Arama sonuçları: *

• Users: Myzex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Myzex

Çözüldü✓ Ekran kartından gelen tiz ses

Merhaba öncelikle. Ekran kartımı yük altına sokunca çok tiz bir ses geliyor. Fanlardan değil yük altına sokmadan fanları kendi yazılımı üzerinden yüz de yüz de çalıştırdım sadece yük altına girince gelen bir ses. Dinleyebildiğim kadarıyla ekran kartının power soketinde geliyor gibi duruyor...
  2. Myzex

Çözüldü✓ Monitör için kablo tavsiyesi istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. DP kablosuna ihtiyacım var, fakat internette birçok kablo var. Hangi markaya güvenip alabileceğimi bilmiyorum, bu yüzden sizden tavsiye istiyorum. Kablonun özellikleri olarak 2K 180Hz desteklemesi gerekiyor ve en az 1.5 metre ile 2 metre arasında olması lazım. Kendiniz alıp...
  3. Myzex

Spotify yılık plan yok

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Spotify yılık plan kullanıyorum ödeme günü geldi diye ne kadar ödeyeceğime bakmak için plan sayfasına girdim ve yıllık planı göremedim yıllık plan sadece bende mi yok yoksa genel olarak kalktı öğrenmek istiyorum bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim teşekkürler.
  4. Myzex

Zyxel modemi MPro Mesh bağlamak

Merhaba elimde iki tane Zyxel DX3301-T0 model modem var ikiside Zyxel MPro Mesh destekliyor fakat iki modemi bir türlü birbirine bağlayamadım nasıl yapacağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Myzex

BİLGİSAYAR'DA UYGULAMALAR YAVAŞ ÇALIŞIYOR

Merhaba öncelikle bilgisayarıma bir kaç gün önce format attım format atmamın sebebi steam veya discordu açtığımda olması gerekenden çok yavaş açılıyor, yavor.aş çalışıyor. Sorun Valorantın antichat yazılımı vanguardan kaynaklanıyordu. Windows'un kendi dosyalar kısmı da aynı şekilde ilk açtığımda...
  6. Myzex

Windows 11 uygulama kasma ve yavaş açılma sorunu

Bir süre önce USB den windows 11 bilgisayarıma format atım sonrasında bütün driverları kurdum fakat bilgisayarımda 2 uygulama sorunlu çalışmaya başladı biri discord diğeri ise steam bu iki uygulamada olması gerektiğinde aşırı yavaş açılıyor özelikle steam çok yavaş açılıyor sonrasında uygulama...
  7. Myzex

Mouse algılama sorunu

Merhaba öncelikle bilgisayarım fazlasıyla hantallaşmaya başlayınca sıfırladım sonrasında ise bilgisayarıma kullandığım ekipmanlarımın driverını kurmaya başladım Razer Synapse kurdum uygulamayı açtım ve mouse mu görmüyordu. Önce aygıt yöneticisine girdim, mousemu her çıkartıp taktığımda diğer...
  8. Myzex

anonymous ceviri trojen

anonymous ceviri trojen çıktı bu nedir
  9. Myzex

Çözüldü✓ OYUNDA SESLER ROBOTLAŞIYOR

Merhaba valoranta veya her hangi bir oyuna girdiğim zaman sesler robotlaşıyor arkadaşımla dc konuştuğumuz zaman da onun ses oyun da iken robotlaşıyor
  10. Myzex

Bilgisayarda anlık ses kesilmesi

Kulaklığımı kullanırken anlık ses gidip geliyor çıt diye bir ses geliyor olay yaşanırken. Ek olarak kulaklığım kablosuz normalde onda yapınca diğer kablosuz mouse'mun alıcısı yüzünden sanmıştım ama aynı kulaklığı usb ile bağlayıp kullanınca sorun devam etti. Kulaklık anakartın üzerinde ki usb...
  11. Myzex

Çözüldü✓ Corsair virtüöz kulaklığımın bağlantısı sürekli kesiliyor

Merhaba öncelikle sorunu buldum fakat nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Sorunum şu geçen razer marka kablosuz bir mouse aldım fakat mouse'un 2.4ghz alıcısı kulaklığımın 2.4ghz alıcısı ile bağlantısını kesiyor bu sorunu çözmek için bir çok çözüm dendim sırasıyla 1.Her iki ürününde yazlımlarını silip...
  12. Myzex

Oyunda bir anda bilgisayar donuyor

Öncelikle merhaba sorunum şu oyun esnasında ekran donup kalıyor ses var yani pc arkada çalışıyor o belli ilk başta ramlerde sıkıntı olduğunu düşünüp ramleri değiştirdim sonra sorun devam edince anakrtı değiştirdim acaba ram yerinde bir sorun mu var diye ondan sonra da işlemciyi zaten...
  13. Myzex

Çözüldü✓ Gigbyte A530M K V2 anakart bios sorunu

Arkadaşlar yeni bir pc topladım fakat anakartın biosuna giremiyorum bios pilinide çıkarıp taltım olmadı önüme bir ekran geliyor orda yazılanları yapıyorum entering bios setup yazısı geliyor yaklaşık 10 dk yakın bekledim gelmiyor bazen de giriyor ama ekran simsiyah kalıyor. 1680631054 Arkadaşlar...
  14. Myzex

Pc Durduk yere donuyor

Arkadaşlar bilgisayarım durduk yere donuyor neden oldunu hiç bilmiyorum vüris taramasıda yaptım bir şey çıkmadı bilgisayarı 1 ay kadar hiç kullanmadım fakat 1 ay sonra girdim be hiç bir şey yapmama rağmen bilgisayar hepte oyunlarda hangi oyun olduğu fark etmezsizin donuyor
  15. Myzex

Led kablosu nereye takılır

Yeni aldım kasada argb fanlar var bu kabloyu nereye takıcam hakında bir bilgim yok çünkü anakrt üzerinde ki 4 pin erkek giriş var ama fanda gelen dişi pinse 2 4 pinlik analrt yuvasına tkasam bir şey olur mu?
  16. Myzex

Kasa fan pini nasıl takılır

Yeni kasa aldım ve fanlarında 2 pin erkek giriş var ama güç kayadığından gelen pinse 4 dişi girişli 4 girişli pini 2 pine taksam bir şey olur mu?
  17. Myzex

AMD Radeon Software Profil Sorunu

Öncelikler merhaba sorun şu amd driverın da bilen varsa oyun profileri vardır ve seçtiniz profil kırmızı bir kutu şeklinde yanar fakat ben eSpor seçmeme rağmen standarta kalıyor ama yanda atım resme bakarsanız işaret içine aldım eSpor ayarının seçili olduğunu söylüyor ama onun yanında ki yerde...
  18. Myzex

Bilgisayarda oyuna girdiğim zaman çöküyor

Arkadaşım bilgisayrda oyun girdiği zaman kimi zaman ekranı siyah oluyor gelmiyor yada windows çöküyor ekran kartı driverını güncelledik olmadı windows güncelledik yine olmadı arkadaşımın kullandığı işletim windows 11 pro ekran kartı amd rx570 4gb
  19. Myzex

BIOS sonrası tekrar pc açılımında ekran siyah kalıyor

Arkadaşım windows 11 geçmek için anakartın bıosunu günceledi ekran geldi masa üstüne girdi sonra tpm açmak için bıos ekranına girdi tekrar ve şu işlemi yaptı yanlışıkla platform key denen bir yazıya tıkladı ve onayladı ondan sonra pc kendini kapadı tekara açtı ama ne ekran geldi nede kalvye...
  20. Myzex

Windows 11, 10 lisansıyla etkinleştirilebilir mi?

Şuan windows 11 pro kullanıyorum fakat kurduktan sonra lisans otomatik olmadı etkinleştir diyor sorum şu sonradan windows 10 key alıp windows 11 e girsem etkinleşir mi ? yoksa windows 11 keyin çıkmasını mı beklemeliyim ?
Geri