Arama sonuçları: *

• Users: NedoxBey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NedoxBey

2. El mi sifir mi almaliyim.

Merhabalar, Macbook Pro M4 modelini almayi planliyorum. Suan ogrenci indirimi ile 69000 civarinda satiliyor 0’i. Sari sitede 61-62 civarlarina 5-10 devirli veya 0 kapali kutu cihazlar var. Kapali kutulara pek guvenemiyorum ama 5 devirli cihazlari en azindan gorebilecegimden alsam mi diye...
  2. NedoxBey

Macbook kasim indirimine girer mi?

Soru basliktaki gibi beklemek mantikli midir (pro, air m4)
  3. NedoxBey

Siber Guvenlik icin laptop onerisi

Merhabalar, siber guvenlik icin ve computer science icin bilgisayar bakiyorum. Aklimda Zenbook 14 ve Ideapad 5 Pro var. Oneriniz varsa yollayin max 60k. Not: Oyun bilgisayari yollamayin elimde var hafif bir sey ariyorum. Ekran kartina ihtiyac yok, integrated olsa yeter.
  4. NedoxBey

Okul icin laptop ONERISI

Merhabalar, okul icin laptop bakiyordum. Oyun laptobu aramiyorum ve bilgisayar okuyacagim. Aklima gelen iki model sunlar: Zenbook 14 (daha ucuzu var sadece gosterme amacli) Vivobook S14 ancak bu laptoplardaki panel cok yansiticiymis. Cogu kisi ayna gibi diyor ve isigi hemen yansitiyor diyor...
  5. NedoxBey

Universite Laptop Onerisi

30-40k civari laptop onerisi istiyorum. OYUN BILGISAYARi onermeyin! Zaten elimde oyun bilgisayari var hafif bir sey ariyorum. - Sarji uzun giden - Hafif -Ince - VSCode VS vb. kodlama programlarini acabilecek.
  6. NedoxBey

Laptop Cantasi Onerisi

Merhabalar universite icin laptop cantasi onerisine ihtiyacim var. Laptopum 16", ekstra ipad de tasiyacagim. 2k butce var.
  7. NedoxBey

Kedime ne yapmaliyim?

Merhabalar, 8 yasinda bir British Shorthair kedim var uzun zamandir kendini yalamiyor yalarsa sadece bir kismini (arkalari disi) yaliyor. Bugun arka tuylerinin cok sertlestigini bir birine yapistigini fark ettim ve biraz kepek tarzi bisi buldum. Ne yapabilirim bilgisi olan var midir? Ve ekstra...
  8. NedoxBey

Annem Alman vatandasligi alabilir mi?

Merhabalar, annem 8 yasinda Turkiyeye dondurulmus Almanya'dan. Almanyada dogmus. O zamanlar vatandaslik icin yas kisitlamasi varmis o yuzden vatandaslik alamamis. Gecenlerde bir avukat tarzi ilgilenen birine sordugunda alamaycagini soylemisler ama gene de benim icime sinmedi. Bilgisi olan var...
  9. NedoxBey

Valorant hesabi almayin.

Arkadaslar burada genel bir duyuru yapacagim. Valorant hesabi almayin. itemsatis uzeriden bir hesap aldim ve aldigim gun "hesabim calindi" diye mail geldi. Durumu saticiya bildirdim sert bir uslupla cevap verdi ve "mail sende sorun olmaz" tarzi ifadelerle oyaladi. Ben de cidden erisimi kalmadi...
  10. NedoxBey

ASUS TUF a15 wifi yok

Arkadas bu laptobu aldi. Wifi simgesinin olmadigini soyledi. Cozumu var midir? Aygit yoneticisinden de bulamamis.
  11. NedoxBey

ITU/BOGAZICI/ALMANYA

Arkadaslar YKS'de 1592. oldum ayni zamanda okul birinciligim de var. Bilgisayar muh. istiyorum. Onumde 3 secenek var: 1) ITU'de baslamak ve kendi kendime Almanca ogrenmek ve Almanya"ya gitmek veya duruma gore burda kalmak. 2) Turk-Alman' a gitmek Almanca ogrenip direk Almanya'ya gitmek...
  12. NedoxBey

35k civari sistem onerisi

35k civari sistem onerisine acigim. Hazir olursa iyi olur. Ayni zamanda monitor onerisi de yaparsaniz sevinirim (pcye uygun)
  13. NedoxBey

50k monitor dahil sistem onerisi.

Mumkun mertebe hazir sistem olursa sevinirim. Nvidia onceliklidir ama AMD de olur. Monitor 2k olursa gene daha iyi olur. 24-27 inch onerilerinizi beklerim.
  14. NedoxBey

PC Güç Tüketimindeki Düşüşün Sebepleri

Arkadaslar normalde eskiden 110 w kadar gormustu pc suan 80 w kitliyor neden olabilir?
  15. NedoxBey

TUF a15 vs Victus mu?

Arkadaslar arkadasim icin bakiyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-7-nesil-ryzen-7-7435hs-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w1.html vs...
  16. NedoxBey

Insanlarin oyunlarda her turlu degere sovmesi

Bugun biraz valorant girelim dedik normalde de biliyordum ama 2 el Allah'a soven adamlar geldi. Merak ediyorum "insanlar" bu ozguveni nerden aliyor? Oyun disinda disarda soylese adami sandalye yaparlar ama oyunda cok rahat soyluyor. Ilerde colugum cocugum icin korkuyorum bu gibi elemanlar gelir...
  17. NedoxBey

45 k laptop onerisi.

45000 butce ile laptop onerisi lazim (arkadas icin) Universite ve oyun için.
  18. NedoxBey

20K telefon onerisi.

Ozellikle model olarak bakiyorum. 20k civarlari max butce. En f/p
  19. NedoxBey

Güneş Gözlüğü Önerisi

5K bütçeyle gözlük öneriniz ne olur?
  20. NedoxBey

Gaming Kulaklik onerisi

Merhabalar, bir kulaklik alacagim 2k lik mediamarkt cekim var ekstra ustune ekleyip bir sey almak istiyorum. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-stinger-2-core-oyuncu-kulak-ustu-kulaklik-siyah-683l9aa-1226984.html nasildir? Ekstra 1.5k verip Cloud 3 almak veya 1k verip Cloud...
Geri