Arama sonuçları: *

1. Smith & Wesson

3000-4000 Bandında kablosuz mekanik klavye

Bütçe 3000-4000 tl arası kablosuz mekanik klavye önerilerinizi almak isterim dostlarım
  2. Smith & Wesson

Maks 2k bütçe ile mikrofonu iyi kulaklık önerir misiniz ?

Gamepower kizaruyu araştırdım mikrofon kalitesinin çoğu kulaklığa göre iyi olduğunu gördüm 2k bütçe ile sizlerinde önerilerini almak isterim dostlar
  3. Smith & Wesson

PC Güç Anahtarı Bağlantı Sorunu

Videoları da izleyip yapmaya çalışıyorum ama bir türlü açamıyorum Pc yi içini temizlerken swichler oynadı çıkardım tekrar taktım ama yapamadım sanırım açamıyorum 1 saattir uğraşıyorum yardım edebilecek var mı şu hayırlı bayram gününde
  4. Smith & Wesson

Anakarttaki statik elektrik nasıl gider

Pc yi temizledim temizledikten sonrada tekte açılmamaya başladı pc power tuşuna 3 4 kere felan basıyorum sürekli öyle açılıyor statik elektrik birikmesinden ötürü mü acaba daha önce yapmıyordu bunu temizlikten sonra oldu parçaları felanda sökmedim sadece camı cıkarıp içeriyi temizledim fanları...
  5. Smith & Wesson

Anakartta statik elektrik mi var power tuşu pc yi ilk denemede açmıyor

Dün fanları işlemciyi kasanın içi felan tertemiz yaptım sonra taktıktan sonra da power tuşuna bastığımda güç gelmedi ard arda bastıktan sonra açıldı statik elektrik mi birikti acaba bilmiyorum güç kaynağından kapatıp power tuşuna basılı felanda tuttum ama statik elektrik boşalır diye sanırım işe...
  6. Smith & Wesson

Dün pc yi temizledim fakat elektrik konusunda problem var

Dün fanları işlemciyi kasanın içi felan tertemiz yaptım sonra taktıktan sonra da power tuşuna bastığımda güç gelmedi ard arda bastıktan sonra açıldı statik elektrik mi birikti acaba bilmiyorum güç kaynağından kapatıp power tuşuna basılı felanda tuttum ama statik elektrik boşalır diye sanırım işe...
  7. Smith & Wesson

Warzone için controller alacağım bunu buldum kullanan varmı veya önerisi olan

https://www.virginmegastore.ae/en/gaming/playstation-hardware-accessories/playstation-controllers/pdp-victrix-pro-bfg-wireless-controller-ps5---white/p/1000398 bu kol iyi deniliyor fakat ben scuff bakmıştım onunda bozulduğu zaman garanti konusu biraz uzun sürüyormuş kullanan var mı bu...
  8. Smith & Wesson

Türkcellden türk telekoma geçtim fatura kesilmiş

türkcele 2 gün olmuştu geçeli fakat türk telekomda daha uygun bir tarife olduğu için türkcell müşteri hizmetlerini aradım cayarsam eğer bir para ödemeyeceğimi söylediler. türk telekoma geçiş yaptım faturayı bir kontrol edeyim dedim sadece 2 gün kullanmıştım türkceli 250 tl fatura gözüküyor ben...
  9. Smith & Wesson

İşlemci sıvı soğutucu olduğu halde 80 90 derece

Dostlarım selamlar bu sıvı soğutucuyu kullanıyorum ama 2042 de bugün 90 dereceleri gördü sıcaklık Warzone da 80 derecelerde daha önce böyle bir şey yaşamıyordum sorun nerede acaba termal macun değişikliği mi gerekiyor yoksa işlemciye yetersiz mi kalıyor bu soğutucu işlemcim 5800x3d sıvı soğutucu...
  10. Smith & Wesson

Hangi amd driverını kullanıyorsunuz

Beklenmeyen bir sistem hatasından ötürü varsayılan performans ayarları geri yüklendi" hatası alıyorum acaba eski sürümüne mi dönsem en kararlı sürüm hangisi bilemedim ekran kartı 5600xt
  11. Smith & Wesson

Arkadaşlar epicte indirim yarın bitiyor önerilerinizi bekliyorum

Arkadaşlar hikayesi güzel mekanikleri çok eski olmayan oyun önerileriniz varsa kütüphaneme eklemeyi düşünüyorum biraz geç kaldım ama 1 gün kala bari kaçırmayayim indirimleri.
  12. Smith & Wesson

Teknopat üyeliğim kapanmış açtığım bütün üyeliklerde kapanıyor

Hiç bir şekilde üyelik açamıyorum orada Yardımcı olacak birisi var mı yada üyeliğini kullanmayan birisi?
  13. Smith & Wesson

Ryzen 3600 için underwolt yaptım ama tam emin değilim

Underwolttan anlayan bir kardeşim var mı soru soracağımda oldu mu olmadı mı diye çünkü daha önceki ayarlarımın hepsi bios güncelledim diye gitti.
  14. Smith & Wesson

Ryzen 5 3600 var underwolt yaptım ama anlayan bir kardeşim varmı ?

Bi kaç soru soracağımda underwolttan anlayan birisi lazım
  15. Smith & Wesson

Hopörlörden kötü bir ses geliyor

YouTube’dan bir şey izliyorum sorun yok ama alttan kötü bi ses geliyor cızırtı video olarak çektim ama buraya atamıyorum sanırım patlak mı acaba hoparlör anlayan var mı
  16. Smith & Wesson

Hoparlörden gelen bu ses ?

Müzik felan açıyorum ses temiz geliyor ama böyle bir ses var rahatsız edici bir şekilde problem nedir daha önce yoktu patlak mı acaba videoyu atamıyorum ama nasıl atabilirim buraya
  17. Smith & Wesson

Sistemim bu şekilde fiyat olarak ne kadar eder ?

AMD RYZEN 5 3600 İŞLEMCİ ASUS TUF B450 PLUS GAMİNG ANAKART CORSAİR VENGEANCE 16 GB(8*8) 3000 MHZ CL 16 RAM ASUS RX 5600 XT OC TUF EVO 6 GB EKRAN KARTI TOSHİBA OCZ 500 GB M2 SSD CORSAİR SPEC DELTA 550W 80 PLUS KASA VİEWSONİC 23.8 144 HZ 1MS MONİTÖR
  18. Smith & Wesson

5600xt driver hangisini kullanıyorsunuz ?

Son driver da çok fazla crash yiyorum wattman yiyorum en kararlı sürüm hangisi acaba ?
  19. Smith & Wesson

Logitech 2+1 var sağ hopörlörden cızırtı ve tık tık ses geliyor

Daha önce böyle bir şey yoktu ama 1 haftadır sağ hopörlör tarafından tık tık ses ve cızırtı geliyor bağlantısı tek yeşil jack girişinden yapılıyor çıkarıp taktım felan düzelmedi patladı mı acaba ?
  20. Smith & Wesson

PS5 için uygun soundbar

ps5 de arada hikayeli oyun bazen netflix de dizi felan izliyorum uygun bi soundbar istiyorum önerilerinizi bekliyorum şu model var kullanan var mı ? https://www.vatanbilgisayar.com/razer-leviathan-v2-x-soundbar.html
Geri