Arama sonuçları: *

1. ÖzalınGözlüğü

HP Victus s0001nt bilgisayar alınır mı?

Maksimum 66 bine kadar uzanan bir bütçem mevcut. Ekran kalitesi ve Hertz oranı almamda en önemli anahtarlardan biri oldu. RTX 4070'li ve 7840hs işlemcisi ile birlikte gerçekten güzel bir Laptop gibi duruyor. Alternatif önerileriniz nelerdir? Hall sensörü mevzusunu HP Teknik Servisi çözdü mü...
  2. ÖzalınGözlüğü

Yardım ChatGPT'yi açamıyorum.

Google ile gir seçeneğine tıkladığım zaman 1.görseldeki hata meydana geliyor. Mozilla Firefox, Chromium ve Google Chrome'da denediğim GPT maalesef ki şu an açılmıyor. Chromium'dan sonra oldu her şey sanırsam. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Siteye girmek için, geçmişin tamamını çerezleri de vesaire...
  3. ÖzalınGözlüğü

Bankalar 2. Anket | Hangi bankayı seçerdiniz?

Değerli arkadaşlar, uzun zaman önce bir anket yapmıştım; tekrarını yapmak istiyorum. Bu gün saat 23:59'da bitirmeyi düşündüğüm ankete katılmanızı önemle rica edeceğim. 1719214321 PARDON, DÜZENLİYORUM, O ZAMAN BASIN. 1719214421 Önceki anketin aksine, sizlere 1 oy hakkı veriyoruz ayriyeten.
  4. ÖzalınGözlüğü

HP Victus E0012NT Ekran kırıldı. (İç Ekran)

Aah aah, hikayemiz şöyle başlıyor; Bir yayıncı olan IShowSpeed'e bağış atmak istemiştim ve 🍑 kadar kart; bilgisayarın merkez sağ altının çok az üstündeki yeri kırdı. üste doğru, Gey bayrağına benzer bir şekilde renkler çıkardı, altından kısmen görüntü geliyor. Altta bayağı bir titreme var. bu...
  5. ÖzalınGözlüğü

Yardım 1-100 arası hiç bir fark yok. (ses)

Sorun başlıktaki gibi 1-100 arasında da hiç bir fark olmuyor. Format olmadan yapma şansımız var mı ki?
  6. ÖzalınGözlüğü

TruckersMP'de kar yazılımını kurduğum zaman, Hava Beyaz-Mor oluyor.

Arkadaşlar, ETS 2 oynarken belirttiğim eklerde; gördüğünüz gibi hatalar ortaya çıkıyor, modu tekrarlarca indirmeme rağmen düzelmediğini gördüm. Sorun ne olabilir? Sistem ve Yaşanılan sorun:İşlemci : AMD Ryzen 5500U Grafik Kartı : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ram : 8GB SSD : WD PC SN810...
  7. ÖzalınGözlüğü

HP (Hewlett-Packard) hakkında neler düşünüyorsunuz?

HP şu aralar ve 2022 sonlarında çok fazla tercih edildi; bazı forumlarda ve benim açtığım bazı konularda HP'nin Victus serilerinde öneriler geldi. HP ve alt markaları (Victus,Omen) hakkında neler düşünüyorsunuz?
  8. ÖzalınGözlüğü

S21 2023'te alınır mı?

Arkadaşlar, bu telefon hoşuma gitti gibi duruyor ama Sizce tercihimi S22'den mi yana kullanmalı mıyım? Yoksa S21 mi almalıyım? **S21 FE , S21+ gibi sürümler de geçerli.**
  9. ÖzalınGözlüğü

Bilgisayarda oyun oynarken adaptör takılı değilken az performans veriyor

GEForce GTX 1650 Ekran kartım var, adaptörü takıp takmadığım zaman performanslar çok değişiyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl önleyebilirim?
  10. ÖzalınGözlüğü

Klavye "#" yapamıyor

Windows 10'dan Windows 11'e geçtikten sonra, kare olarak adlandırılan işareti yapamamaya başladım. Altgr - 3 ile yapılan kombinasyon işe yaramadı. Bunu nasıl çözebilirim?
  11. ÖzalınGözlüğü

AGA BU NE ? Kaspersky garip fotoğraflar buldu.

Kaspersky'ı kullanmayalaSı uzun zaman olmuştu. Tarama yaptırdım, Age of History kısmındaki garip garip resimleri buldu. Bunlar nedir?
  12. ÖzalınGözlüğü

1TB'lık En ucuz ve En iyi SSD Hangisi?

Bilgisayarımın Modeli , HP Victus 16-E0012NT 4H0S3EA Kendisi 256 GB M.2 SSD kullanıyor fakat bu dönemde 256 GB bana yeterli gelmiyor. Bir oyun olmuş 80 - 100 GB Depolama bana çok dar geldiği için ilk SSD'i halletmek istiyorum. 1 TB yada 900-800 GB'lık 500 GB'a inmeyecek bir SSD arıyorum. Bu gün...
  13. ÖzalınGözlüğü

Bilgisayarımda sanırsam Taskbarify diye bir virüs var.

Abiler , Beyler v bayanlar . Acilen yardım edin. Taskbarify diye bir uygulama ve PCAccelerte midir nedir öyle bir uygulama bilgisayarıma girdi. Nereden bulaştıkları hakkında en ufak bir fikrim yok. Yardım eder misiniz? Task Barify Tarayıcı virüsüymüş diyorlar. Görev yöneticisi başlatma kısmında...
  14. ÖzalınGözlüğü

Tek Microsoft hesabından , 2 kişi mc oynayamıyoruz.

Microsoft hesabımızı , Arkadaşımla birlikte bağladık. 6 Yıllık arkadaşımla oyun oynayamıyoruz. Arkadaşımı deneme dünyasında başlatırken , Beni normal javada başlatıyor. Arkadaşımda sadece Bedrock çalışıyor. Arkadaşım sizce, SK Launcher kullandığı için olabilir mi? ne yapacağız? Bunun bir...
  15. ÖzalınGözlüğü

Galaxy A34 5G vs Galaxy A54 5G vs Samsung'un 2023'te çıkan diğer seçenekleri

İleride, Bir telefon almayı düşünüyorum. Samsung'un yeni yıl çıkan bu telefonlarından birini alacağız. Çıkan yeni modeller arasında Samsung'un S Serisine kadar gidemiyoruz. Bu yüzden Samsung'un A serisinden devam etmek lazım. Bu dediğim 2 telefondaki olumsuz ve olumlu taraflar nelerdir? Yada...
  16. ÖzalınGözlüğü

TruckersMP Steam ayarlamama rağmen giriş yapamıyorum.

Steam'den Euro Truck Simulator 2 satın aldım. TruckersMP girmek istedim ve girmeye çalışırken bütün ayarları gözden geçirerek yaptım. Sonradan yukarıda hata verdi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  17. ÖzalınGözlüğü

Bilgisayarı açarken siyah ekranda kalıyor

SSD'nin hız testlerinde ve sağlık testlerinde bir sorun görmedik. 1 tane virüs vardı. Avast yoluyla sildik. Problem ne olabilir arkadaşlar sizce? 1677958899
  18. ÖzalınGözlüğü

13.999₺ bandında bir laptop arıyorum

Arkadaşlar 13 bin ₺ limitini aşmayacak temiz bir laptop arıyorum. Ekranı biraz büyük olsun ve bana monitörleri aratmasın bence. Acer tercih etmiyoruz ama olabilir. 8 GB Üstü ve oyun oynatsın. Ayrıca bu bilgisayarı neden almalıyım bana 2 3 özellik ve olayları söyleseniz sevinirim
  19. ÖzalınGözlüğü

0 ile 14.000₺ arası Laptop önerisi.

Oyun için bilgisayar arıyoruz sayılır. Arada ufak tefek shop falanda yaparım diye düşünüyorum 1674587863 Konu hatalı oldu. Bekleyin. 1674588025 Aradığım bilgisayarda şunlar arasında özellikler istiyorum; 8 MIN - 16 MAX Ram AMD Intel İşlemci Ekran kartı (İyi bir ekran kartı olsa iyi olur...
  20. ÖzalınGözlüğü

Yardım Steam'den aldığım COD 2'de Multiplayer açarken, "Çalışmayı Durdurdu" hatası.

RAM : 2 Gigabyte Zeppelin Ekran kartı : NVIDIA Geforce GT 730 Anakart : GIGABYTE M68MT-S2 İşlemci : AMD Athlon X3 450 Processor X64 Tabanlı Yahu bir COD 2 , Multiplayer girip eğlenmek istedim. Ancak giriş yapacakken, "Çalışmayı durdurdu" hatası gelmesin mi? 36₺ gibi bir şey verdim. Sorunun...
Geri