Arama sonuçları: *

1. S

R3 3100e guncel ne kadar verilebilir?

1200 var bende kardeş oyun oynamak isteyince 3100 e geçeyim dedim. 2. El kaç TL ye kadar sizce uygundur piyasayı Bbayadır takip etmiyorum. Veya başka işlemci öneriniz varsa onerebilirsiniz am4 soket ama.
  2. S

35k Civarı Laptop Öneriri misiniz?

Oyun için değil ona göre önerirseniz sevinirim.
  3. S

AŞTI'den Yht garina nasil giderim?

Astiye ineceğim sonrasında aşağıda metro var dediler. Ankara kartım yok orada ne yapmam gerekiyor. Yht garini kullanacağım.
  4. S

4060'lı 2. El sistem ne kadar eder?

Monitör: Asus Rog Strix 27 İnç Cruved 144 HZ Ana Kart: Msi DDR5 (Garantili Faturalı) Ram: 32 gb 5600 mhz DDR 5 (4 Aylık Garantisi 1.5 yıl Faturalı) İşlemci: Ryzen 5 8700 (4 Aylık Garantisi 1.5 yıl Faturalı) Ekran Kartı: Zotac 4060 8 GB (Garantili) Power 700W Sıfır Ayarında (yanlış...
  5. S

Cs 2 skin onerir misiniz?

Yaklaşık 500 tl bütçe var. Eskiden oynuyordum şimdi tekrar başladım. 1 ak 47 1 awp Skini lazim
  6. S

Nerede Nikotin testi yaptirabilirim?

Nerede ve ne kadar bir ücretle yaptirabilirim. Hafta sonu yapılabilir mi?
  7. S

Ucuz Orta Pahalı Butcede mouse onerileri?

300 ile 1500 arası mouse onerirmisiniz? Minimum 3 adet seçenek olursa iyi olur.
  8. S

Maksimum 40K TL Laptop önerisi?

Taksit olması zorunlu.
  9. S

Vatan bilgisayar 4060TI lı Sistemin fiyatı nasıl?

Uzun süredir piyasayı takip etmiyorum. Tanıdığım biri oyun oynamak için alacak. Sizce fiyatı uygun mu? Ayrıca bütçe monitör dahil 35k. Vatan bilgisayar ve itopya harici yerlerden almayacak. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4060ti-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html
  10. S

Gainer sonrasi iç bulantısı

Ilk defa kullandim. Icim bualnıyor. Sıkıntı olur mu?
  11. S

Karbohidrat Tozu onerisi ?

Alma evde şunu yapıp ye demezseniz sevinirim. Ugrasaccakk vaktim yok. Mass gainer var. Normal gainer var farkı nedir. 1 ay boyunca yetecek bir ürün lazim. Bütçe 1000tl civarı. Tadi kötü olmazsa sevinirim.
  12. S

Cs 80 dolar envanter onerirmisiniz

Önereceğiniz skinler eski kasalardan olursa güzel olur
  13. S

passolig kac bilet satildigini nasil ogreniyorlar

Twitter da görüyorum nasıl yapıyorlar?
  14. S

Kripto kazarak 100 dolar kazanmak

Arkadaşlar Toncoin 100 dolar civarında çıktı. 10 milyon puan 100 dolar yani. Buna benzer olan swapcoin daha çıkmadı. Tıklayarak puan biriktiyiorsunuz coin çıkınca da telegram cuzdaniniza çekiyorsunuz. Referans linki buraya koyamiyorum ana konu olursa koyacagim. Isteyen ozelden yazabilir.
  15. S

Bu krampon orjinal mi?

16. S

FiveM karakter seçim ekranından sonra siyah ekranda kalıyor

Arkadaşlar giriş tuşuna bastıktan sonra siyah ekran geliyor, sağ aşağıda yuvarlak dönüyor.
  17. S

Steam dolandırıldım mı? Yardım

Biriyle takas yapacaktık sonra ben kabul etmedim. Adam beni reportlamış. Hesabin ismi değişmiş. Kullanıcı kodum olmuş. Profilime uyarı yazısı gelmiş ne yapmalıyım?
  18. S

Vergisiz telefonu başkasının kredi kartıyla alabilir miyim?

Arkadaşlar babamın kartıyla satın alsam sıkıntı olur mu?
  19. S

SteelSeries Rival 150 adlı mouse 2. el alınır mı?

SteelSeries Rival 150 mouse 200 TL
  20. S

Sizce bu Skin takası uygun mu?

Vereceğim bu Stickerlara görede bakarsanız sevinirim. Alacağım bu
Geri