Arama sonuçları: *

• Users: Vendır
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Konu kapanıd

asdadasd asdas asdasda
  2. V

8 yıllık boxorum ama artık kavgadan korkuyorum

Arkadaşlar selam 8 yıldır kick box yapıyorum hatta burnum bile kırıldı geçen sene ameliyat oldum 18 yaşındayım normalde kavgadan korkmam ama bu burun ameliyatından sonra nedense korkuyorum 1 yıl boyunca burnumun hassas olacağını söyledi doktor ve arkadaşlarım bir yerde kavga ettiği zaman ben...
  3. V

Kızdan red yedim tekrar yazayımmı ?

Kızdan red yedim derken ağzını yokladım beni yanlış anladıysan konuşmayalım yazdım oda eğer düşündüğüm niyetse konuşmayalım dedi bende düşündüğün gibi değil o zaman dedim ardından exden falan bahsetti ama öncesinden kıza yürüdüğümü belli etmiştim sınıftaki herkese söyleyecek büyük ihtimalle kıza...
  4. V

Burun ameliyatından sonra boxa başlayacağım önerebileceğiniz Maske

Arkadaşlar selam burun ameliyatı olalı 2 ay oldu ve boxa tekrar başlayacağım ve bunun için güzel maske var mı burnu mükemmel koruyan en fazla 500 lira bandında bir maske. Mükemmel korumasada güzel koruyan.
  5. V

1ay önce burun ameliyatı oldum kavga edeceğim

Arkdaşlar selam burnum 8 yıldır box yaptığımdan dolayı kırıkdı ve burnumu yaptırdım ve hazır yaptırmışken içinden çıkan parçalar boşa gitmeisn diyede estetik oldum ve 1 önce önce oldum asıl sıkıntı şu bir çocuk beni kavgaya çağırıyor sevgilime yazmış gitmelimiyim sizce 8 yıllık boxörüm ama en...
  6. V

Nargile kullandım yarında kan vermem gerek sizce çıkar mı?

Arkadaşlar dün ve ondan önceki gün toplam 20 defa bile içime çekmemişimdir ve burun ameliyatı olacağım ondan dolayı da kan vermem lazımmış bu yarınki tahlillerde çıkar mı sizce normalde alkol ve sigara kullanmıyorum.
  7. V

GTA 5 GÖREV GÖZÜKMÜYOR

Uzun süren gerilim görevini bitirdim fakat görev gelmiyor ne yapmalıyım
  8. V

GTX1650Tİ FİVEM AÇARMI

Arkadaşlar selam 1650ti i5 10200h turbo 4.10ghz 8 çekirdek 500ssd ve 16da ram var gta 5 fivemi rahat oynarmıyım sizce
  9. V

2.el ekran kartına sadece ısınma testi yaparak temiz olduğu anlaşılırmı

Arkadaşlar mahalle bilgisayarcısına 2.el ekran kartı getirteceğim fakat miningden dolayı güvenmiyorum ve rx580e 2.5k 1060 6gb a 2.6k diyor sadece sıcaklık testiyle bilgisayarın temiz olduğu anlaşılırmı bana nedense cidden .ok ucuza geldi yani 1650 daha düşük fps veriyor fakat rx580den 0ı pahalı...
  10. V

RX580 neden çok ucuz?

Arkadaşlar rx580 hem fiyat performans açısından yüksek fps veriyor fakat çok ucuz yani akranlarına göre sizce neden ve 2.el rx580 alınır mı?
  11. V

GTX 1050Tİ GTA 5 FİVEM OYNATIRMI

Arkadaşlar i5 2. nesil 8 gb ram ssd ve 1050ti la düşük ayarlarda gta 5 fivem rahat göze batmayacak şekilde oynatırmı sizce
  12. V

GTX 750ti fivem açarmı

Arkadaşlar GTX 750ti i5 2.nesil SSD ve 8gb ram ile düşük ayarlarda GTA 5 fivem Acarlar mi
  13. V

2.5kya ikinci el ekran kartı önerisi

Arkadaşlar arkadaşıma ekran kartı arıyorum ve i5 2.nesile uygun darboğaz yapmayan lazım arkadaşıma söylüyorum darboğaz yapar diye ama dinlemiyor tavsiyeniz nedir veya 0 olarak ne alabiliiz
  14. V

Warband sizce nasıl neden bu kadar övülüyor

Arkadaşlar selam lar warbanda bakayım dedim ama grafiklerini hiç sevmedim bu nedir hikaye oyunumu kendi krallığımızı falanmı kuruyoyoruz olayı nedir
  15. V

Hogwars Legacy de aksiyon varmı

Arkadaşlar selam rdr2 yi bitireli 2 3 gün oldu ve keşke oynamasaydım diyorum çünkü hiçbir oyun rdr2 yi oynadıktan sonra zevk vermiyor witcher 3 oynayım dedim o bile zevk vermedi rdr2 deki aksiyon bölümleri bambaşkaydı her neyse konumuza dönelim hogwars legacyde de bol bol aksiyon varmı yani...
  16. V

Pyton öğrenmek için hangi kursu almalıyım

Arkadaşlar 0 yazılım bilgim var internetten hangi kursu almalıyım sizce pyton için
  17. V

17.3 İNÇ 144 HERZ EKRANLA VALORANT OYNANIRMI

Arkadaşlar selam monster bilgisayarım var elimde 144 herz 17.3 inç sizce bu ekranla immoya kadar çıkabilirmiyim ekran küçük kalıyorda
  18. V

Valorant Battle Pass kaç saat oynarsak biter ve sizce alınır mı??

Arkadaşlar selam sizce bu battle pass almaya değermi ve toplam kaç saat oynarsam battle passı bitiririm
  19. V

Valorantta 200 liraya neler olur?

Arkadaşlar sorum açık 200 liraya valorantta ne yapabilirim güvenilir hesap alabilirmiyim veya kendi hesabımda birşeyler yapabilirmiyim
  20. V

Witcher 3 crack mi indireyim satınmı alayım

Arkadaşlar crack indirince oyundan falan atma sorunu oluyormu veya extra zorluklar ona göre 80 lira witcher 3 alıcamda
Geri