Arama sonuçları: *

• Users: Memo256
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Fazeon X27F180QP monitorü 90 derece olmuyor

Merhaba bugun elime ulaştı monitori pivot ayarı var ancak çevirirken garip çat küt sesler çıkıyor ve 90 derece dik konuma getirmeye çalıştığımda monitorun alt kısmı desteğe sürtüyor ve dönmüyor. Yani pivot kısa geliyor ne kadar çabalasam da uzunluğu daha fazla artmadı zaten tek kademe gibi...
  2. M

Soğutma borusu aşınmış mi?

Arka ızgarada baktığımda bakır soğutma borusunun az bı kısmı aşınmış gibiydi bakır renginde değil gümüş rengindeydi bu sorunun sebebi nedir ? Ürün 0 aldım laptopa zarar verir mi?
  3. M

Windows uptade eski ekran karti driver yüklüyor

S.a beyler ben en yeni ekran kartı sürücüsünü yüklesem bile Windows uptade 4-5 ay onceki eski sürüme zorla yüklüyor. Kendinden farki hangi surum olursa olsun sadece kendininkini yukluyor yeniyi veya eskiyi kaldırıyor. Çözümü var mıdır bunun illa uptade guncellestirmeleri mi kapatmak lazim oda...
  4. M

Yardım Msi Laptop sesi az çıkıyor

Arkadaslar elimde msi bravo 15 b5dd model cihaz var. Windows 10 kurdum driverleri felan yükledim. Ama laptopun sesi çok az çıkıyor gecen bir monsterle karsilastirdik benimksii duyulmuyor bile 3e katladi nerdeyse. Msi sitesindeki ses driveri indirdim. Realtek indirdi. Yok mu bu laptopun kendine...
  5. M

5000-7000 arası laptop

Uzun ömürlü , f\p , çoğunlukla günlük işler (egitim) ama bazende oyun oynadiginda cs valorant tarzi, üzmeyecek laptop tavsiyesi olan var mi ? 6000-6500 civarlarinda olsa cok iyi olur 7000 cok nadir önerin, oyuncu laptopu olmasin.
  6. M

Öneri MSI Bravo 15 Mi Lenovo IdeaPad mi

Msi bravo b5dd ryzen5 5600h 8gb ram rx5500m ve lenovo IdeaPad gaming 3 ryzen 5 4600h 16 gb ram 1650 ti hemen hemen ayni fiyata denk geliyor. Oyun, mühendis proglamlari uzun ömürlülük,performans soğutma açısından genel olarak hangisi daha iyidir?
  7. M

Öneri F/P Laptop tavsiyesi

Arkadaşlar fiyat performans laptop tavsiyesi verebilir misiniz? Bütçe max 9.5 bin ortalama 8-9 olursa daha iyi olur
Geri