Arama sonuçları: *

• Users: oneekiss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

koltuk önreisi acilinden

arkadaşlar koltuk almam lazım (oyuncu koltuğu) bütçem düşük en ucuzundan olursa sevinirim
  2. O

240 hz monitör önerisi

arkadaşlar 240 hz monitör arıyorum oyun oynuyorum en uygun fiyat performanslısı olursa iyi olur
  3. O

okul harici nerden arkadş edinilir

arkdaşlar sorum bu kadar son zamanlarda kendimi yalnız hissediyorum etrafımda çok kişi var ama böyle dostum hiç yok neden bilmiyorum varmı dertleşilebilecek birisi
  4. O

yeni halka arz alınır mı

arkdaşlar avrupa kent gyo halka arz edilecek sizce alınır mı tahminleriniz neler
  5. O

monitörüme şimdi bişeyler oldu

ytde shorts izliyodum bi anda ekranın üstünden çizgiler inmeye başladı bütün ekran çizgi çizgi oldu sonra geçti ama şuan ekran boğuk duruyor ve en aşağıda siyah bi çizgi oluştu ne yapıcam neden olmuştur bu durum
  6. O

arkadaşlar motor alıcam detaylı bi bilgiye ihtiyacım var

arkadaşlar motor almayı düşünüyorum yaşım 17 ehliyet alacağım a1 125 cc ye kadar kullanabiliyorum mondial turismo 50 cc düşünüyorum benim pederde 125 lik şimdi sana fazla dedi bende ısrar etmedim sizce 30 bin tl bütçeye başka ne motor alınabilir sıfır tercihimdir ama temiz 2. el olursa oda olur...
  7. O

logitech g402 mousemi satmak istiyorum kaça satmalıyım

arkadaşlar elimde logitech g402 mouse var hiçbir sıkıntısı yok tertemiz kutusu yok kaça satmalıyım sizce kaça koyayım ?
  8. O

arkadaşlar işlemci alacağım hangisini önerirsiniz ?

arkadaşlar ryen 5 5500 mü alayım yoksa ryzen 5 3600 mü fiyatları hemen hemen aynı hangisini önerirsiniz ekran kartım rx 570
  9. O

arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum site güvenilir mi

https://www.laptop.com.tr/urun/167453/asus-tuf-gaming-vg247q1a-freesync-238-165hz-1ms-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.3.6 arkadaşlar bu monitörü alıcam sitede asus yetkili satıcısı diyor da tam güvenemedim daha önce duymamıştım ne yapayım sizce
  10. O

Samsung sr35 monitör kaça satılır ?

Arkadaşlar elimde samsung sr35 monitör var kutusu duruyo durumu tertemiz herhangi bir ölü piksel falan yok kaça satabilirim ne kadar fiyat yazayım sizce ?
  11. O

razer kraken v2 kulaklık kaça gider

arkadaşlar elimde temiz rezer kraken v2 kulaklık var herhangi bir sıkıntısı arızası yok kaça gider bu acaba yardımcı olabilecek varmı ?
  12. O

razer ornata v3 x kalvye kaça satılır

arkadaşlar elimde razer ornata v3 x var benim kullandığım kaça satabilirim veya kaça satmalıyım
  13. O

arkadaşlar aol sınavı yarın yardım

arkadaşlar yarın açık liselilerin sınavı var ve hiç çalışmadım discorddan yayın açsam arkadaşlarımla yapsam sorun olur mu ?
  14. O

Logitech g402 fare kaça satılır

Elimde logitech g402 mouse var bunu kaça satabilirim ? Hiçbir sıkıntısı arızası yok temiz kullandım.
  15. O

Razer Chroma V3 Klavyemi Ne Kadara Satabilirim?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-razer-ornata-v3-x-membrane-switch-kablolu-oyuncu-si-fiyati,131648680.html arkadaşlar elimde bu klavye var kaça satmalıyım herhangi bir sorunu yok klavyenin
  16. O

csgo black bar kaldırma

arkadaşımın laptopu var ama black bar sorunu var ytden video izledik olmadı nvdia ayarlarında o kısım yok bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  17. O

obp puanım çok düşük ne yapıcam

arkadaşlar şuan 11. sınıftayım ve okulumu açığa aldım melsek lisesini sevmiyodum ve elektrik bölümüydü ordan devam etmek istemedim şuan üniversiteye çalışmaya başlamak istiyorum ama 9. sınıf 10. sınıf 11. sınır ortalamalarım aşırı düşük obpmde çok düşük gelicek ne yapmalıyım veya yapmam gereken...
  18. O

csgoya yatırım yapıcam tavsiye

arkadaşlar csgoya 400 tl yatırım yapmayı düşünüyorum önereceğiniz kasa varsa yazabilir misiniz bu yükselir dediğiniz
  19. O

Ayakkabı alıcam yardım

https://www.nike.com/tr/t/air-force-1-shadow-ayakkabısı-sJnnx1/DZ4705-200 bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum ama tüylü yıkanınca kabarma vs yapar mı veya çok kirlenirmi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum 1680988306...
  20. O

arkadaşlar bu sistem alınır mı ?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-felis-ryzen-5-5600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3070-oyun-bilgisayari-p-35895
Geri