Arama sonuçları: *

• Users: Synche
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Synche

2 adet 4 pin güç kablosunu seri bağlama hk.

merhabalar, 2 adet 4 pin güç kablosunu birbirine seri bağlasam psu zarar görür mü? amacım yavaş dönen 20cm fanların biraz güçlü çalışıp çalışmayacağını görmek.. edit: psudan çıkan 2 adet 4 pin çıkışı pense ile kesip birbirine bağlamaktan bahsediyorum..
  2. Synche

Yardım SAPPHIRE PULSE RX 570 8G G5 Warzone Performansı

arkadaşlar mevcut ekran kartıma 2. el satış için iyi bir teklif aldım.. sadece warzone oynuyorum.. en ucuz bulduğum ekran kartını 2-3 sene kullanıp daha iyi bir modele geçmeyi planlıyorum.. sadece warzone oynadığımı düşünürsek aşağıda paylaştığım rx 570 8gb modeli oyun için yeterli olur mu...
  3. Synche

Yardım outlet veya 2. el notebook tavsiyeleriniz hk.

arkadaşlar selamlar.. umarım iyisinizdir.. bir abim için outlet veya 2. el veya bu seviyelerde bir notebook arıyorum.. fazla bütçesi yok.. adam sadece csgo falan oynuyor.. web sitelerinde, alışveriş sitelerinde gördüğünüz, gerçekten çok uygun fiyat amaca uygun dediğiniz bilgisayarları...
  4. Synche

XPG Spectrix D40 RAM AX4U320038G16-QRS OC Hk.

ram - xpg spectrix d40 AX4U320038G16-QRS ( 8x4 32 gb ) anakart - gigabyte aorus b450 pro arkadaşlar merhabalar, yukarıdaki anakart ve ram'e sahibim.. geçtiğimiz bios güncellemesi ile gigabyte aorus b450 pro anakart 3600 mhz ram hızını destekler hale geldi.. bios'a girdiğim zaman halihazırda...
  5. Synche

bankaların kredi & kredi kartı borç ötelemesi hk.

merhabalar, akbank'ta 2 tane kredim var.. bunlar için ödeme ertelemesi başvurusunda bulundum.. bankadan cevap bekliyorum.. faiz oranları nedir, ne değildir bilgisi olan var mı? birde kredi taksitleri kaydırılacak mı yoksa atıyorum nisan ayını temmuz ayı kredi borcu ile birlikte mi ödeyeceğiz...
  6. Synche

Yardım xiaomi mi 6 orj. adaptör ile şarj almıyor

arkadaşlar merhabalar, xiaomi mi 6 telefonum var ve orjinal şarj adaptörünü kullanıyorum.. dün bu şarj cihazı ile telefonumu şarj edememeye başladım.. ama adaptörü kontrol ettiğimde akıllı saat, bileklik, diğer telefonlar dahil her şeyi şarj edebiliyor.. telefonumu da başka şarj aletleriyle...
Geri