Arama sonuçları: *

• Users: Rivoxile
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Sistemim Kaç Sene Götürür?

Selamlar. Sistemimi 2025 Nisan ayında topladım. 2K çözünürlükte kullanıyorum. Sistemimin beni kaç yıl daha rahatça götüreceğini veya ileride neleri yükseltmem gerekebileceğini merak ediyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Sistem özelliklerim: Ana Kart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi İşlemci: Ryzen 7...
  2. R

Laptop Adaptörüyle Telefon Şarj Etmek

Selamlar. Elimde Apple’ın 20W şarj aleti var. iPhone 17 de bildiğim kadarıyla 35-40W civarı çekiyor. 65W’lık Lenovo laptop adaptörüyle telefonu şarj etsem sağlıklı olur mu? Bir zarar verir mi?
  3. R

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Selamlar. Gigabyte H510M S2H anakart, İ3 10100F işlemci ,16 GB DDR4 RAM ve 1660 Super ekran kartlı sistem var. DDR5 fiyatları uçtuğu için DDR5'e yükseltmek yerine AMD tabanlı bir sisteme geçeyim dedim. B450 bir anakart ve 5600 veya 5600X işlemci almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı daha...
  4. R

Ps4 Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Selamlar. 7000-7500 bütçede PS4 bakıyorum. Hangi kasayı ve hangi sürüme bakmalıyım yardımcı olabilir misiniz teşekkürler?
  5. R

İkinci El PS4 Yardım

Selamlar. İkinci elden 1 tb PS4 bakıyorum. Bir ilan gördüm. Çift orijinal kol + 30 orijinal kutulu oyun(FC25, GTA5, Uncharted 4, Pes 2020, Pes 2021…) fiyat 7.500. Bu fiyata bunlar olabilir mi? Çok ucuz geldi bana. Dolandırılabilir miyim?
  6. R

İş İçin Monitör Önerisi

Selamlar. Laptop ekranı küçük geldiği için 24 veya 27 inç monitör almayı düşünüyorum. Oyun için vs kullanmayacağım. Çok özellikli olmasına gerek yok. Önerebileceğiniz modeller var mıdır?
  7. R

Dualshock 4 sağa %100 algılamıyor

Merhabalar. Dualshock 4 kolun sol joystick'ini tam sağa çektiğimde %80 seviyesinde çekmişim gibi algılıyor tam sağ yapmıyor. Diğer yönlerde sorun yok. Elimde kontak sprey var joystickin içine doğru sıksam çözer mi? Başka nasıl çözebilirim?
  8. R

Bilgisayara İnternet Gelmiyor

Selamlar. Sorunsuz çalışan bilgisayara internet gelmiyor 1 gündür. Ethernet kablosunu başka bilgisayarda denedim kablo sorunsuz iletiyor. Aygıt yöneticisinden internet aygıtını kaldırıp tekrar yükledim olmadı. Sürücü indirip yüklemeyi deneyeceğim o da işe yaramazsa başka olası çözümler ne olabilir?
  9. R

4070 TI Super Overclockla 5070 TI Performansı Verebilir Mi?

Selamlar. Şimdilik gerekli olmasa da ileriye dönük bir soru. 4070 TI Super’i overclocklayıp 5070 TI performansına yaklaştırmak mümkün müdür?
  10. R

Öneri 6000 TL Monitör Önerisi

Selamlar. 6000 TL’ye kadar 1080P IPS monitör arıyorum. Bu fiyatta alabileceğim en iyi monitör nedir önerebilir misiniz?
  11. R

Yardım Sıvı Soğutma Fan Eğrisi Nasıl Olmalı?

Merhabalar. MSI MAG Coreliquid I360 sıvı soğutma aldım. Pompa fanı sürekli tam yükte çalışıyor. Bu normal mi? Bir diğer sorum da fan-sıcaklık eğrisi ayarlarım iyi midir değiştirmeli miyim? 0 derecede %20, 50 derecede %40, 65 derecede %55 ve 80 derecede %100'e ayarlı.
  12. R

Yardım MSI MAG Coreliquid I360 H6 Flow'a Sığar Mı?

Selamlar. MAG Coreliquid I360, H6 Flow'a sığar mı? Soğutucunun yüksekliği 27mm. Kasa 30mm destekliyor ama soğutucunun uzunluğu 394 mm diyor. Kasama uyar mı sizce?
  13. R

Yurt Dışı Alışveriş Devri Sona Erdi

Yurt dışı alışverişlerde uygulanan 30 euro muafiyeti kaldırıldı. Yani artık alacağınız 100 TL’lik ürüne bile binlerce lira vergi çıkabilecek. 6 Şubat’a kadar alacağınız bir şeyler varsa alın.
  14. R

PS4 Piyasası Hakkında Yardım

Selamlar. PS4 piyasasına hakim arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  15. R

Taksitli Telefon Nasıl Alınır?

Selamlar. 20.000 TL altı vade farksız şekilde taksitli telefon alınan bir yer var mıdır?
  16. R

7800X3D Garip Sıcaklık Mantığı

Selamlar. 7800X3d PBO ayarlarında -25 curve optimizer verip diğer ayarlar autodayken BF6'da 170 fps civarlarında alıyorum ve sıcaklığım 70 derece oluyor. Curve ayarını aynı tutup wattı 60'a limitleyince yine aynı fpsleri alıyorum ancak sıcaklığım 55 derece oluyor, 15 derece kazanıyorum. Bunun...
  17. R

Yardım BIOS'a girmeden PBO ayarı değiştirmek mümkün mü?

Selamlar. 7800X3D işlemciye sürekli BIOS'a gir çık yapmadan ayar denemek istiyorum. Bunun bir yolu var mıdır?
  18. R

Yardım 7800X3D PBO Ayarları

Selamlar. Phantom Spirit soğutucuyla kullandığım 7800X3D aşağıdaki PBO ayarlarıyla PUBG'de 75-80 derece arası geziyor. Sıcaklıklar bana bir tık yüksek geldi. Ayarlarda değiştirmem gereken ne olabilir? BIOS ayarlarım: PBO Limits: Motherboard PBO Scalar Ctrl: 4X CPU Boost Clock Override...
  19. R

Yardım 7800X3D İşlemci Sahte Mi?

Selamlar. Amazon’dan 7800X3D aldım az önce geldi. İnternette fontlarına vs bakınca benimkinden farklı gibi geldi gözüme. Sahte olma ihtimali var mıdır?
  20. R

Yardım AM5 İşlemci Nasıl Çıkarılır?

Selamlar. Yarın yeni işlemci gelecek. 7500F’i soketten çıkarıp yenisini takacağım ama çıkarırken pinlere zarar gelir vs diye çekiniyorum. Phantom spirit soğutucum var. Vidaları söküp yukarı çekince kolayca çıkar mı yoksa bir metodu var mıdır?
Geri