Arama sonuçları: *

• Users: Raiga
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Hat önerisi yapar mısınız.

merhabalar turkcell kullaniyorum ama fahiş fiyatlarından dolayı paket yapamaz oldum. önerebileceğiniz mobil operatör hangisi olur? hangisi daha iyi ve neden? lütfen yardimci olun
  2. R

RTX 5070 50K bütçe ile sistem tavsiyesi

Merhaba. 50k bütçe var. gaming gen tr den şu sisteme 240mm sıvı soğutma ekleyip satın almayı düşünüyorum. aynı fiyata bu sistemin daha iyisi var diyorsanız öneri sistemlerinizi atar mısınız? bütçe sabit 50k...
  3. R

Windows kullanıcı isminde yaşanan türkçe harf sorunu.

Merhaba. Bilgisayarda kullanıcı isminde türkçe harf bulunduğundan bilgisayarda sorun yaşıyoruz. regeditten değişmeyi denedik, administrator verdik kullanıcıya. Fakat C diskinde kullanıcılar kısmında hala türkçe isim olarak bu klasör yer alıyor. Ben bunu kökünden nasıl değiştirip çözebilirim...
  4. R

Çözüldü✓ Bu Dell gaming laptop alınır mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/520548/dell-gaming-g15-5530-g155530014uv5-intel-core-i7-13650hx-32gb-ddr5-2tb-ssd-rtx4060-8gb-140w-15-6-inc-full-hd-ubuntu-gaming-laptop/ bu alınır mı arkasaşlar
  5. R

Çözüldü✓ Gigabyte Laptop Alınır mı

https://app.hb.biz/pznFWVkBSOmK Merhabalar. Bu laptopun fiyatı özelliklerine göre bana ucuz geldi. Bütçemden dolayı bu laptopu almak istiyorum sizce alınır mı
  6. R

Çözüldü✓ 55000 TL'ye kadar laptop önerisi?

Merhabalar Watt değeri yüksek ve makul olan 40-55k arası gaming laptop önerisine ihtiyacım var. Lütfen öneri yapar mısınız pek bilgili değilip bu konularda
  7. R

Çözüldü✓ MSI KATANA Laptop alınır mı

https://ty.gl/nqb9ixpo85r5n Arkadaslar merhaba. Watt değeri 105 olan bu MSI Katana Laptopu almayı düşünüyorum. Sizce bu laptop alınır mı? watt gücü yeterli midir?
  8. R

Çözüldü✓ Alacağım laptopu yorumlar mısınız

https://ty.gl/aahem576rnryc arkadaslar merhabalar ihtiyacim geregi ve butceme uygun geldigi icin bu laptopu alacagim bu laptop alinir mi sizce dusunceniz nelerdir?
  9. R

Çözüldü✓ Kasa fanlarım Armoury Crate uygulamasının kontrolünden çıktı

Merhabalar. Kasamda ki bütün rgb fanları ve diğer aydınlatmaları ASUS Armoury Crate üzerinden yapıyorum. Uygulama kontrolünde iken kasanın üzerinde ki LED tuşuna basınca kasanın sadece kendine ait fanları değişti ve uygulamadan BAĞIMSIZ bir şekilde çalışmaya başladı. Aura Sync özelliğini ne...
  10. R

7500F yüksek GHz değerlerinde geziyor.

arkadaşlar merhabalar. işlemcim amd 7500f. sürekli olarak 4.60 4.80 ghz lerde çalışıyor. kullanan uygulamalara vs baktım ama yine de garip. sebebi nedir
  11. R

4070 SUPER Sistem Tavsiye

Arkadaşlar selam. 240Hz 27 inç AOC monitör var. 4070 SUPER sistem tavsiyesi gerekiyor. Bütçe 30-40k arası ve civarları. Mantıklı önerilerinizi bekliyorum
  12. R

İşlemcinin bu hızda boşta çalışması normal mi?

Merhabalar arkadaşlar işlemcim %15 ve %25 kullanım değeri olarak bu şekilde çalışıyor. Gözüme çarpan şey temel hızı 3.70 iken nerdeyse 5GHz lerde çalışıyor. Hızını bu kadar yükseltmesi normal bir şey midir? Görseli bırakacağım.
  13. R

Windows 11 sahte lisans anahtarı ile ilgili önemli konu

Merhabalar. Windows 11 kullanıyorum ve bedava şekilde win11 i aktif etme yöntemleri vs. falan var bilirsiniz. Bunlardan bazıları bizi bir yerlere bağlıyormuş aktif ederken. Ve duyduğum kadarıyla Backdooring, Bilgisayarı zombi olarak kullanma, mining ve bilgi hırsızlığı vs. gibi şeylerle...
  14. R

Bu monitöre ve bütçeye uygun güzel bir sistem tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar. Monitör AOC 27 INÇ 240Hz 0.5ms. Bu monitörle güzel performansla çalışacak sağlam bir sistem önerisine ihtiyacım var. Bütçe 30-40k arası. Yardımcı olursanız sevinirim
  15. R

Mouse sol tık basılı tutarken click atmaya başlıyor

Merhabalar. Steelseries Rival 600 mouse sol tıkı basılı tutmaya falan çalıştığım zaman ara sıra ard arda 2 veya 3 kere click falan atıyor. Yazılımdan kontrol ettim herhangi bir macro yok mouse da. Şu son zamanlarda steelseries gg güncellemeleri oldu. Güncellemeden sonradır 2-3 gündür sürekli...
  16. R

1500TL bütçe ile kulaklık önerisi

Merhabalar. Valorant, Csgo gibi ses kasmanın önemli olduğu oyunlarda güzel performans veren ve mikrofonu iyi bir kulaklık önerisi gerekiyor. Bütçe 1500TL. En iyi ne önerebilirsiniz?
  17. R

gta 5 sebepsiz yere donma fps drop

merhaba. 4070 super li sistemimde gta 5 oynamaya kalktigimda donmalar ani fps droplar yasiyorum. oyun ici ayarlari kurcalamayi denedim vsync vs. fakat degisen birsey yok. bunun sebebi nedir? nasil duzeltebilirim? gerekli olan butun windows suruculeri vs guncel degilse nasil kontrolunu...
  18. R

microsoft ismini nasıl değiştiricem bu nasıl değişir?

merhabalar gaming yazan kısımda ki ismi değiştirmek istiyorum. kendi e postamla microsoft hesabıma girdim fakat bu isim hala değişmedi. nerden değiştiricem?
  19. R

Eski ssd den yeni m2 ye data transferi

Merhabalar. Eski ssdmde win10 kurulu ve bütün dosyalarım vs bunun içinde kurulu. Fakat yeni m2 ssd nin içersinde win11 var. Yapmak istediğim şey ssd içersinde ki işletim sistemi hariç her şeyi m2 ssd ye transfer etmek. bu mümkün müdür yoksa data kaybı yaşayabilir miyim?
  20. R

Çözüldü✓ Ekran kartı oturunca böyle mi oluyor.

Merhabalar. Fotografta ekran kartı oturmus mu? yoksa sarı kısımlar tamamen icerde mi olmalı?
Geri