Arama sonuçları: *

• Users: helkür
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Kasanın kendi fanlarını nasıl 6 pinlik kontrolcüden çıkartırım?

Dostlar gampeowerın kontrolcüsünü ve fanlarını aldım fanları taktım fakat renklerin senkron olabilmesi için kasa fanlarınıda o kontrolcüye takmam gerekiyomuş fakat kasa fanları kasanın kontrolcüsüne takılı 6 pin girişli yere zarar vermeden nasıl fan pinlerini çıkartırım
  2. H

Numara taşıdım sim ne kadar sürede aktif olur

arkadaşlar telefonumu vodafone ye geçirdim sonra sim akrtımıda takdım fakat yaklaşık 1 gündür hattım gelmedi ne yapmalıyım
  3. H

Monster sipariş takibi

Arkadaşlar Monster'dan arakadaşım bana bir klavye sipariş ettide bana takip kodu geldi telefonuma nasıl takip edeceğim?
  4. H

500watt +80 psu önerir misiniz? vatan dan veya medimarkttan

yazdığım gibi ne önerirsiniz
  5. H

Pc me ne kadarlık psu almalıyım

arkadşlar gtx 1650 super i3 10105f 2x8gb ram 256gb m2 ssd 1 tb hdd b460m-a pro anakart olucak ne kadarlık bir psu almalıyım 80plus lı olucak
  6. H

Rampage Majesty 600w kasa aldım fakat psu su nasıldır

dediğim gibi psu nasıldır 600w fakat acaba yüksek akıma karşı koruması felan var mı psu nun merka ediyorum
  7. H

Anakart pini yamulduğunda garanti karşılar mı

yazdığım gibi karşılar mı anakart alınalı yaklaşık 3 ay oluyor ama yamuldupundan emin değilim sadece baktığımda o pin daha parlak her ihtimale karşı soruyorum (not: sistemi parça parça topladığım için daha test edemedim)
  8. H

arkadaşlar 2 ay sonra gtx 1650 super ekran kartı alacağım

yazdığım gibi gtx 1650 superalıcam fakat 4000tl bandında ben de eski fiyatına düşmesini bekliyeceğim fakat eski fiyatı kaç tl idi bilmiyorum kaç tl ye düşünce almalıyım
  9. H

kasamın ışıklarının hangi parçalarla yanar

arkadaşlar parça parça pc topluyorum daha ekran kartını ve monitörü almadım fakat diğer parçalar hazır kasanın ışıklarının yanması için gerekli olan parçalar hangileri parçaları aldım fakat daha montajlamadım
  10. H

i3 10105f işlemci takarken üst ksımı hafif ezildi

i3 10105f işlemci takarken kenar kısımlarındaki çıkıntılar hafif ezildi sorun olur mu? işlemci yeni alındı garantisi duruyo
Geri