Arama sonuçları: *

• Users: BarhanK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Ekran kartım aşağı doğru eğilmiş

RTX 3060 aorus elite ekran kartını kullanıyorum 3 fanlı model ve destekleyici takmamıştım. Şu anda ekran kartım bariz bir şekilde ğik ve ortadaki fanı sürtüyor çok acil olarak bana bir ekran kartı destekleyici linki verebilecek veya başka bir önerisi olan var mı?
  2. B

ekran kartımın sıcaklığı normal mi?

arkadaşlar ben bir rtx 3060 aorus elite kullanıcısıyım ve ekran kartım boşta 40 derece ile 45 derece arasında gidip geliyor ve tam olarak şu anda arkada Counter Strike GO da maç ararken 40.28 derece de çalışıyor ve şimdiye kadar açtığım en ağır oyunda ise max 71 dereceyi gördüm bu sıcaklıklar...
  3. B

Sizce R5 5600X+RTX 3060 Tİ'lı Sistemimi Çok mu Pahalıya Aldım?

arkadaşlar ben bundan yaklaşık 1.5 ay önce bir sistem dizdim rtx 3060 3 fanlı modeli ve r5 5600x li bir sistem ,bana monitör ve ekipmanlarla beraber 16 k ya mal oldu sıvı soğutmalı falan, ama biraz önce donanım arşivinden 9999 tl ye rtx 3060 ti lı sistem gördüm ve baya üzüldüm,sizce mallık mı...
  4. B

Bilgisayarım kendi kendine yeniden başlıyor

Bilgisayarımı alalı 1 buçuk ay oldu ve 2 haftadır bilgisayarım kendi kendine yeniden başlıyor, hala windowsun deneme sürümünü kullanıyorum, sizce bu Windows deneme sürümünü kullandığım için mi yoksa donanımlar yüzünden olabilir mi Şöylede ipucu vereyim 550 watt 80+ bronze tam modüler güç...
Geri