Arama sonuçları: *

• Users: Cermenbey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Peugeot 308 alınır mı?

Merhabalar, 450 bine peugeot 308 1.6 vti benzinli otomatik alınır mı sizce 180 binde. Daha iyi önerileriniz var mı o fiyat bandında otomatik
  2. C

Hangi motoru almalıyım anket? (Scooter)

Hangi Motoru almak daha mantıklı alım şartları yanında yazıyor taksitler vade farksız
  3. C

Al-Sat Olayı Bitti mi?

Hala bilgisayar alıp satan var mı acaba? Devam ediyor mu? Para kazandırıyor mu
  4. C

Bu sistemin ederi nedir acaba?

45.000₺ye toplandı. Parçaların kimisi sıfır alındı kimisi ikinci el ama hepsi temiz. İlana koyacağız sizce ederi nedir alağı yukarı? @Ckribrahim işlemci intel 11700kf ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Ti AMP Holo anakart ASUS PRIME Z590-P WIFI ramler corsair vengaence 3200 rgp pro 3200 8x2 m2...
  5. C

Windows 10 Home Key Nereden Alabilirim?

Var mı güvenilir bulduğunuz bir site
  6. C

Mert Bayantemur Ride Sistemi İndirim!

https://www.itopya.com/mert-bayantemur-rideintel-core-i5-13400fgigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb16gb-ddr4500gb_h24176 19500 ₺ den çıkmıştı kısa süre için sanırım 17.500 e düşmüş. Ben bir tane aldım. İyi midir sizce?
  7. C

Bu özelleştirme seçeneklerinden hangisi daha iyi?

Hazır sistemle birlikte alacağım bu ssdlerden hangisini seçersem daha mantıklı olur? Ben MLD m500 ultra gen4 olanını 216 lira farkla alayım diyorum. Not : anakart gen 3 destekliyor.
  8. C

EA Play Pro alırsak Fifa 24 Ultimate Sürüm ücretsiz mi?

1 yıllık alımlarda ücretsiz geliyormuş sanırım. Oyun çıkınca mı almak gerekiyor yoksa şuan alsam da oyun çıkınca yine gelir mi bilen var mıdır?
  9. C

MLD M500 Ultra 500 GB SSD nasıl bilirsiniz?

Gen 3 anakartta kullanacağım. Sizce nasıl ssd?
  10. C

Format usb'si nasıl okutulur?

Bu ekranda ne yapacağımı bulamadım? Enteresan a basıyorum girmiyor ne yapmam gerek var mı bilen
  11. C

Motor ehliyeti almak kaç para?

Yakın zamanda alan biri var mı acaba? İstanbulda fiyatlar nedir
  12. C

10 Bin Bütçeye Hazır Sistem

Merhaba, Sadece Fifa ve LOL oynayan birine 1080P çözünürlükte bu ikisini sorunsuz oynatabilecek hazır sistem önerilerine ihtiyacım var. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
  13. C

Fifa 23 Defansta baskı

Ultimate teamda rakiplerle maç yaparken o esnada kontrol etmediği adamla topu almak için muazzam bir yakın markaj ve baskı uyguluyor. Kendi kontrol ettiği adamla da içerde başka adamı tutuyor. Nasıl yapılıyor bu bilen var mı?
  14. C

Fifa 23 Kimya ne işe yarar?

Olayı nedir kimyanın tam olarak? Yani daha yüksek overallı oyuncular mı kimya mı tercih edilmeli
  15. C

Bu kasanın ön paneli nasıl açılır?

Uğraşıyorum,zorluyorum ama gelmiyor. Kırmak ta istemiyorum. Model thermaltake s200 tg
  16. C

Fifa 23 sizde de gidik mi?

Ea hata veriyor sizde de gidik mi yoksa bende mi sorun var?
  17. C

Vatan 3060 sistem windows kurulumu

Windows usb sini taktım ancak bu ekranı geçemiyorum. Çözümünü bilen var mı?
  18. C

F/p laptop önerisi güncel

Autocad açabilecek şuanda f/p durumda olan bir öneriniz var mıdır dostlar. Bir aile dostumuza gerek
  19. C

İmac format nasıl atılır?

Böyle bir hatayla karşılaşıyoruz çözümünü bilen var mıdır?
  20. C

3070 sisteme bu monitör kullanılır mı?

Sistem i5 12400F- rtx3070 Bu monitörü sipariş etmiş bulundum kargoda. İptal etmeli miyim yoksa idare eder mi? https://www.amazon.com.tr/dp/B08TX5V367?tag=akakceprime-21
Geri