Arama sonuçları: *

• Users: Sheader
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sheader

Buzdolabı aldım hasarlı geldi

Böyle fiziksel hasarı var Trendyol dan almıştım Merhaba Değerli Müşterimiz, ürün iadesi için, "Siparişleriniz" bölümünden iade talebi oluşturmalı ve ürünü barkoduyla birlikte kargo firmasına teslim etmelisiniz. Ürün bize ulaştığında iade işlemi gerçekleştirilecektir. Keyifli alışverişler...
  2. Sheader

Yardım Laptopum oyun oynarken ekran gitti gelmiyor

Victus 16 Dün uzun zaman sonra oyun oynamak için cs açtım laptop kendini otomatik şekilde uykuya alıp durdu ekran kararıyor klavye ışığı gidiyor harici klavyede ışık var ama bir müddet sonra kilit ekranı geliyor açıp devam ediyorum 1-2 dakika sonra gene oldu böyle devam edince kapattım Bugün...
  3. Sheader

İş başvurum kabul edildi nelere dikkat etmeliyim

Biryere iş başvurusunda bulundum ve kabul edildim bugün detayları görüşmeye gideceğim nelere dikkat etmeliyim sigorta vs nasıl işliyor ?
  4. Sheader

Call of duty modern warfe 2019 da bölum nasıl atlanır

oynarken bi bolumde odaya gırınce oyun takılıp crash yıyo başka yerlerde drıverler ıle ılgılı oldugu yazıyordu yaptım ancak bı sonuca baglanmadı ancak ne yaparsam yapayım duzelmıyor save dosyası vs ındırebılecegım biryer varmı veya hile vs de olabilir oyun torrenden indirdim
  5. Sheader

Araç kıralamak için turna sitesi güvrnli mi

https://www.turna.com/ ilk defa gördum bu siteyi araç kiralayacagım guvenli mi
  6. Sheader

Teknoway da pil değişimi yapılır mı

iPhone 14 cihazım için dün Apple’a gittim cihazım yurtdışı olduğu için kabul etmediler Gürgençler’i aradım Gürgençler’de de parça yokmuş FPPro’da çok fazla ücret istiyor Teknoway diye biryer buldum Instagram’da bazen karşıma çıkıyordu 4750 TL’ye orijinal pil değişim yapacaklarmış daha önce...
  7. Sheader

Bu modem ne ise yarar

elimde eski internet sağlayıcımdan kalma çok kullanmadigim bir modem var kablolar vs sıfır durumda ne yapayım bunu satılır mı ?
  8. Sheader

Yurt dışı iphone 14 fiyatı ve birkaç soru

2.5 senedir kullandığım kendi üzerime kayıtlı ip14 256gb pil 78 var bundan imei yi kaldırıp kaça satabilirim bi de bunun üzerindeki kayıtlı imei numarasını ip16 pro cihazına yasal yollar ile aktarabilir miyim
  9. Sheader

Yd iphone 14 satarken nelere dikkat edilmeli

Almanyadan ip14 almıştım 2.5 sene oldu neredeyse kendi pasaportuma kayıtlı bu cihazı satmak istesem bemim imei üzerine kayıtlı olduğu için bi problem çıkar mı ?
  10. Sheader

Telefon galerisini kısa yoldan temizleme

15k civarı foto video var kısa yoldan nasıl temizlerim instada tinder benzeri sağa sola kaydırma mantıklı uygualamalar gördüm güvenli mi onlar
  11. Sheader

Yüksek hızlı tren de bagaj hakkı ne kadar

Ortaboy valiz ve sırt çantam var alırlar mı
  12. Sheader

Forumda konu nasıl silinir

Forumda acmis olduğum bazi konuları silmek istiyorum nasıl silebilirim
  13. Sheader

Villa kiralamak istiyorum nelere dikkat etmeliyim

2 kişilik havuzlu küçük bisey kiralamak istiyorum instagramda karışma çıkan bir çok yer ile görüştüm 2 yer hoşuma gitti fiyat ve imkan anlamında cazip geldiler ancak nasıl güvenebilirim tanımıyorum kapora istiyorlar kaporayi atıp kaçmayacağı ne malum birisi türsab sorgulama için bilgileri attı...
  14. Sheader

Bir kız arkadaşımız eski sevgilisi tarafından tehdit ediliyor

Eski sevgilisi tarafından uygunsuz görsellerini ailene atarız diye tehdit alıyor yeni ayrıldılar annesi abisi babası hepsinin numarası var oğlanda ne yapmalıyız ? Polisi falan mı dahil edelim Sadece ne yapabiliriz onu söyleyin güvenmediği kişiye neden atıyor falan filan muhabbeti yapmayın lütfen
  15. Sheader

Kız arkadaşınızın saçını erkek kuaförün kesmesini nasıl karşılarsınız

Kız arkadaşım saçını kestireceğini söyledi gideceği kuaför erkekmiş ben de rahatsız oldum sonucunda her ne kadar mesleği olsa da kız arkadaşımın saçı ile uğraşıyor bu konudan bunu dile getirdim ve bana bunun doğal bir şey olduğunu söyledi siz böyle bir durumla karşılaşsaydınız tepkiniz ne olurdu
  16. Sheader

3gb lik bir videoyu nasıl alabilirim

Arkadaşımın telefonunda 3gb lik bir video var almam lazım nasıl alabilirim
  17. Sheader

400 bin tl civarına araba önerisi

Çok yakmayan otomatik olsa iyi olur manuel de olabilir bir kaç ay kullanabileceğimiz bir araç lazım
  18. Sheader

Bu oyun sitesi güvenli mi

https://www.oyunalisveris.com/call-of-duty-modern-warfare-2019-garanti-1375599415336023?srsltid=AfmBOopqj6SN4PQToXBtAjHcQC31IKcSu9lXFp43H70uPLdjGWUaxzDw Daha önce itemsatis dan fc25 almıştım bu site de güvenli mi oynayıp kapatacağım oyuna bin küsür lira vermek istemiyorum
  19. Sheader

Yardım Tlou2 kamera kendi etrafında dönüyor

Tlou 2 oynuyorum videodaki gibi oluyor kolu kablo ile bağlayınca sorun olmuyor tek bu oyunda sorun var FIFA da falan sorun olmuyor (Oyun korsan kol çakma :) )
  20. Sheader

Bu PROSECCO fiyatı nedir

Bende bir tane 70lik bundan var tam buir fiyat çıkartamadım ederi nedir bunun
Geri