Arama sonuçları: *

• Users: UnkBoss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. UnkBoss

Yardım Gamepower Sonic T80 Alınır mı?

Herkese merhaba yakın zamanda bu monitörü sipariş ettim.Kullanan arkadaşlar varsa iyi-kötü yanlarını aktarabilir mi? Link
  2. UnkBoss

MATE 50 PRO Mu - S23 Ultra Mı?

Merhaba telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum fakat yurtiçi garantili Huawei mate 50 pro mu almalıyım yoksa yurtdışı S23 ultra mı almalıyım karar veremedim Huawei'e ayrı bir sempatim var Google sorunu da çözülmüş durumda yorumlarınızı bekliyorum :) Kullandığım telefon:Xiaomi Mi 11
  3. UnkBoss

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

Herkese merhaba cihazımın en az 12 ay daha garantisi mevcut 1 yıl önce topladım. Ryzen 5 5600 Sapphire RX6700 Gigabyte A520M-K Goodram 3600mhz 2x8gb ram Agi 512gb M2 SSD Deepcool CC560 ARGB Deepcool 650w 80+
  4. UnkBoss

ACER ASPİRE İ5 12450H 12.499TL🔥🔥

https://app.hb.biz/uuCmd7A1uQIw Akakçe'de bundan sonra en düşük 14.449 Ofis ve günlük kullanım için ideal 2x4gb Samsung ram ile geliyor gen4 M2 SSD mevcut toplam 2XM2 yuvası var.F/P
  5. UnkBoss

Yardım RX6700 FARKLI BİR HATA ALIYORUM

PC yi acıyorum radeon software'e geçiyorum NFS unbound açık gözüküyor başka bi oyun açıyorum bir süre sonra siyah ekran oluyor sonra alt f4 çekiyorum ekran geliyor ekranda birkaç tane beyaz nokta çıkıyor geri gidiyor sonrasında NFS unbound açıyorum sıkıntı olmuyor anlamadım wattman mı psu mu...
  6. UnkBoss

Yardım FORZA HORİZON 5 E:0-0 hatası

Oyuna Xbox ile geçiyorum açılış ekranında bir süre beklettikten sonra "YÜKLEME BASARISIZ Kayit verisini yüklemeye çalisirken bir hata olustu. Ana ekrana geri dönüp tekrar deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse oyunu yeniden baslatin veya daha sonra tekrar deneyin." Uyarısını veriyor hata kodu da E:0-0
  7. UnkBoss

Yardım Sıfır Mi Band 8'mi 2.El Huawei Watch FİT'mi?

Herkese merhaba sizce sıfır Xiaomi smartband 8 mi almalıyım yoksa 2.el sıfır ayarında Huawei watch fit elegant mı almalıyım ikisi de aynı fiyat bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim kafam karıştı. 1704620238 +
  8. UnkBoss

Yardım PC M2 SSD Yİ GÖRMÜYOR ACİL🚨🚨

Agi 512gb SSD aldım taktım ama bios ve Windows görmüyor.sistem r5 3600 Asus tuf b450
  9. UnkBoss

STEAM HESABIM NE KADAR EDER?

Lütfen yardım edebilir misiniz satmayı düşünüyorum piyasa değeri ne kadardır? KÜTÜPHANE: Apex Point 0dk Assetto Corsa ultimate edition full DLC 0dk Car dealership simulator 10,5 saat Car for sale 90dk Car x drift racing online 8,4 saat Dirt 5 0dk Grid legends 0dk Mon bazou 18 saat NFS Heat...
  10. UnkBoss

PULSAR N250 ALINIR MI?

Daha önce kullanmış yada sahip olan arkadaşlarımız beni aydınlatırsa çok iyi olur yorumlarınızı bekliyorum.Ns200 ile arasında kaldım.
  11. UnkBoss

🔥🔥İNDİRİM: ACER RYZEN 5 DDR5 RAM LAPTOP 8749 TL 🔥🔥🔥

https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-3-a315-24-amd-ryzen-5-7520u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-kdeey-005-p-HBCV00003RXE6U Abdullah abi de incelemesini yapmıştı gömülü ddr5 8gb ram içeriyor(yükseltilemez) 7. Nesil ryzen 5 var sistem çok iyi,fiyat çok iyi.
  12. UnkBoss

Yardım MONİTÖR ÖNERİR MİSİNİZ?

3500-4250 arası bütçede IPS 144hz monitör önerebilir misiniz?
  13. UnkBoss

ACİLLL 15.000-16.000 TL'ye Sistem Önerir Misiniz?

Önerebilir misiniz kampanyada vs sistem varmı?
  14. UnkBoss

İndirim🔥🔥RX6700XT R5 5600 17.999🔥🔥

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-titan-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-39367 1688836531 Zam gelmeden alacak olan kaçırmasın.
  15. UnkBoss

Yardım TÜRK TELEKOM MAGNET KULLANAN VAR MI?

Magnet almayı düşünüyorum kullanan hocalarım varsa deneyimlerini aktarabilir mi?
  16. UnkBoss

16k YA KADAR KASA ÖNERİR MİSİNİZ?

16 bine kadar kasa önerebilir misiniz kampanyada indirimde fln varsa sıfır olması şart.
  17. UnkBoss

Yardım ALTYAPISIZ İNTERNET ÖNERİR MİSİNİZ?

Hatay Antakya'da yaşıyorum burda çok fazla yıkım, enkaz kaldırma çalışmaları olduğu için internetimiz kesildi ve büyük bir ihtiyaç o nedenle altyapı olmadan kullanabileceğim uygun iyi bir sağlayıcı biliyorsanız ve benimle paylaşırsanız çok iyi olur.
  18. UnkBoss

🔥İndirim 🔥JUMP AYAKKABI 24865 359 TL🔥

https://amzn.eu/d/90roGec
  19. UnkBoss

Yardım Fiber modem VDSL olarak kullanılır mı??

ZTE H298A HGW model modemim var VDSL olarak kullanabilir miyim?
  20. UnkBoss

MİCROSOFT STORE İNDİRME SORUNU

Az bı zaman önce Xbox PC gamepass satın aldım fakat Microsoft STORE a girip forza horizon 5 indirmeye çalıştığımda bizim tarafımızdan bir sorun oluştu diyor nasıl çözeceğimi bilmiyorum uygulamayı resetledim yine olmadı lütfen yardımcı olur musunuz?
Geri