Arama sonuçları: *

• Users: NeonPeekr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NeonPeekr

4kya RX 6500 XT den daha iyi önerisi olan varmı?

Arkadaşlar pc topluyorum gpu için 4k ayırdım. Üstüne daha fazla koyamam Şuan bir adamla konuşuyorum Sapphire Rx 6500 xt 4gb ı elden 3200e bırakacak sizce daha mantıklı başka bir kart varmı? Sistem şöyle; Msi mag a550bn 550w psu Msi a520m a pro anakart Ryzen 5 5500 işlemci 16gb ram
  2. NeonPeekr

Yardım İkinci Bir Monitör Takılı Olarak Görüyor Ama Başka Monitör Takılı Değil

Arkadaşlar selamlar, geçenlerde Rx470 aldım. Kartı ilk 10 gün sorunsuz kullandım. Daha sonra oyun oynarken birden drop yemeye başladım. Bilgisayar ikinci bir monitör takıldı zannediyor ancak aslında başka bir monitör takılı değil. Bu olayda bir anda bir sürü kere tekrar ettiği için Win11 in yeni...
  3. NeonPeekr

Çözüldü✓ Mak. Müh. İçin 25kya kadar Masaüstü Pc Toplamaya Çalışıyorum

Öncelikle selamlar, uzun bir YKS sınavı hazırlığı dönemini bitirdim hepinizi özlemişim. Şimdi makine mühendisliği okuyacağım ve bunun için yeni pc toplamam lazım. Am5 sistem arıyorum ve nispeten kaliteli parçalar kullanmak istiyorum. Halihazırda kullandığım sistem şu şekilde; R3 2200g, 16gb ram...
  4. NeonPeekr

Yardım ASUS MİNİNG RX470 4GB Ekran Kartımda Bitmek Bilmeyen Bir Wattman Sorunu Var

Arkadaşlar selamlar. Kartı yaklaşık 25 gün önce aldım hatta ilk aldığımdada bir sorun çıkmıştı onun içinde konu açmıştım. Normalde ses sisteminin güç tuşuna basınca sistemden görüntü gidip karıncalanma oluyordu bir iki saniye sonra görüntü geliyordu ancak genelde wifi bağlantısı kopuyor geri...
  5. NeonPeekr

Çözüldü✓ Asus RX470 4Gb Mining Edition Kartımdaki Bazı Sorunlar

Dostlar selam 850tlye ASUS RX470 4Gb Mining Edition ekran kartı aldım kendime ancak gpu full yükte 800 mhzyi hiç görmüyor. Furmark testini buraya koyacağım sizde inceleyebilirsiniz. Acaba buna rx570 biosumu atmam gerekiyor? Anlayan varsa yardımcı olabilirmi?
  6. NeonPeekr

Adıma Uygunsuz Sitelere Üyelik Yapılmaya Çalışılmış Ne Yapmalıyım?

beyler arkadaşın biri "şaka" amaçlı gitmiş uygunsuz yetişkin sitelerine benim direkt adımın soyadımın yazdığı maille oturum açmaya çalışmış. spam klasöründe saçma sapan mailler aldım ama gelecekte başıma iş çıkarabilirmi bu şeyler? mail hesabını kapatsammı?
  7. NeonPeekr

Yardım Haylou Solar Telefonumla Bağlanmıyor

Dostlar yaklaşık 2 haftadır kullanmıyordum cihazı kapalı duruyordu bugün şarj ettim 100e kadar bağlamaya çalışıyorum bir türlü bağlanmıyor cihazımda custom rom yüklü belki bu yüzdendir diyerek başka telefondada denedim ama çalışmadı bağlanmadı cihaz sıfırlayıp bağlamayı denedim ama yine sonuç...
  8. NeonPeekr

Yardım bu vga to rca kablo ne işe yarar?

beyler yaz geldi bağ evine geçiyoruz orada tüplü televizyon var hdmi çıkışı falan yok sadece av çıkışı var şimdi linkteki ürünü alsam ben kullanabiliyormuyum benim pcyi televizyonda? link: https://www.trendyol.com/polaxtor/kablo-vga-to-3rca-s-video-30cm-plx-10427-p-372300759
  9. NeonPeekr

Apu sistem görüntü bulanık geliyor.

Sistem şöyle; A320M F, R3 2200G, 4GB RAM. Beyler bu sistemde görüntü çok bulanık çamur gibi geliyor anakartın sadece bir tane vga çıkışı var orayı kullanıyorum ama gözüm kanıyor. Aynı sisteme yedek ekran kartım olan 9500 gt yi takdığımda daha net görüntü alıyorum. sebebi sizce nedir? son sürüm...
  10. NeonPeekr

Comnet önerir misiniz??

An itibarı ile 160 TL'den kullandığım 100 megabitlik internet paketimi tam 228 TL yaptılar. Comnet nasıldır? Bunlarda saçma sapan zam falan yapmasınlar. Bide davet kodu gelirse tadından yenmez.
  11. NeonPeekr

25k Gaming Sistem Önerisi

Arkadaşıma sistem bakıyoruz 25 k ya sistem önerir misiniz?? Parçaların kaliteli olması lazım
  12. NeonPeekr

Yardım Arızalı Ram Sistemim Açılmasına Engel Olurmu

Sistem arızası: fanlar dönüyor görüntü ve bip sesi yok. İmzamdaki sistem 2 gündür açılmıyor konusunu açmıştım zatende ekran kartı ve PSU yu test ettim sorun onlarda değil geriye kaldı 3 şüpheli anakart işlemci ve ram. İşlemcinin arıza yapma ihtimali en az olduğu için onu eş geçiyorum, geriye...
  13. NeonPeekr

Yardım Sistemimin Fanları Dönüyor Ama Açılmıyor

selamlar imzamdaki sistemi bir türlü açamıyorum fanlar dönüyor görüntü yok denediklerim burada bios pili değişti işlemciyi söküp tekrar taktım ekran kartı ni söküp tekrar taktım Rami silgiyle silip tekrar taktım uzay montaj denedim görüntü kablosunu değiştim
  14. NeonPeekr

İkinci Eldeki Fiyatların Bilgisayarcılar Tarafından Yaniltilmasi Hakkında

Beyler merhabalar. Bugün ben içimdeki bir dertten bahsetmek istiyorum. Bu Bilgisayarcılar benim gördüğüm kadarıyla şöyle yapıyorlar: önce fake hesap açıp sahibindende bir ürünü satın almak istedikleri fiyata satışa koyuyolar ama satmiyorlar. Sonra doğal olarak insanların fiyat algısı bozuluyor...
  15. NeonPeekr

Çözüldü✓ Sizce Şimdi 9. Nesil Intel Sistem Toplanırmı?

Beyler Asus Prime a320m-f anakartım var ve m2 SSD kullanmak istiyorum anladiğım kadarıyla bu anakartı satsam Asus tuf gaming b300 veya daha dolu Asus Prime serisi anakart alabiliyorsun ikinci elden yaninada i5 8400 veya 9400 almayı düşünüyorum sizce olurmu?
  16. NeonPeekr

Pc HDD den Boot Edilemiyor

Beyler SSD de Windows 10 var HDD de de Windows 8.1 var boot manager SSD de kaldı zannımca pc açılamıyor boot manageri harici yükleyebilirmiyim?
  17. NeonPeekr

Bilgisayarıma Upgrade Gerekiyor, Yardımınız Lazım.

İmzamdaki sistemi ocak ayında 1920 TL'ye toplamıştım. Fakat işlemci ekran kartını hiç besleyemiyor ve işlemci performansı bana hiç yetmiyor. Ayrıca ekran kartının 1 gb olmasıda çok problem, çoğu oyunu hiç açamıyorum. bu sistemi satmaya kalksam yaklaşık 2400 tl falan ediyor (anakart 950, işlemci...
  18. NeonPeekr

Redmi Note 9 Güncelleme Sonrası IMEI Gitti

Beyler redmi Note 9 yurtdışı telefona IMEI atılmıştı sanırım güncellemeden sonra olmuş ama attığım IMEI gitmiş yerine normal IMEI gelmiş ne yapabilirim?
  19. NeonPeekr

X4 AM4 + HD7850 1GB %60 Darboğaz yapması

beyler deliler gibi darboğaz oluyor gta 5 te zaten kaplama yüklenmiyorda yüklense bile 1366x768 de 40 fps zor alıyorum grafik ayarlarıyla ne kadar uğraşsamda değişmiyor bu işlemciye r3 1200 le aynı gibi diyorlardı?
  20. NeonPeekr

Max 100 tl Wifi Adaptör Önerisi

https://www.ciceksepeti.com/mikro-daz100xgt-usb-2.45ghz-300mbit-usb-wireless-adaptor-kcm81515607 bunu kullanan varmı? memnunmusunuz?
Geri