Arama sonuçları: *

• Users: Klaxwell
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Bu laptop alınır mı/laptop tavsiyesi

dostlar mühendislik öğrencisiyim hem fifa lol oynatacak hem de cad işlemleri halledecek bir laptopa ihtiyacım var bu alınır mı alınmazsa tavsiyeleriniz nelerdir herkese iyi haftalar dilerim.
  2. K

1000tl bütçe ile f/p m2 ssd

dostlar; asus tuf b450 plus:-ii anakartım var. 1000tl bütçe ile beni üzmeeyecek bir m2 ssd arıyorum. fiyat çok aşmazsa sevinirim. çok aradım ama çok kararsız kaldım aklıma yatan tek model wd blue sn570 oldu şimdiden teşekkürler
  3. K

sağlam oyuncu kulaklığı önerisi 1000Tl

selam dostlar. hali hazırda gamepower jin kullanıyorum fakat artık tatmin etmiyor. bana hem müzikte hem de oyunlarda sıkıntı yaratmayacak bir kulaklık lazım. bütçem 1000tl şimdiden teşekkürler
  4. K

GTA 5 Grafik sorunları

dostlar selam, uzun bir süredir gtada kasma sorunuma çözüm bulmaya çalışıyorum fakat nafile. grafik ayarlarından pek anladığım söylenemez. şu an ki bütün ayarlar very high - high aralığında. vram kullanımı ise 2.5-3gb arasında. fakat oyunda aldığım fps 50'yi geçmiyor. ne yapabilirim... gtx...
  5. K

ipad 2 güncellemem gerekiyor

dostlar selam, elimde ipad 2 var güncel sürümü 9.3.6 youtube ve spotify yüklemem gerekiyor fakat sürüm yetersiz kalıyor jailbreak, beta sürüm her türlü öneriye açığım; 2 gündür aralıksız deniyorum fakat başaramadım. yapmanın bir yolu var mıdır ??
  6. K

f/p mekanik klavye önerisi

selamlar dostlar, maksimum 450 lira civarında fiyatını sonuna kadar hakediyor diyeceğiniz bir mekanik klavye var mı?
  7. K

Gamepower jin alınır mı ?

Dostlar selam, gamepower'ın jin model kulaklığını satın aldım. bütçem çok düşüktü o yüzden bunu tercih ettim. fakat videoların ve yorumların çoğunda kulaklık ile ilgili son derece iyi yorumlar gelmesine rağmen forumlarda çok büyük şikâyetler gördüm. ondan dolayı da içimde bir şüphe oluştu acaba...
  8. K

ryzen 3 1200 ile ilgili overclock yardımına ihtiyacım var

Selamlar dostlar, şu an ryzen 3 1200 işlemcimi 3.8 ghz de kullanıyorum. 3.9'a çıkardığımda belirli bir süre sonunda kapanıyor, 4ghz'de ise hiç açılmıyor. Neredeyse her yolu denedim fakat başaramadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. SİSTEM: asus tuf gaming b450 plus-II mATX anakart ryzen 3...
Geri