Arama sonuçları: *

• Users: Riley
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Riley

Ryzen 5 5600x Düşük Benchmark Sorunu

Arkadaşlar selamlar Ryzen 5 5500'den, Ryzen 5 5600x'e geçtim Cinebench 2024'te Multicore skoru 5500'ün bile gerisinde kalıyor. İşlemci asla 4.6 Ghz'e falan çıkmıyor. Cinebench 2024'te multicore testinde PBO açıkken güç 145 Wattlara dayanıyor, sıcaklık da 90-95'e kadar çıkıyor (Soğutucu Wraith...
  2. Riley

Ryzen 5 5500 & RX 6700 sistemde düşük FPS sorunu

Arkadaşlar selam, uzun zamandır PC'imde muadil özellikteki bilgisayarlara göre düşük FPS alıyorum. Ekran karyı maksimum 70, işemci ise 75 dereceyi görüyor. Ne yapabilirim, önerileriniz nelerdir? (temiz kurulum, ekran kartı driverını DDU ile silip yüklemeyi denedim sorunum çözülmedi.)
  3. Riley

Yardım Temu'daki Alış-Verişim Gümrükte Sorun Çıkarır Mı?

Arkadaşlar merhaba, Temu'dan bir kaç ürün alacağım ama sepetteki ürünlerin ödeme aşamasında fiyatı 729 liradan 1340 liraya çıktı. Acaba gümrükte bir sorun olur mu? Konuya vakıf arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  4. Riley

Mavi Ekran RAM yükseltmesi yaptıktan sonra "video memory management internal" hatası

Arkadaşlar merhaba, geçen ay 8 GB RAM'i olan HP Victus 16 laptopuma mevcut aynı RAM'den taktım. RAM'i taktıktan sonra haftada bir ya da iki kez bilgisayar mavi ekran veriyor, reset atıyor ve mavi ekranda "video memory management internal" yazıyor. RAM'i Windows'un sorun giderme aracıyla test...
  5. Riley

PlayStation 5 Bluetooth'u Masamda ve Çevresinde Parazit Yapıyor

Merhaba arkadaşlar, geçen gün DualSense kolumda bir bağlantı problemi keşfettim. DualSense sadece PlayStation 5'e bağlıyken (PC'de olmuyor) ve benim masamdayken kol kendi kendine bağlantısı yavaşlıyor sanki 15 metre uzaktaymışım gibi davranıyor. Kardeşimin odasında denedim bu sorun olmadı, şimdi...
  6. Riley

Keenetic Hopper DSL Fast Transition Ayarı

Arkadaşlar merhaba, bu modemi kullanan arkadaşlardan ricam şurada domain kısmında varsayılan olarak ne yazıyor bana iletebilir misiniz? Bu ayarı kapatmıştım da geri açmak için domain ID kısmını doldurmamı istiyor.
  7. Riley

PlayStation 5 Bluetooth Kopma Sorunu

Merhaba, PlayStation 5'in Bluetooth bağlantısında sıkıntı var. 2 tane DualSense'im var, ikisi de PlayStation'a bağlıyken 15-20dk arayla bir kopuyor yani bağlantısı zayıflıyor aşırı gecikme oluyor. Konsolu sıfırladım ve yazılımını tekrardan yükledim, konsolun Bluetooth'unu kapatıp açtım, kolları...
  8. Riley

Vodafone SMS Gelmiyor

Arkadaşlar Merhaba, Turkcell'den Vodafone'a geçtim. Twitch, Facebook gibi şirketlerden SMS Onayı alamıyorum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan ve çözen var mı?
  9. Riley

Altyapı hızının yarı yarıya düşmesi ve ping sorunu

Arkadaşlar selamlar müstakil bir evde oturuyorum, geçen hafta sitede bir komşumuz internet problemi yaşadığı için karşı komşumuzun bahçesine altyapı çalışması için ekipler geldi. O gün bugündür benim internet hızım yarı yarıya düştü. TurkNet sitesinde normalde desteklenen altyapı 68 Mbps...
  10. Riley

PC'ye Dualsense için Bluetooth adaptörü önerisi

Merhaba arkadaşlar Dualsense 5 aldım. Aynızamanda kablosuz oynamak için de Bluetooth adaptörü arıyorum. Bir kaç modele baktım ama çoğu kesinti sorunu yaşadığını yazmış. PC'de Dualsense kullanan arkadaşlar hangi Bluetooth adaptörünü kullanıyorsunuz acaba? Önerilerinizi bekliyorum.
  11. Riley

Steam Cüzdan Kodu İle İlgili Sorunlar

Merhaba arkadaşlar, Oyunfor'dan Steam Cüzdan kodu almayı düşünüyorum. Steam Cüzdan kodu alıp da sıkıntı yaşayan var mı? Ya da ne gibi sıkıntılar yaşarım?
  12. Riley

Steelseries Aerox 5 mi Rival 650 mi?

Arkadaşlar merhaba, Rival 650 aldım. Kutusunu dahi açmadım iade edip Aerox 5 almayı düşünüyorum. Şuan da Rival 3 Wireless var kronik scroll sorunu oldu. Bu mouselarda da aynı sorun mevcut mudur?Sizce hangisi daha iyi?
  13. Riley

Rival 650 mi Aerox 3 Wireless mı?

Arkadaşlar selamlar, Rival 3 Wireless kullanıyorum. Dün Rival 650 modelini satın aldım. Aklımda Aerox 3 Wireless 2022 Edition modeli kaldı. Sizce Rival 650'yi iptal edip Aerox 3 almalı mıyım? Steelseries dışında bir şey önermeyin, donanım konusunda Steelseries takıntım var.
  14. Riley

R5 5500 & RX 6700 sistem ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar, sistemimi satıp DDR5 sisteme geçmek istiyorum. Sizce sistemim ne kadar eder? AMD Ryzen 5 5500 Gigabyte B450M S2H Adata XPG Gammix D30 16 GB DDR4 Sapphire Pulse AMD Radeon™ RX 6700 Apacer AS2280P4 512 GB Vento VG14FE
  15. Riley

Bilgisayarım yeni olmasına rağmen yok yavaş çalışıyor ve kasıyor

Merhaba yaklaşık 1 hafta önce Dell Inspiron 5530 satın aldım. Cihazı aldığım günden beri çok yavaş çalışıyor. Benchmarklarda skorlar normal olmasına rağmen Windows arayüzünde laglı çalışıyor. Windows dışında Fedora ve Ubuntu da denedim. İkisinde de Windows kadar olmasa da yavaştı. Hele Turbo...
  16. Riley

Gigabyte anakartlardaki Secure Boot sorunu devam ediyor mu?

Arkadaşlar merhaba. Gigabyte Anakartlardaki Secure Boot sorunu devam ediyor mu acaba? Gigabyte B450M anakart aldım, anakart pazartesi günü elimde olacak bu sorunun çözülüp çözülmediğini merak ediyorum. Kullananlar geri dönüş yaparlarsa sevinirim. Sistemim: Ryzen 5 5500, 16 GB 3200 MHz RAM, RX 6700.
  17. Riley

Fanı Nereye Takacağım?

Arkadaşlar merhaba Adata Vento RGB fan aldım ama fanda LED Power yazan 1.fotodaki giriş yok. Anakart üzerine takınca da ışıkları yanmıyor. Fanı hangi girişe takabilirim? 1692954243 Yardım 1692955138 Technopat Sosyal daha iyi.
  18. Riley

Oyun Birden Donuyor ve Tepki Vermiyor

Merhaba aynı sorunu bugün 2.Kere yaşıyorum. Önce BF1'de oldu. Oyun dondu ve sistem reset atana kadar tepki vermedi. Ardından aynı sorun LoL'de oldu. Sizce sorun neyden kaynaklı? Şu an ekran kartına FurMark yapıyorum. Başka yapmam gereken testler nedir, sorun neyle ilgili olabilir? (Hiçbir...
  19. Riley

AMD Sistem Oyun Birden Donuyor

Merhaba arkadaşlar, 2-3 hafta önce ilk olarak MW2'nin menüsünde oyun birden dondu. CTRL + ALT + DELETE ve Windows + CTRL + Shift + B kombinasyonlarını da denememe rağmen sistem yanıt vermedi. Sistemi düğmesinden kapatmadan geri açamadım. Aynı olay bugün Battlefield 1'de doğma ekranındayken de...
  20. Riley

RX 6700 Siyah Ekran Sorunu

Merhaba arkadaşlar son bir kaç gündür oyunu alta aldıktan sonra Edge'de gezinirken ekran birden bire kapanıyor. WattMan gibi herhangi bir hata mesajı da almıyorum sorun ne olabilir? Format falan da attım ama sorun çözülmedi. 22.11.2 grafik sürücüsünü kullanmaktayım.
Geri