Arama sonuçları: *

1. KPSharingan

İtopya Ankara Mağazasından 4070li sistem

Merhabalar arkadaşlar başlıkta özetlemeye çalıştım ama tekrardan kısaca bir arkadaşım şuan bizim sektörde 3D ve unreal işleri için bilgisayar toplayacak minimum 50 k bilgisayara ayırabileceği bütçesi var diğer kısımları ekipmanlara ayırmayı düşünüyor. İtopya ankara mağazasından sipariş...
  2. KPSharingan

İtopya indirimlerinden max 40 bin tl bütçeli sistem önerisi

arkadaşlar itopya indirimleri bu akşam bitiyormuş çoğunluklar 3d ve render için kullanılacak bir sistem alınıcak bu indirimlerde fiyatını hakeden önerebileceğiniz bir sistem var mı iyi forumlar
  3. KPSharingan

Cherry school ve ModArt-X7

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar bu fiyat bandında bu iki sistem nasıl acaba daha iyisi var mı? render ve 3d için kullanılacak ve ekran kartı nvdia işlemci tarafı ise her türlü amd olmak zorunda şimdiden teşekkürler...
  4. KPSharingan

Çözüldü✓ Asus Prime H510M-K Bluetooth kaç destekler?

Hepinize merhaba arkadaşlar kasaya bluetooth kulaklığımı bağlamak için adaptör alacağım. https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-h510m-k/ Anakart bu lakin bluetooth v4 - v5 hangisini destekler nereye bakmam gerektiğini bilmediğim için size sorayım dedim. Şuan...
  5. KPSharingan

Yardım Monster A5 v7.2 Açma ışığı geldi ve kapandı bir daha açılmadı

Arkadaşlar 3-4 saat öncesinde, arkadaşımın ofise geldik normalde bir çok cihaz kullanılıyorlar ve daha öncede laptobumu buraya getirdiğimde bir sıkıntı yaşamamıştım. Laptobu kurdum şarja taktım (bataryam takılı fakat ölü normalde de priz dışında kullanamıyorum en fazla priz çıkınca bir iki...
  6. KPSharingan

Windows 10 Pro Dijital vs OEM

Öncelikle merhaba arkadaşlar forumda az önce daha önce yazılmış konulardan bu siteyi buldum ve az önce şu keyi satın aldım https://www.lisansbudur.com/windows-10-pro-dijital-lisans-anahtari-32ve64-bit-tr-key-pmu1 acaba bu key dijital olarak ibare geçtiği için yanından farkı ne oluyor yada ne...
  7. KPSharingan

Yardım Asus Tuf Gtx 1650 3. Monitör?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba daha önce donanımsal bilgisizlikten dolayı çokça konum veyahut sorum olmuştu yine bir bilenden yardım almak istedim şuan markanın bir önemi var mı bilemiyorum ama da-v5 sistemindeki asus tuf 1650 ye arkadaşla çift monitör bağladık cayır cayırda kullanıyor...
  8. KPSharingan

🔥İndirim İTOPYA Kasım Fırsatları Başladı ve HDD/SSS Önerisi?

Öncelikle merhaba arkadaşlar konusu açıldığını görmedim sanırım ama benim asıl amacım sizden öneri almak öncelikle itopya şuan Kasım fırsatları adında bir 9-10 sayfa daha indirim koymuş iyi şeyler var mı tam bakamadım ama link şurada https://www.itopya.com/kasim-firsatlari/ Burada bu wd nin...
  9. KPSharingan

Öneri Gece 12’ye kadar olan HepsiBurada Final İndirimlerinden Koltuk

Arkadaşlar öncelikle mobilden karşıma çıktı birçok kategoride ürünlerin bazılarında tüm indirimlere ek sepette ek %15 indirim var eğer lazım olan şeyler varsa kaçırmamanızı tavsiye ederim ben göz ucuyla bir ofis ve oyuncu koltuklarına baktım bu sepette ek indirim olanlardan totalde 600tl yi...
  10. KPSharingan

Yardım HP X24IH ve Diğer IPS Panel Pivot Monitörler Hakkında

Arkadaşlar hburada da ki hpx24ih modelinin indirimi ile birlikte, birçok arkadaşımız bu monitörü tercih etti benim modelin gerçek özellikleri ile bir sıkıntım yok gerçek değerinin 200cd olması vs benim için çok mühim değil ama aynı şekilde 144hz olmasınında benim için yine bir anlamı yok o...
  11. KPSharingan

Suprim 3070 li vs MSI Gaming Trio Hazır Sistem

Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce gaming gen üzerinde suprim 3070 li bir sistem beğenmiştim diğer açtığım konularda da opsiyonel olarak konfigürasyonlar yapabilsemde arada vade farkı çok gereksiz fazla oluyor o yüzden bu sisteme sıcak bakıyordum lakin belirli özellikleri sabit kalıp aynı sistem...
  12. KPSharingan

Çözüldü✓ Da-v5 Sistem LAN kablosu takılı interneti göremiyoruz

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar şuan da-v5 sistemi alan arkadaşımın yanındayım cihazı uzun vadede başka cihaza yükseltmek için satmayı düşündüğünden hiç kullanmamıştı ama şuan herhangi bir sıkıntısı olup olmadığına bakmak için internete bağlayıp yapabileceğimiz testleri yapalım dedik lakin...
  13. KPSharingan

Vade farkı ile Maximum 30.000 TL Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba şuan belirli gereksinimlerden dolayı sistem konusu tekrar gündeme geldi gereksinimler olarak imzamdaki veyahut daha önce hazır sistem için açmış olduğum konulardaki ile aynı, 3D render ve Animasyon odaklı bir sistem olucak en büyük fark bütçe ama vade farkı...
  14. KPSharingan

Donanım Arşivi V5- Sistem'i bir AMD Ryzen Canavarına Çevirmek?

Öncelikle hepinize iyi akşamlar arkadaşlar bugün bir kaç V5 konu başlığında flood'a yazdım bir dostumuzun cevapları üzerine bunun mümkün ve akıcı bir sonuç vereceğine karar kıldık. Şuan bildiğiniz üzere çeşitli markalarda çeşitli güzel indirimler var fakat sistemi toplayan arkadaş bütçesini...
  15. KPSharingan

(Yeni) VOK Honour 3060’lı Sistem Çıktı

https://www.itopya.com/vok-honour-amd-ryzen-5-5600x-asus-rog-strix-geforce-rtx3060-oc-v2-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ Evet arkadaşlar bende şimdi itopyadan baktım videosu birazdan gelicek sanırım, pc hocası sisteminide paylaşmıştım görünce herkes geçirmiş o sisteme...
  16. KPSharingan

(Yeni) PC Hocası 3060ti’lı Sistem Çıkardı

Yeni paylamış şuan için PC Hocasını çok severim ama daha izleyemedim sizin yorumlarınız nelerdir arkadaşlar iyisi ile kötüsü ile?
  17. KPSharingan

Mert Kuşkapan Hazır Sistem nasıldır?

Arkadaşlar ben konuya şuan mesai yaptığım için tam vâkıf olamıyorum, acaba anlayan arkadaşlar şuan tanıtımı yapılan bu sisteme bir bakabilir mi? Yorumlarınız nedir alınma konusunda...
  18. KPSharingan

Dell Xps 17 Yurtdışı

https://eldorado.ua/noutbuk-dell-xps-17-9710-silver-n978xps9710ua-wp/p71361795/ Arkadaş şuan laptop almak için yurtdışında bir mağazaya girdi ellerindeki en high-end laptop bu imiş tr deki dell xps 17 ler hakkında da bir bilgim yok ama genel olarak ürün özellikleri. intel i7 11800h rtx 3060 (q...
  19. KPSharingan

Yardım Gtx960m Ekran kartlı laptop için ips monitör

Arkadaşlar sistem işini halledene kadar vefakar laptobuma güzel bir ips monitör alıp belli bir süre idare etmeyi düşünüyorum amacım 1700-1800tl bandının üstüne çıkmadan mümkünse 75hz nin üstünde olmayan kesinlikle ips panel tasarım ve 3D işlerinde kullanmak için bir monitör almak, donanımsal...
  20. KPSharingan

Yardım AOC G2868PQU 4K monitör Tasarım amaçlı alınır mı?

Bu monitör için daha önce konu başlıkları açılmış ama şuan indirimli fiyatı ile direkt almayı düşünüyorum öncelikle 60hz olması benim için sıkıntı değil laptobu bağlayıp tamamı ile tasarım ve iş amaçlı kullanacağım ekranın renk kalitesinin yüksek olması benim için sizce alınır mı bu fiyatlar...
Geri