Yeni sistem kurdum anakartım b650 tomahawk bios güncellemesi için usbye biosu atmıştım bilgisayara taktım ondan sonra bios dan m flasha girdim yeniden başlattı galibada görüntü yok bilgisayar çalışıyor bios güncellemesi olsa bana sormaz mıydı başlat seç diye ne yapıcam bilmiyorum kaldım böyle...
İkinci el arkadaşım arkadaşından 2600TL'ye Corsair H150 RGB buldu temizmiş sadece kutusu ve faturası yok bir sorun yaşarsan iade edersin dedi sizce alınır mı kasamda Deepcool CH560 büyük kasa 3 fanlı takılıyor diye biliyorum bu modelin bir sorunu var mı kronik?
İşlemci 7500f veya 7600 olucak...
Arkadaşım 10 binlik 3D yazıcılara bakıyor kendine. Bir şeyler yapmak istiyor ve yazıcı iyiyse bir şeyler yapıp satabilirim diye düşünüyor. Bu paraya en mantıklısı Creality Ender 3 V3 SE hızlı 3D duruyor. Başlangıç için mantıklı mı? Filement fiyatları ne kadar? Yazıcıdan anlayanları bekliyorum...
Normalde küle tiplerine bakıyordum fakat biraz tasarım istedim kasamda deepcool ondan dolayı güzel yakışıcağını düşünüyorum bir kronik arızası var mı bu modelin
İşlemci - Ryzen 5 7500f olucak
İlk başta b650 eagle istiyordum forumda lehimlemesi arkada daha fazla ısınır dediler daha güçlü model olarak b650 tomahawk önerdiler normalde bütceyi aşıyor ama ileride bir sorun yaşamamak için alıcağım bu anakartın kronik bir arızası falan yok değil mi?
yarın amazondan almayı düşünüyorum...
DDR5'e geçicem parçaları yavaş yavaş topluyorum özelikle 16 faz olmasından dolayı bu anakartı almayı düşünüyorum ama sizce bilgisayar parçası almak için 28 kasım Black Friday beklenmeli mi acelem yok diğer parçalar içinde zaman lazım zatende o zamana kadar fiyatı artarsa sıkıntı...
Arkadaşım rx570'i beyaza boyadı ondan sonra bu sorunu yaşadı direkt yazdığı yazıyı buraya ekliyorum.
Kartımı boyamak icin sökmüştüm geri takarken bir problem olmadi sonra fanin guc kablosusunu takarken fan girislerinde birinin kilidi olmadığını fark ettim sorun etmedim sonradan fark ettim ki o...
Arkaşımdan 980 Pro alıcağım kulanmadığı için satıyor en son baktığın da sağlığı %90'nın üzerindeymiş kendi bilgisayarını topladığında testi yapıcağız test için hangi programları kulanayim uzun süre kulanmak istiyorum ssd'yi.
Arkadaşım modelleme uygulamaları kulanıcak güçlü bir şey olsun istiyorum o yüzden ekran kartı wattının yüksek olması lazım galiba bütce 40 bine kadar çıkabilir
Samsung A56 için hepsiburada eczdenalalim satıcısından Samsung 45W adaptör almıştım tahmini dolumun uzun olduğunu farkettim bugün entresan şekilde 9 saat içinde dolar dedi iphone adaptör ve xiaomi adaptör denedim hepsinde 1 saate dolar diyor ama bu adaptörde sorun var ne yapabilirim iade süresi...
Arkadaşım eski sistemine yeni ekran kartı aldı sorunsuz devam ediyordu ekran kartından olduğunu sanmıyorum da sonra Windows ekranı açılırken altaki şey yükleniyor sonra bir anda donup kalıyor yeni ssd aldı sorun halen devam ediyor
Ziraat bankası kulanıyormuş taksitli bir şekilde hazır sistem alıcak 30 bine ne önerirsiniz intel olabilirse iyi olabilir dedi ddr5 e falan yükseltebilirmiş hem ileride amacı oyun
Arkadaş oyun için kaliteli kulaklık arıyor mikrofonuda iyi olucak kablosuz olursa daha iyi olur ama yoksa yapacak bir şey yok @HacıSOFU
1725799463
@MuratTheFounderOfGariban @Kürşat K.T.K