Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yücel

Peugeot mosaique bisiklet Lastik yardımı

Arkadaşlar herkese iyi forumlar öncellikle bende başlıktaki bisiklet var ön lastiğim 26x190 47-559 arka lastiğim ise yarıldı ve bugün iç dış lastik aldım paket halinde ama gelen lastik 26x195 53-559 bu lastik bır sıkıntı çıkarır mı tam oturur mu bilgi verecek var mı acaba
  2. Oğuzhan Yücel

Quadcast 2 ve iem kulaklık kombosu

Merhaba iyi forumlar şu sıralar 6 yıllık ds502den acayip rahatsızım ve değiştirmek istiyorum quadcast 2 ve iem kulaklık almak istiyorum lakin baktığım iem kulaklık trde yok TINHIFI T2 bakıyorum aliexpreste 1665tl ve gümrük mezvularına hakim değil çinden gelir mi yoksa başka alternatiflere mi...
  3. Oğuzhan Yücel

Çözüldü✓ Disk yönetimi sorun var

Merhabalar, format attım diskleri biçimlendireceğim ama fotoğrafta olduğu gibi bir şeye tıklayamıyorum normalde siyah ve biçimlenmemiş olması gereken yerler biçimlenmiş gözüküyor çözümü nedir 1744318827 cmd'den komut dizisi ile çözdüm buraya da atıyorum --- diskpart list disk select disk 1...
  4. Oğuzhan Yücel

Monitor kolu almak istiyorum lakin laptopla beraber kullanacağım

İyi akşamlar ve hayırlı ramazanlar öncelikle Laptop ve monitörümü monitör kolları ile kullanmak istiyorum lakin bir amortisörlü ve geleneksel elle ayarlamalı olanlar var aradaki fark biraz bana abzürt geliyor Ucuz olan link Bu geleneksel olan elle ayarlamalı Buda Amortisörlü olan link...
  5. Oğuzhan Yücel

3k bandına klavye arıyorum

F tuşları olan modeller %70 ti galiba onlardan yada numpadlı klavye bakıyorum bu bütçeye az ses çıkaran bir klavye var mıdır acaba aklımda bir ürün yok çok kararsızım eski logitechler falan var ama 1736036530 rampage gamepower cart curt almam adam akıllı markalar tercihimdir wraithteki markalar...
  6. Oğuzhan Yücel

Steam arayüzüm buga girdi ne denediysem düzelmiyor

Steam yaklaşık 5 gündür böyle ben bunu nasıl düzelteceğim bilen var mı
  7. Oğuzhan Yücel

22k bütçeye FTW evga 3090 mı yoksa ortalama bir 4070 super mi

Genel kullanma amacım 2k ayarlarda oyun ve arada bir render ve photoshop yapmak için alacağım hangisini tercih etmeliyim 4070 süper sıfır alırım alacaksam 3090 ikinci el tabii ki
  8. Oğuzhan Yücel

Guilded kurduktan sonra oyundaki sesler azaldı

Beyler bu guilded'i indirdik ama tüm sesler kesildi oyun sesleri %100 ama hiç bir şey duyamıyorum uygulama ayarlarına baktım bir şey bulamadım
  9. Oğuzhan Yücel

Discorda nasıl giriş yapabilirim

Hangi uygulamayı denediysem bir bizim gariban kadar tat vermiyor nasıl giriliyor buna vpnlede olmuyor nası
  10. Oğuzhan Yücel

Yardım ekran kartımda throttle sorunu yaşıyorum

merhaba termal bakım yaptıktan sonra gpu throttle sorunu yaşıyorum bunu çzömek için tekrar macunlama mı yapmam lazım kullandığım cihaz nitro5 3060 olan model bir akıl verirseniz sevinirim
  11. Oğuzhan Yücel

Yardım Görüntü Oluşturma gecikme oranı neden böyle

direkt size video olarak salayım bi yardım edin allah aşkına oynanacak gibi değil
  12. Oğuzhan Yücel

Yardım Görüntü oluşturma gecikme oranı

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Geçtiğimiz günlerde Nitro 5 laptobuma termal bakım yaptım malum havalar sıcak termal bakımı uyguladıktan sonra makine düzgün normal sıcaklıklara düştü lakin oyunlarda acayip bir görüntü gecikmesi yapmaya başladı ve sorunun ne olduğunu bulamıyorum driver...
  13. Oğuzhan Yücel

termal bakım yapacağım ama mossfedlere sürdüğü macun ne?

Merhabalar, acer Nitro 5 Laptobuma termal bakım yapacağım gereğinden fazla ısınıyor şuan fix 99 derece kendisi oyunlarda ghz çok düşüyor bu vesile ile geçen içini acıp baktım macunu gidip bende bakım yapmak istiyorum mosfedlerdeki macunlar kil gibi olmuş garip bir dokusu var bende bu videodan...
  14. Oğuzhan Yücel

fare zehri satan yerler neresi

Beyler eve 2 tane tarla faresi girdi kapan 1 tane var bende bu 2 arkadaş için zehir alayım diyorum buğday olanlardan ama nerede satılır kim satar bilmiyorum bu tarz zehirler nerede satılır acaba bilen yazabilir mi
  15. Oğuzhan Yücel

Cs2 fps problemi aşırı fazla

merhabalar, İ7 12700h rtx 3060 16gb ramli makınamda 180den 110a düşüp duruyor driverlar her şey güncel sorun ne acaba
  16. Oğuzhan Yücel

xbox gamepad alacağım ama pil konusu hakkında bir sorunum var

Merhabalar, yeni yılınız kutlu olsun Xbox gamepad alacağım pc için ama pillerinin çabuk bittiği söyleniyor günde 3 4 saat fifa atıyorum minimum pil olarak bunu alırsam şarj yerinden bu pil şarj olur mu
  17. Oğuzhan Yücel

Bu 2 mousedan hangisini almam daha mantıklı

https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-wireless-mouse?variant=42784465092801 https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse?variant=42613557985473 Pro max olan olacak şekilde bu Mouse arasında kaldım. Pil ömrü hariç pek bir farkları yok gibi ama yinede sizlere sormak...
  18. Oğuzhan Yücel

Yardım Laptop açılırken Lenovo ekranından sonra siyah kalıyor

Sorun yukarda yazdığım gibi açılırken lenovo yazısından sonra siyah ekranda kalıyor biosa giremiyorum sıkıntı tam olarak nedir acaba ryzen 7 5800h rtx 3060 16gb ram İdeapad Gaming3
  19. Oğuzhan Yücel

KC3000'e alternatif performansı yakın bir SSD arıyorum

Merhabalar, KC3000 alacaktım ama almadan önce bu performansa yakın başka bir f/p ssd var mı diye sizlere sormak istedim
  20. Oğuzhan Yücel

Yardım Ticari araçtan promil yüksek çıktığı için ehliyeti kaptırdım

Merhaba arkadaşlar cumartesi gecesi promilden ehliyeti kaptırdım 0.33 ile ticari araçta olduğum in bir şey yapamadım kan testi verdim 0.20 geldi sonucu bu değer ile itiraz edebilirmiyim
Geri