Arama sonuçları: *

• Users: Cumali01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

AliExpress indirim kurbanı, sahte kargo vs.

Merhaba. AliExpress'ten çok kişi sipariş veriyor, işte ilk hesaba özel veya Choice indirimleri gibi şeyler sunuyorlar. Fakat bilinmeyen bir dolandırıcılık yöntemi bulunuyor. Bu yaygın bir yöntem değil, çoğunlukla herkes yapmıyor ama yapan var...
  2. C

Heavy Rain adlı oyunda türkçe yama yaptıktan sonra siyah ekran sorunu

Merhaba,hikayeli bir oyun aldım ismi Heavy Rain.İlk başta açıldı,bir türkçe yama kurayım dedim.Kurduktan sonra oyunun açılış ekranında siyah ekran kaldı. turkce-yama.com sitesinden indirdim.Sonra oyunu doğruladım fakat yine siyah ekran aldım. @Umut Nas @of Beauty and Rage 1664815997
  3. C

Redmi 9T MIUI 13 yerine 12.5.6.0 sürümü geldi

Merhaba,Xiaomi Redmi 9T adlı telefonun MIUI13 geleceğini doğruladı.Fakat güncelleme olarak MIUI 12.5.6.0 geldi.ROM Mom atmadım varsayılan global yani.Ne yapmam gerek?
  4. C

Meslek Liseleri (AMP) Alan Tercihleri Başladı!

Merhaba,şu an 9.sınıfların bölüm seçimi açıldı.E-okul'da alan tercih başvurusuna tıklayarak başvurularınızı yapabilirsiniz!
  5. C

19.09.2022 tarihiyle moderatör alımları açık mıdır?

Merhaba,moderatör alımları açık mıdır?
  6. C

Yeni RX6600 aldıktan sonra bazen 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor

Merhaba,1-2 hafta belki de daha az olmuştur.Yeni ekran kartı aldım RX6600.Displayport ile bağladım,ara sıra 1 uzun 2 kısa bip geliyor.Bilgisayar açılıyor,bir ara bilgisayarı kapatıyordum 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyordu.Ama bilgisayar tekrar açılıyordu,problem nedir? 1663163235 @of Beauty and Rage
  7. C

Zoom derste iken imleç donuyor

Merhaba,sistemim AMD Ryzen 5 4650G ve Sapphire RX 6600 ekran kartım var.Derste iken hocanın ve diğer öğrencilerin ekranı açık iken benim bilgisayarım dondu.Dondu dediğim imleç kayarak gidiyor program donuyor.Zar zor kapatıyorum imleçle herhangi bir etkileşim yapamıyorum,zar zor yanıt vermiyor...
  8. C

Ekran gidip gidip geliyor

Merhaba,RX 6600 ekran kartımı 2-3 gün önce aldım.Belkide 2-3 gün olmamıştır,bir farkediyorum.Ekran gidip gidip geliyor saniyelik problem nedir acaba? Ekran kartı olabilir mi?
  9. C

Ekran kartı yük altında maksimum 78 derece alıyor nasıl bir fan ayarı yapılmalı?

Merhaba,RX 6600 kartım için nasıl bir ayar yapmalıyım? Sapphire modeli olduğu için biraz ısınıyor.Maksimum 78 alıyorum,bir ayar yapmam lazım mı? Fan ayarı 50'de maksimum 78 alıyorum.
  10. C

Sapphire RX 6600 Sıcaklığı 80 Dereceye Kadar Çıkıyor!

Merhaba,abdullah abinin videosunu izledim.Japonyadan ekran kartı videosunu,APU bir sistemim vardı.Ekran kartı takmanın vakti gelmişti,ekran kartı aldım.Sapphire RX6600 öyle bir ısınıyor ki tüm oyunlarda ultra test edeyim dedim 80 dereceleri görüyorum full.Abdullah abi lütfen yüzümü kara çıkarma...
  11. C

PNY CS900 vs Gigabyte SSD 120GB

Merhaba,ben bir ssd almayı düşünüyorum.Rica etsem hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler. @Abdullah Hacıgül Abi bu konuya bakman beni çok mutlu eder :)
  12. C

Yardım Ghosting Smearing olmayan 2200TL bütçeye kadar 144hz 1ms monitör önerisi

Merhaba ben apu sistemime monitör alıcağım.Fakat hala karar veremedim.Bir philips monitör aldım fakat ghosting varmış.Bir bakıcağım sorunu var mı yok mu diye.Siz monitör önerir misiniz? 144hz 1ms.
  13. C

Dell S2422HG 23.6" 1 ms kullanan var mı?

Merhaba kullanan varsa yazabilir mi acaba? Yeşillenme gibi sorun oluyor mu? Karanlık yerlerde sorun oluyormuş. 1646064229 Kullanan var mı?
  14. C

Yardım Abdullah abinin monitör kampanyası var mı?

Merhaba ben bir monitör alıcağım fakat çok pahalı acaba bana 144hz 1ms 2200 tl fiyat ile abdullah abinin kampanyaları var mıdır? :D 1645949480 Apu bir sistem topladım monitörüm eksik abdulah abii.
  15. C

Yardım 2000-2200TL Monitör önerisi

Merhaba herkese selamlar foruma yeniden katıldım baya oldu! Ben APU sistemime monitör alıcaktım 144hz 1ms acaba ne önerirsiniz?
Geri