Arama sonuçları: *

• Users: Sidar...
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Rrx 4060 laptop önerisi

Max 40 bin rtx 4060 laptop önerisi yaparmısınız
  2. S

Toyota corrolla 1.5 flame x pack Alınır mı?

Flame x pack paketi mevcut sizce Alınır mı?
  3. S

Bf 2042 bu sorundan dolayı anti cheat

EA AntiCheat uyumsuz bir surucu algıladı. Lutfen guncelle veya devre dişi birakıpc\windows\system32\drivers\glckio2.sys yeniden başlat. (119) bu sorunu almaya başladım gta 5 i indirdim biraz oynadım sildim ondan sonra böyle bir sorun ile karşılaştım ne yapmalıyım
  4. S

Gta 5 enhanded epic games

Merhabalar Bende epic games te gta 5 var indirdim oyunu rockstar hesabı actım oyuna giremiyorum e posta dogrulama kodu başka hesaba gidiyor kendi hesabıma bağlayamazmıyım Premium hesabı indirdiğimde oyuna girmiştim uzun süre rockstar a girmedğimden hesabı silmişler Not bu hesabı başkasından...
  5. S

Yurt dışından yanımda drone getirmek

Arkadaşlar merhaba yurt disindan drone aldırdım 720gram air 3s yakın zamanda akrabalarım gelecek ve drone yanlarında getirecekler şahsi arac ile gümrükte sıkıntı yasarmiyim paketi açacaklar şahsi mal gözüksün diye drone kaydını geldikten hemen sonra yapicam ehliyetimde var sizce bir sıkıntı olurmu
  6. S

Airpods 4 anc olmayan model nasildir güzelmidir

Bu kulaklık nasıldır güzelmidir
  7. S

Sharkoon tg6 kasaya arctic liquid freezer 360mm sivi sogutucu takilirmi

Bu kasaya bu soğutucu takilirmi
  8. S

16gb ram yukseltme tavsiyesi

Merhabalar ddr4 platformunda 2x8 16gb var pcde sizce buna 2x8 ram daha alıp 32 GB yapmak mantıklı olurmu ver gerek varmı
  9. S

Arctic freezer ii argb 360mm

Bu sıvı soğutmayı aldimda sizce nasıldır
  10. S

Laptop soğutucusu onerisi

Laptop için soğutucu onerisi
  11. S

Fredoss msi laptop windows 11 kurma

Windows 11 kurma nasıl yapılır youtube daki ler gibi yapsam olurmu
  12. S

Bu pcyi uygun fiyata nasil yukselteyim

Amd r5 3600 Asus rog strix b550 f gaming Corsair 16 GB rgb pro ram Cooler master 650 watt psu 500gb xpg m2 ssd Pny 250gb ssd 500gb seagte hdd Sharkoon tg6 kasa Amd wrahit prsim Xfx rx 5500 8gb ekran karti Not( gigabyte Walter force 360 ii sıvı soğutma alicam Gerisi için önerilerinizi bekliyorum)
  13. S

Samsung power pank onerisi

Samsung marka powrrbank almak istiyorum öneriniz hangisi olur 20000mah olanlardan
  14. S

60k 65 k sistem önerisi yapabilirmisiniz

İş için kullanılacak toplama pc tavsiyesi yapabilirmisiniz max 65 k bütçe
  15. S

Spigen ekran koruyucu 16 pro max

Merhabalar spigen iphone 16 pro max ekran koruyucu 2 adet 670 lira sizce Alınır mı?
  16. S

Samsung 45w sarj aleti

Turkcellden samsung 45w (kablolu 2m)şarj aleti almayı düşünüyorum Internette 2700 tl arkadaşım s24u ile aldı baya memnun onun sayesinde 1200 tl ye alacam sizce Alınır mı?
  17. S

Samsung 45 w şarj adaptörü ve kablosu

Turkcellden samsung 45w sarj aleti ve kablosunu 1200 tl ye Alınır mı? iphone 16 pro max ve dji drone için kullanacam ne dersiniz
  18. S

İphone 16 pro mediamarkt

Yurt dışından(almanya) taksitli olarak iphone 16 pro alacam acaba kara cuma da indirime girermi
  19. S

Dji mini 4 pro vs dji air 3s

Yurt dışından drone almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım Mini 4 pro için fly more combo setini Air 3s için ise daha belirlemedin hangi paketini alacağımı ama kumandasın da ekran olan modeli düşünüyorum drone falan olan yorum yapabilirim i
Geri