Arama sonuçları: *

• Users: OgzKrc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OgzKrc

Yardım Mouse Önerisi Kararsızım - Ajazz AJ179 Apex - MCHOSE A7 Ultra - Scyrox V8

Dostlar selam. Başlıkta belirttiğim üzere sizce hangisi alınmalı. Ajazz'da şarj Dock'u olduğu için daha yakın hissediyorum ama MCHOSE'da F/P olarak makul duruyor. Bir de Ajazz Wireless kullanımda 8K Hz destekliyor mu göremedim. Scyrox'u da çok öneriyorlar. Sizce hangisi olmalı? Bir de bonus...
  2. OgzKrc

Yardım Hangdi Ddr5 Ram Tercih Etmeliyim

Açıkçası Sk Hynix A die ram arıyorum, tavsiye verebilceginiz uygun model varsa bakabilirim. Amd expo diye biraz ucuk kalıyor tabii. 2. El de olur. Anakart: Asus prime B650M-K Islemci: 7500F https://www.gskill.com/product/165/390/1661410135/F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR...
  3. OgzKrc

Yardım Ram Overclock yapma hakkında

Arkadaşlar merhaba elimdeki ramlerden en optimum nasıl yararlanabilirim ? Anakart Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI İşlemci Ryzen 5 5600x Ram bellek ve modelleri: H5AN8G8NDJR-UHC 8 Gb D-die (Rigel / 16 nm) / 1 die
  4. OgzKrc

Yardım. Sistemimi en maksimum seviyede kullanmak istiyorum.

Sayın bilgili ve bu konularda alaylı da olsa master yapmış kişiler. Sizden bir rica ve yardım istiyorum. Son 2 haftadır TR ve yabancı forumlarda aynı zamanda youtube vs. geziyorum ne yaptıysam kararlı yükseltmeler yapamadım. Büyük ihtimal sisteme daha alışamadım.. Hatta çoğu zaman sabahladığım...
Geri