Arama sonuçları: *

1. B

Sistemime yeni ssd taktım 0xc00000e hatası alıyorum yardım edermisiniz acilll

Dün bilgisayarıma m2 ssd taktım haricinde eski ssd de takılı. Bütün bilgileri yeni ssd tek uygulama aracılığı ile geçirdim. Bir sıkıntım yoktu ama bilgisayarı kapatmaya çalıştım kapanmadı sürekli yeniden açıldı bir şekilde kapattım ama şuan açtığımda 0xc00000e hatasını alıyorum acil yardım...
  2. B

Dram ışığı yanıyor fanlar son hız dönüyor 2 dk sonra ışık sönüyor PC açılıyor

Bugün anakart işlemci be ramimi değiştirdim. Anakart b650m gaming wifi işlemci ryzen 5 7500f ram ise kingstom beast 16gb. İlk çalışmalarda yada resetlemelerde dram ışığı yanıyor ara sıra cpu ışığıda yanıyor fanlar som hız dönüyor bir kaç dakika sonra ışıklar sönüyor ve PC açılıyor. Bilgisayarı...
  3. B

Öneri 600tl - 700tl arası bilek destekli oyuncu klavyesi arıyorum

600 - 700 TL arası bir bütçem var. Bütçeme uygun bilek destekli bir klavye arıyorum. Aklımda bir kaç klavye var ama yinede önerilerinizi almak istedim. Xpg summoner Steelseries apex 3 Razer ornata chroma
  4. B

Ekran kartım rtx 2060 ama csgo da en düşük ayarlarda 280 - 190 FPS arası almaya başladım

Bilgisayarımı 1 sene önce aldım Ryzen 5 2600 Asus tuf rtx 2060 Basisilisk 3000mh 8x2 ram 480 SSD Asus tuf b450 plus gaming Araştırdığımda 1070 lerin hile 450 FPS arası aldığını gördüm Ancak ben düşüş yaşamadan önce bile 400 anca görüyordum şuanda 100 GPS ten fazla düşüş yaşadım.ne yapmalıyım...
  5. B

Yardım Ekran kartima OC yaptım görüntü gelmiyor

Ekran kartima asus GPU tweak 2 uygulamasından otomatik overclock yaptim bilgisayarım yavaşladı bende uygulamayı silip yeniden bilgisayarı başlattım ama ekrana görüntü alamadım. Asus RTX 2060 Asus b450 plus gaming 16gb ram Babam öğrenmeden çözmemiz lazım lutfen yardım edin
  6. B

Yardım ryzen 5 2600 işlemciye sahibim bios ekranından frekansını 3850' den 4000' e çekiyorum ancak kendiliğinden 3850'ye geri dönüyor. Yardım Edin.

işlemcimin frekansını 4000 e çıkarıyorum ve kaydedip çıkıyorum bencmark testinde işlemcimin frekansı yine 3850 gözüküyor. Yani 3850 ye geri dönüyor. Yardım Edin Lütfen.
  7. B

Yardım 350 - 450 TL arası 7.1 desteği olan bir oyuncu kulaklığı önerir misiniz?

belirttiğim fiyat aralığında oyuncu kulaklığına ihtiyacım var . Acilliyeti yok . Önerilerinizi bekliyorum
  8. B

Yardım Bİlgisayarımda donmalar ve takılmalar başladı. Yardım Edebilirmisiniz?

Bilgisayarım daha 7 aylık ve kasmalar ve takılmalar olmaya başladı. Sistemim: Asus tuf RTX 2060 oc edition asusu tuf b450 plus gaming 480 GB hafıza 16GB ram 650W psu var Lütfen yardım edin!
  9. B

bilgisayarım oyunlarda donmaya ve kasmaya başladı lütfen yardım edin !!!

Bilgisayarım daha 7 aylık ve RTX 2060'lı bir sistem. CS GO ve Forza Harizon 4'de önceden ne bir takılma ne de bir kasma sıkıntısı vardı ama şu 1 haftadır oyunlarda takılmalar ve donmalar olamaya başladı. Nasıl çözebilirim? Yardım Edin.
Geri