Arama sonuçları: *

• Users: Alomoncy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Alomoncy

Öneri 2026 Yazı İçin Telefon Önerisi

Bu yaz staja gideceğim kaç tl alacağımı bilmiyorum okuldan birine sorduğumda 13k almış bu yaz bende en kötü 14k 15k alırım gibi elimdeki telefonuda satsam 5 6k eder yani elimde kısaca 20k para olur.Iphone 11 düşünüyorum aslında şuan,alınmaz git android al diyenler olucak biliyorum ama android...
  2. Alomoncy

Öneri 5000TL Monitör Önerisi

5000 TL bütçem var monitör önerilerinizi bekliyorum...
  3. Alomoncy

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi

İlk öncelikle kablosuz olmasını istiyorum kullandığım tüm kablolularda kablolar birbirine dolanıyor ve sıkıntı çıkartıyor gerçekten kablosuz olması şart benim için bu fiyatlarada kablosuz kaliteli bulmak zor ama yapacak bir şey yok kablosuz şart benim için :D ve kullandığım deri pedliler hep...
  4. Alomoncy

Monitörü kırdım napacağım

Bi anlık sinirle monitöre mouse ile vurdum kırıldı napacağım bilmiyorum 1 yıldır kafa atıyorum yumruk atıyorum hiç bir şey olmadı ufak mouse ile vurdum gitti beyler bi tane daha monitör varda hdmi kablom yok.
  5. Alomoncy

Iphone XS 64 GB alınır mı

Elimde 4 ay önce aldığım samsung a16 128gb 6 gb ram bir telefonum var hiç beğenmediğim için ikinci el iphone xs alma kararı verdim sizce almalı mıyım?
  6. Alomoncy

Buluşma sonrası depresif hissetmek

Dün 3 yıldır tanıdığım ama flört aşamasında anlaşamadığım soğukluklar olan bir kızla tekrar konuşmaya karar verdik ve dün randevulaştık baya çok konuştuk sohbetler ettik okul hakkında ben kızla yüz yüze konuşurken ayaklarım vucudum felan titriyordu değişik bir histi ilk defa yaşamıştım(Daha önce...
  7. Alomoncy

Öneri Universite için laptop önerisi

Maliye bölümü öğrencisi için laptop gerekiyor oyun oynamayacak.
  8. Alomoncy

Ekran Bozulma Sorunu

Merhabalar bilgisayarımda uzun zamandır bir sıkıntı var discord ve tarayıcı uygulamalarında bi yerde gezerken az önce gezdiğim yer ekran üstüne geliyor ve siteden başka siteye geçince düzeliyor discorddada biraz bekleyince düzeliyor bilgisayara format attım yine düzelmedi sizce neden?
  9. Alomoncy

Yeni Saç stili arıyorum

Selamlar düz saçım var ve sarışınım keskin yüz hatlarım bulunmakta elmas yüz şeklim var sizce hangi saç stili bana uyar ???
  10. Alomoncy

Bazı uygulamalarda ekrandaki şey ekran üstüne geliyor

Merhaba bazı uygulamalarda internet tarayıcısı gibi yerlerde sitede aşağı kaydırdığımda üstteki şey ekran üstüne geliyor veya discordda sohbeti kaydırırken üstteki mesajlar ekran üstüne biniyor niçin olabilir bu sizce ?
  11. Alomoncy

🔥İndirim LOGITECH G G435 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - Beyaz 2.588 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g-g435-lightspeed-kablosuz-oyuncu-kulakligi-beyaz.html Mağazada alım geçerlidir.
  12. Alomoncy

2027 TYT AYT için hazırlık önerileri

11.Sınıfa geçeceğim tyt ve ayt için hazırlık önerisi bekliyorum (temel matematiğim berbat)
  13. Alomoncy

Ram plus açık mı kalmalı kapalı mı?

Yeni aldığım Samsung a16 telefonum var arkada çok uygulama bırakınca açtığımda 1 2 saniyelik kasmalar oluyor şuan 4 gb ve sanal rami kullanarak 6gb a yükseltiyor size açmalı mıyım 4gb olduğu halde kalmalı mı?
  14. Alomoncy

Öneri İdarelik Telefon Önerisi

Sadece instagram tiktok brawl stars arama yapabilcek bir telefon lazım kasarak beni deli etmesin yeter.
  15. Alomoncy

Kozmetik Ürünleri Gereksiz mi?

Bana göre kozmetik ürünleri gereksiz para tuzağından ibaret yüzünü yıka geç fark yok abi cidden bunu sorguluyorum hiç bir işe yarayan bir insan görmedim.
  16. Alomoncy

Dikey Süpürge Önerisi

Ailem Dikey süpürge almak istiyor ve çok kararsız işte 1 yıl kullanınca pil ömrü gidiyor gücü azalıyor vesayire vesayire.Evimizde kedi var ve çok sık temizliyor ev 15 16k bandında bir dikey süpürge önerilerinizi bekliyorum.Sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım.
  17. Alomoncy

Öneri Vatan bilgisayar Taksitli Telefon Önerisi

Selamlar babam için telefon bakıyorum günlük kullanım için oyun oynamıyacak kamerası iyi olsun ve kasma donma yaşamasını istemiyor veya telefonu taksitsiz almakta istemiyor o yüzden vatandaki taksitli telefonlardan birini almak istiyor hangisini önerirsiniz (A55 alıcaktık gittik dedilerki 30...
  18. Alomoncy

Günlük kullanım için telefon önerisi

Kullanıcak babam günlük kullanım için yeterli olsun yeter oyun oynamıyor instagram twitter vesayire gibi uygulamalarda geziyor ve fotoğraf çekiyor önerilerinizi bekliyorum (Fiyat belirsiz) 1741846334 yanlış konu yerinde paylaştım adminler düzenleyebilir misiniz telefondan paylaştım konuyu düzgün...
  19. Alomoncy

Mavi Ekran KMODE EXCEPTION NOT HANDLED Mavi ekranını aldım

Arkada video izliyordum ve valorant girdim ve bilgisayar mavi ekran verdi ama çok garip mavi ekran.İzlediğim video donmuş bir şekilde ekranımda duruyorken mavi ekran hatasıda üstünde gözüküyordu çok komik bir durum.Neden olmuş olabilir veya tekrar olur mu?
  20. Alomoncy

Öneri Fps Oyunları İçin Mousepad Önerisi

Merhaba elimde g pro wireless mousem var elimde dandirik market mousepadi polosmart var daha iyi bir mousepade lazım olduğunu düşünüyorum önerilerinizi bekliyorıum.(Bütçe belirsiz)
Geri