Arama sonuçları: *

• Users: Sasua42
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

İncehesap kutusu açık ve yırtık ürün gönderdi ve iadeyi kabul etmiyor

Merhaba. İncehesap üzerinden NVIDIA bir kart satın aldım. Kart elime ulaştığında kargo personelini yanında ön izlenim yaptım kutuda bir hasar yoktu ve kabul ettim. Meğerse ekran kartının içindeki kutu yırtık, ekran kartının statik poşeti yırtık, ekran kartı kutusunda da ne güvenlik bandrolu ne...
  2. S

Stres testinde coil whine yok ama oyunlarda var.

Arkadaşlar. Ekran kartını OCCT ve furmak testine soktuğumda herhangi bir coil whine yok ama OCCT Power testinde tüm bilgisayarı yüke soktuğumda coil whine var az da olsa. Oyunlarda ise coil whine mevcut bu sorun Power kaynaklı olabilir mi? Ekran kartı Gigabyte RTX 4080 Gaming OC PSU Thermaltake...
  3. S

Samsung odyysey Neo g8 nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-neo-g8-ls32bg850nuxuf-32-1ms-240hz-uhd-quantum-mini-led-hdr2000-1000r-pivot-gaming-monitr-p-HBCV00002W2JWZ?url_src=and-product-detail Bu monitör nasıldır? Hdr performansı nasıldır? Bir sorun var mı alınır mı? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  4. S

4k 144hz monitör önerisi

Merhabalar, 4k oyuncu monitörü önerir misiniz. Bütçe en fazla 15k. Gecikme süresi 1ms olursa iyi olur. Benim bulduklarım şunlar...
  5. S

Thermaltake toughpower grand 1200w 80+ platinium alınır mı?

Arkadaşlar rtx 4090 için psu bakıyorum. Bu psu dün 5000 liraya düştü ve satın aldım vatandan. Psu nasıldır? Alındığına pişman eder mi? https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-toughpower-80plus-platium-1200w-full-mmoduler-guc-kaynagi.html
  6. S

Palit rtx 4090 gamerock nasıldır? Sıcaklık üzer mi?

Arkadaşlar palit rtx 4090 gamerock aldım 42 bin liraya. Asus tuf almadığıma pişman olur muyum ama arada 8 bin lira fark var... Soğutma konusunda gamerock beni üzer mı?
  7. S

120nm kasa fanı önerisi

Arkadaşlar cooler master mb511 kasam var. 120nm lik 4 tane kasa fanı almak istiyorum. Sessiz ve soğutması iyi olursa sevinirim. Bütçe 800 civarı.
  8. S

Gigabyte rtx3070 gaming oc sıcaklık normal mi

Merhaba arkadaşlar. Gigabyte rtx3070 gaming oc 3 fanlı ekran kartını 2 yıldır kullanıyorum. Tam yükte fan %100 (çok rahatsız edici bir ses var) iken 80 dereceyi gördüm içini açtığımda macun kuruydu. Termal pad ve macun yeniledim. Şuan tam yükte, oyunlarda en fazla 74 dereceyi görüyor fan hızı da...
  9. S

Ekran Kartı için termal macun önerisi

Arkadaşlar merhaba. 3 fanlı gigabyte rtx3070 gaming oc ekran kartına sahibim. 2 yıl oldu ekran kartım rdr2 oyununda çok kötü fan sesi çıkarmaya başladı. Değerlere bakmak istediğim zaman ekran kartının 80 derecede çalıştığını (ilk aldığımda en fazla 70 lerdeydi), ekran kartı fanının ise %100...
  10. S

6-7 bin TL'ye 2K ve IPS panel monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba. 6-7 bin liraya 2K, IPS panel, 144Hz veya üstü monitör önerisi yapabilir misiniz? Benim bulduklarım bunlar daha daha iyisi varsa önerilere açığım. Oyun amaçlı kullanılacaktır. Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar nadiren CS:GO. https://www.epey.com/go/372480147/...
  11. S

Anakart, işlemci,ram degişmeme rağmen bilgisayar açılmıyor

Technopat Sosyal Kuralları Sık Sorulan Sorular Teknik Destek R5 3600 sistem açılmıyor Konuyu başlatansasbasa48 Başlangıç Tarihi36 dakika önce EtiketlerHiçbiri Takip etmeyi bırak sasbasa48 Centipat 36 dakika önce Yer işareti ekle #1 Merhabalar, Mount and Blade Bannerlord oyunu...
Geri