Arama sonuçları: *

• Users: Connex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Connex

Yardım S23 ten hangi telefona geçilir

s23um var 17k verıyorlar 22k ya s24 ultra almak mı 25k ya 15 pro almak mı mantıklı yada hic değiştirmiyim mi
  2. Connex

Yardım Bu iphone 15 alinir mi yardim

Arkadaşlar ilk defa apple kullancam o yüzden dusukten başlamak istedim 13 baktım ama böyle bir 15 buldum 13 parasına sizce bu alınır mi sikintisi kamera ne kadara patlar arkadas 2k demiş ama telefonun fiyatı 12k çift fiziki sim pil 89
  3. Connex

Yardım BU İŞLEMCİLERDEN HANGİSİ ALINR ?

Ryzen 7 7800X3D Ryzen 7 9800X3D Ryzen 9 7900X3D Ryzen 9 7950X Ryzen 9 7950X3D Ryzen 9 7950X3D Ryzen 9 9900X Ryzen 9 9950X Ryzen 9 9950X3D BU İŞLEMCİLERDEN HANGİLERİ ALINIR
  4. Connex

Kredıyı erken kapatırsam faız duser mı

100k 36 ay kredı cekıcem odemesı aylık 5k gerı odeme 180k 3 ay ıcınde kapatırsam komple faız oranı 180 odemek zorunda mıyım ?
  5. Connex

Yardım Mousepad onerısı alabılır mıyım arkadaslar

yenı mouse v6 aldım kaymıyor bunun ustunde gene ıyızıco vs ıle uyguna alabılecegım var mı rahat kayan tercıhım buyuk boy ama onların ustunde ıyı kaymıyor dersenız kucukde onerebılırsınız
  6. Connex

Yardım 7600x icin sogutma önerisi

Merhaba arkadaşlar 7600x için hava soğutma önerisi alabilir miyim iyzico vs ile uyguna almak istiyorum sıvı kesinlikle istemiyorum sıkıntılı vs diye sessiz çalışan olursada sevinirim benim Soğutucu sesli çalışıyor ilerde upgrade vs yaparsam da sağlam bir Soğutucu önerir misiniz
  7. Connex

Yardım Telefon aldım ama bu cihaz yenilenmiş mi

sahıbınden telefon aldım bugun kargodan geldı sımdı baktım cıhaz temız dedıgı gıbı bı sıkıntısı yok ama e devlletne ımeı sorgulamaya gırınce boyle dıyor sızce sorun olur mu cihazda iki imei var bişri boyle dıgerı boyle sızce durum nedir
  8. Connex

Yardım Kablosuz mouse onerisi

arkadaslar bu parolapara ve ıyızıco 1k ındırım ıle mouse almak ıstıyorum bu atk droganfly a9 mu alınır yoksa plus olan mı aradakı fıyat farkına deger mı mouse ıhtıyacım yok sadece kablosuz dıye alıcam max 500-600 vermek ıstıyorum daha az olsa daha da ıyı olur baska onerecegınız var mı
  9. Connex

Yardım S23 alınır mı ? sıparısı gececegım

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-hatasiz-s23-tr-cihazi-1241367753/detay arkadaslar bu cıhazı param guvende ıle 17500 alacagım s24fe alacaktım ama satıldı sızce bu cıhazı alayım mı butce en fazla 20k onerınız var mı
  10. Connex

Yardım Telefon alcam cok kararsizim

Arkadaşlar merhaba telefon alacam aklımdaki telefonlar Yd 15 20k Tr s24fe 18k 14t yd kayıtlı 14k Hiç ip deneyimim olmadı ama yd kapanacak 4 ay ne yapacağım diye düşünüyorum 20k dan fazla param yok o yüzden samsung ile xiaomi mantıklı geliyor sizce hangisi alınır
  11. Connex

Yardım 18k fiyata s23 alınır mı ?

arkadaslar cıhaz tr s23 garanti bitmiş kutu fatura garanti yok sadece cihaz 18kya alınır mı yeşil renk yd 15 dusunuyordum ama bu cıkınca mantıklı geldı en azından tr sizin onerılerınız nelerdır tr yd farketmez butce 20 hatta 19 falan bi kurus yukarı cıkmam para kalmıyor
  12. Connex

Yardım BU 15 PRO ALINIR MI ?

ARKADASLAR SIZCE BU ALINIR MI SONRADAN EKRAN TAMAMEN PERT OLUR MU https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-iphone-15-pro-1238411517/detay/ SON FİYATI 15 PİL 92 CİFT FİZİKİ CİN CİHAZI FACEID TRUTONE CALISIYOR
  13. Connex

BİLGİSAYAR KAÇA SATMALIYIM

R5 7600X DARK FREZER X123 A620M S2H 32 GB PATRIOT RAM GAINWARD GHOST 4060Tİ 1TB KINGSTON NV3 500 GB HDD MSİ MAG FORGE 100R HIGH POWER 600W GOLD SİZCE BU PC KACA ILANA GIRILMELİ KACA KADAR DÜŞÜRÜP SATIYIM HEPSININ KUTUSU FATURASI VARDIR
  14. Connex

Yardım Yd poco x6 pro mu tr a55 mi

Hangisi alınır sizce a33 den gecicem bu çok kasıyor özellikle bt kulaklık bağlayınca perişan bisey
  15. Connex

Yardım Tr 13 mu yd 15 pro mu ?

arkadaslar selam hep samsung telefon kullandım sımdıye kadar ve artık kasma ve takılmalar canımı sıkmaya basladı telefonda hıc oyun oynamam sadece ınstagram vs telefonda takılıyorum oyun ıcın pc tercıh edıyorum kasma ve takılma dedıgım ınstada oluyor ve bt kulaklık baglayınca ınanılmaz derecede...
  16. Connex

Yardım Iphone 15 alınır mı ?

merhabalar butcem kısıtlı telefon kardesıme verdım a33 kullanıyordum yd15 19k almayı dusunuyorum daha pro ıstıyorum ama butcem yetmıyor 14p 13p larda eskıde kaldıgı ve pıl 100 olmadıgı ıcın tercıh etmedım alacagım ıp15 fızıkı cıft pıl100 trde hat takılmamıs 19-20 arasına alacagım telefoncudan...
  17. Connex

ODEDIGIM BAKIYE - DE GOZUKUYOR SEBEBI NEDIR ?

merhabalar akbank kredı kartımın 15k lımıtı var bugun harcama yapıcaktım bakıye yetmedı dıye mesaj geldı ustune para ekledıgım ama her ekledıgım para - ye gecıyor bunun sebebı nedır sızce
  18. Connex

14t mı poco x6 pro mu ?

arkadaslar yd alacagım sızce hangısın alayım 14t pro ya param yetmıyor 14t sıfır 14k poco 10k 10 gunluk sizce hangısı alınır ımeı olayı bunlarda nasıl oluyor bırde
  19. Connex

Yardım VALORANT 9003 HATASI YARDIM

Pcyi değiştim bide w11 e geçtim gigabyte marka anakart csm kapattım secure boot açtım açılmadı gozukuyor
  20. Connex

Yardım ARKADASLAR W11 KURAMYOM YARDIM

Yeni sisteme geçtim ve buna w11 kuracağım İSO yükledim diğer pcden ama böyle bir hata veriyor ne yapmam lazım bunun icin
Geri