Arama sonuçları: *

1. C

Windows 11 format atılamıyor.

Merhabalar, 3 gündür bilgisayarıma format atamıyorum. Adım adım ne yaptığımı paylaşayım. Önce Windows 11 kurulum iso dosyasını indirdim ve rufus ile kurdum. Bilgisayarıma usb belleği taktım ve diskleri temizledim. Daha sonra mavi bir ekran üzerinde kurulum işlemi başladı ve "Bilgisayarınız...
  2. C

Oneplus Nord N10 Sürekli Donuyor

Oneplus Nord N10 5G telefonum son zamanlarda sürekli donmalar yaşamaya başladı. Donduğu esnalarda hiçbir uygulamaya giremiyorum ve "System UI yanıt vermiyor." ile girmek istediğim uygulamaların yanıt vermediği uyarısını alıyorum. Birçok uygulama denedim. Bu uygulamalar bellek ve önbelleği...
  3. C

Ryzen 5 5600 çok ısınıyor

Geçen ay hazır sistem aldım ve AMD stok fan kullanıyorum. İşlemci boşta 50 derecede iken Witcher 3 oynadığımda ya da stress testi yaptığımda 80-90 derece oluyor. Diğer parçalar ısınmıyor. Furmark testinde gpu maksimum 70-75 dereceyi görüyor. Ne yapmam gerek?
  4. C

3D Yazıcıda Destek Atamama Sorunu

Arkadaşlar merhaba Jgaurora A5 yazıcısını ve Ultimaker Cura programını kullanıyorum. Parça basarken destekler çok zayıf kalıyor, bazen kesik kesik basılıyor ve nozzle'ın ağzında plastik kalıyor, sonra o plastik yanıp parçaya yapışıyor. Destekleri atarken normalde destek olması gereken yerde...
Geri