş geldi. moralim bozuk giresun sizce nasıl eğlence sosyal hayat veya şehir nasıldır? bi yorum bi moral bir danışma ihtiyacım var
  9. P

Hangi meslek daha iyi?

tercih dönemindeki son güne girerken hala hangisini seçsem pişman mı olurum sorusunu düşündüğüm ikilemdeyim. buraya da birçok kez sordum ancak son kez yine sormak istedim. ben samsunda yaşıyorum. samsunda bilgisayar mühendisliği var, diğer seçenek ise ordu diş. diş hekimliği artıları belli...
  10. P

üniversite için hangi şehir daha iyi ?

merhabalar diş hekimliği okuyacağım. sizce konya mi, ordu mu, sakarya mi, denizli mi, isparta mi? şehir anlamında da sormak istedim, hangisi veya hangileri iyidir? (samsundayim)
  11. P

Her Üniversite Bölümü Mü Kötü?

ulan arkadaş hangi mesleğe üniversiteye baksam çok kötü hangi mesleğe baksam aşırı zor hangisini sorsam olmaz. biz ne sececez ya
  12. P

meslek hayatı seçimi

bunu buraya 3. kez soruyorum kusura bakmayın ancak kafa karışıklıkları gitmiyor.. mühendisliğe özel bir ilgim yok sadece bilgisayarda çok vakit geçiriyorum eğlence amaçlı, ülke şartlarında mühendisliğin iş bulması kafa karışıklığı. diş için alışmam gerekli o hastane ortamına ama geleceği var. bu...
  13. P

hangi meslek daha iyi? part 2

tercih işinin zorluk seviyesi
  14. P

Boğaziçi ilköğretim matematik öğretmenliği

sizce okunur mu, ne artısı ne eksisi var ?
  15. P

Hangi meslek daha iyi ?

38bin say sıralama. tabi ki buraya göre meslek seçmeyeceğim ama genel görüşü merak ettim.
  16. P

sayisalda bu sıralamaya ne yazmalıyım?

sayisalda 38k geldi ve ne yazacağımı, bana neyin uygun olduğunu araştırıyorum. antalya kocaeli dahil Türkiye'nin bazı yerlerinde gelebilecek diş fakülteleri var. ayrıca yine bazı yerlerinde batı dahil gelen mühendislikler var. aslında kafamda matematikten uzaklaşmak var ama diş hekimliğini...
  17. P

Hangi Battlefield oyunu daha güzel?

EA play aldım ve bf oyunlarını oynamak istiyorum. hikayesini oynayacağım belki sonra online girerim ama öncelik hikaye olarak sizce hangileri öne çıkar?
  18. P

RTX 4050 driver kurulum süresi

arkadaşlar bugün yeni driver gelmiş başlattım 20 dkdır ekran donuk bekliyorum bu kadar sürüyor mu bu ya
  19. P

MSI Afterburner kullanımı

laptopta gpu1 ve gpu2 var benim istediğim gpu1 in sıcaklık ve kullanımı msi afterburner programında yazılmamış onları nasıl yapacağım ?
  20. P

RTX 4050 laptop gpu sıcaklık

arkadaşlar rtx 4050 asus tuf f15 modeline sahibim. csgo oynuyorum gta 5 ultra açıyorum pubg ultra açıyorum ama ekran kartı 55 60 derecelerde geziyor. kullanmıyor mu bu kadar soğuk olması normal mi herkes 80 diyorken? (işlemci 75 80 derece oluyor)
Geri