Arama sonuçları: *

• Users: Meto155
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Meto155

Excalibur G870 Ram Sorunu

Dostlar merhaba.Yaklaşık 2-3 ay önce almış olduğum İ7-13620h,32gb ram,rtx5060 versiyonlu G870'te ram slotunun olduğu bölüme elimi koyunca çok ısındığını fark ettim.Bunu kanıtlayabilmek için de Hwinfo ve Cpu-z programlarını indirdim.Ram 32gb tek slot bu arada.Birazdan oyun testini yapıcam kaç...
  2. Meto155

Hoparlör Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Merhaba dostlar.Ps5 ve laptopta kullanmak için bir hoparlör arıyorum.Bütçem 2.5-3k en fazla.Biraz bakındım ve iki model arasında kaldım Fifine A20 ve Creative Pebble SE sizce hangisi daha iyidir? Veya biraz daha ekleyip Creative Pebble Plus mı almalıyım Benim için önemli olan ses kalitesi...
  3. Meto155

Sizce Sistemim Ne Kadar Eder?

Dostlar selamlar.Çok temiz kullandığım bir sistemim var.Yeni aldığım için satmayı düşünüyorum.Tek bir sıkıntısı var anakartın tek ram slotu arızalı ama diğeri sorunsuz çalışıyor.Sizce ne kadar eder ortalama.Şimdiden teşekkür ediyorum. İşlemci:Intel I5 11400f İşlemci Soğutucu: Thermalright...
  4. Meto155

Excalibur G870 İnternet Sorunu

Dostlar iyi akşamlar hepinize.Bugün yeni aldığım G870 laptop geldi ve kurulumu yaptım.Driverları ds kurdum teker teker.Ama şöyle bir sorunum var.Hem wi-fi hem de ethernet ile internete bağlanınca çok çok düşük hızlar alıyorum ve çok yüksek ping var.(16mbps internetim 100-200kbps alıyorum...
  5. Meto155

Iphone 16 Plus mı 16 Pro mu?

Dostlar hepinize selamlar.Yeni telefon almak için bir miktar para biriktirdim.Marka olarak da apple tercih edeceğim.İki telefon arasında çok kararsız kaldım.Deneyen veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.Biri Iphone 16 pro 128 GB diğeri Iphone 16 Plus 256 GB.Fiyatları aşağı yukarı aynı...
  6. Meto155

Mikrofonlu IEM kulaklık önerisi

Dostlar selam.Müzik dinlemek ve oyun oynamak için bir IEM kulaklık arıyorum.Daha çok Ps5 te kullanacağım.Kz Edx Pro x gördüm sizce nasıldır?Veya bu bütçede bir öneriniz var mı?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  7. Meto155

Turtle Beach Recon 200 alınır mı?

Dostlar selamlar.Geçem gün indirimli fiyatla satılan 600 ve 700 gen 2 yi alamadım.Şimdi de baktım kablolu olarak Turtle Beach Recon 200 varmış.Kablolu olması benim için sıkıntı değil, ps5 de kullanmak için alıcam.Halihazırda elimde Razer Kraken X Lite var.Sizce Recon 200 almaya değer mi,şuan...
  8. Meto155

Ipad 11(A16) Vs Ipad Air(M2)

Selam forumdaşlar size bir sorum olacak.Ipad alma arayışındayım ve ikisi arasında kararsız kaldım.Genel olarak not tutma,youtube,arada fc mobile için falan kullanıcam.2 seçeneğim var burada ya 20k ya Ipad 11+kalem+adaptör alıcam ya da 27k ya Ipad Air M2+kalem+adaptör alıcam.Apple tarafına çok...
  9. Meto155

Çözüldü✓ Sizce sistemim kaç para eder?

iyi akşamlar hocalarım.Elimde bir sistem var 2. elde satmayı düşünüyorum sizce ne kadara satmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim 2. el piyasasına çok hakim değilim.18 aylık sistemim bu arada.Parçalarım şunlar: Ryzen 5 5500 Xpg 16gb 3200mhz ram Asus a520m anakart Agi ssd(2000mb okuma) Antec...
  10. Meto155

XPG vs Kingston Ram 16gb

Merhaba arkadaşlar 16 gb tek slot ram alıcam.Sizce Kingston Fury Rgb mi yoksa Xpg D41 alıyım? Önerilerinizi alabilirim.
  11. Meto155

2. El Ekran Kartı Önerileriniz

Merhaba arkadaşlar.Halihazırda Rtx 3060 ekran kartım ve i5 11400f işlemcim var.Bunları satıp ve üstüne ekleyip 2. El olarak bilgisayarımı yükseltmek istiyorum.Ekran kartı olarak sizce 2. El olarak ne bakmalıyım? 650 watr psum var bu yeterli olur mu? Alacağım ekran kartına uygun hangi islemci ve...
  12. Meto155

Rtx 3080 vs Rx6800xt

Merhaba arkadaşlar.Halihazırda Rtx 3060 ekran kartım ve i5 11400f işlemcim var.Bunları satıp ve üstüne ekleyip 2. El olarak bilgisayarımı yükseltmek istiyorum.Ekran kartı olarak sizce 2. El olarak ne bakmalıyım? 650 watr psum var bu yeterli olur mu? Alacağım ekran kartına uygun hangi islemci ve...
  13. Meto155

Sizce kablolama nasıl olmuş?

Beyler toplamda 3 saat falan uğraştım bütün pc yi söküp temizleyip düzgünce kabloladım.Sizce nasıl olmuş?
  14. Meto155

Router Önerilerinizi Bekliyorum

Merhabalar bu konu hakkında acayip fazla bilgim olmadığı için size sormak istedim.Şuan da yeni yapılmış bir binada oturuyorum ve başvurmama rağmen 6 aydıe interner altyapısı gelmedi ve gelmeceyek gibi gözüküyor.Bunun için bir çözüm aradım ve karşı binadan çekebilirim dedim.Karşı binada bir...
  15. Meto155

Epic Ve Steam Aynı Oyunu Oynayabiliyor mu?

Ben Epic Games üzerinden Bannerlord aldım,arkadaşım da steam üzerinden aldı.Birlikte oynayabiliyor muyuz? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  16. Meto155

Yeni sistemin ekran kartından ışık geliyor

Yeni bilgisayar aldım güç kablolarınıda taktım ama ekran kartından böyle bir ışık geliyor.Ne yapmam lazım?
  17. Meto155

Merhabalar Sizce bu Laptop'u almak mantıklı mı?

https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g15-5511-intel-core-i7-11800h-16gb-512gb-ssd-nvidia-rtx3050-ti-156-fhd-linux-tasinabilir-bilgisayarfb1180f165c-p-HBCV00000EUO4Y?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail Sizce bunu almak mantıklı mı? Kafamda bir soru daha var. Linux işletim sistemi...
  18. Meto155

Yardım Hangi ekran kartı daha iyi?

10500 tl bütçe ile bilgisayar alacağım ekran karti olarak 3 ü arasında kaldım. Asus Rx 6600 vs Msi Rtx 2060 ventus vs Gigabyte Rx6600 Eagle?
  19. Meto155

Asus Rx 6600 vs Asus Rtx 2060

Merhabalar 10500 tl bandında bir sistem alacağım kafamda genel olarak araştırarak belirledim fakat ekran kartı konusunda kararsız kaldım.Sizce Asus Dual Rx 6600 mü Asus Dual Rtx 2060 mı yoksa Gigabyte Eagle Rx 6600 3 fanlı model mi daha iyi?
  20. Meto155

Ps5 Vs Pc Kapışması?

Arkadaşlar size 7k ya ps 5 mi almaliyim yoksa pc mi?
Geri