Arama sonuçları: *

1. A

Telefon artık type c kulaklığı almiyo

Eskiden kullanılıyordu artık okumuyo dosya yöneticisi goruyo ve kullanılan depolama %1 diyo tıkladığimda açmıyor
  2. A

Spoty ingilizceli yabancı dilli fln içinde karışık şarkılar olan playlist gerek

Soru başlıkta efkarlıya gerek yok bende ztn kayitli
  3. A

Bana güzel RPG oyunu lazm

Soru başlıkta boyutu çok olmazsa sevinirim 1634774472 Wild West gunsa benzeyen oyunlarda olur Gameloft classicteki
  4. A

Athlon 300gnin yanına gt630 takabilirmiyim

Takabilirim biliyorum ama mantıklı mı şuan 4+4 ramli sistem var athlon 3000gde
  5. A

Toplu telefon numarası silmek istiyorum

Google rehberden toplu numara silmek istiyorum
  6. A

İntelin apu özelliği varmi

Soru başlıkta
  7. A

Flaşı turuncu yakma?

Merhaba telefonumun flaşı çift tonlu yani üstte turuncu LED altta beyaz LED var altı elimle kapatirsam turuncu yanıyor ama buda uğraştıran bi yöntem bunun yerine sadece turuncu yakma yolu yokmu
  8. A

Pascal öğrenmek istiyorum

Başlıktaki gibi Pascal öğrenmek istiyorum canım sıkıldı udemyden baktım ve sadece bir kurs var oda 219 TL youtubeda düzgün video yok ne yapabilirim
  9. A

Minecraft epostama erişimin yok

Beyler Minecraft epostama erişimim yok ve epostami değiştirmek istiyorum
  10. A

telefon Çekim sıkıntısı

Beyler telefon xiomi mi a1 normal 4g çekerken bı anda 3g oluyor bunu ayarlardan 3g yapıp geri 4g yapınca düzeliyor ama 4, 5 dakikalığına hat Vodafone turkcelldeyiende oluyordu
  11. A

18 yaş altı banka hesabı

Beyler 13 yaşındayım banka hesabı açmak istiyorum ama EFT havale olcak banka kartı olcak hesap işletim ücreti almiycak mobil olcak atm olcak
Geri