Arama sonuçları: *

• Users: ErdemmK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ErdemmK

İNCEHESAP HAZIR SİSTEM EKSİK PARÇA GÖNDERDİ

Geçtiğimiz hafta yiğenim için hazır sistem siparişi verdim ve bugün kargodan teslim. Kutuyu açtım, kasayı çıkarttım ve ekran kartını takacakken bir baktım ssd yok. Acaba kutusunda mı diye kontrol ettim hayır yok. SSD yi takmayı unutmuşlar. 30 dakikadır müşteri hizmetlerine bağlanmaya...
  2. ErdemmK

RTX 5000 Super serisi beklenmeli mi?

Merhaba, bir süredir ekran kartı arayışı içerisindeyim. Almak için fazla acelem olmadığı için Super serisinin gelmesini bekliyordum. 2026 öncesi çıkacağı söyleniyordu ama CES fuarından sonrasına ertelendiğine dair haberler gördüm. Zaten yaklaşık 3 aydır bekliyordum bu erteleme eğer doğruysa o...
  3. ErdemmK

9700X için sıvı soğutucu tavsiyesi

9700X için sıvı soğutucu önerisi istiyorum. Aklımda belirlediğim 2 model var. F/P için LT720 düşündüm. Performans için de Trinity Performans düşündüm. Hemde taksit seçeneği var burada. Kasam TD500 Mesh V1 modeli. Tepeye sığar mı sığmaz mı bilemedim. LT720 biraz uzun gibi duruyor. Farklı...
  4. ErdemmK

i7 10700K Warzone'da %100 kullanılıyor

Merhaba öncelikle, sizlerle bir konu hakkında fikir alışverişi yapmak istiyorum. Sistem detaylarımı aşağıya detaylı olarak belirteceğim; normal şartlarda sistemim genelinde bir sorunum yok ve genelde sadece Warzone oynarım. Warzone 1 ve 2 dönemlerimde de aynı işlemciyi kullanıyordum o dönemlerde...
  5. ErdemmK

❌İndirim Bitti! XFX RX 7900 XT Speedster Merc 310 Black 24.699 ₺

Başlık ve açıklama 7900XT, görseller 7900 GRE. Anlayamadım şahsen ben :) Link
  6. ErdemmK

RX 7800 XT Almalı mıyım kararsızım

Sistemim de 3090 kullanıyordum. İşlemcim yetmeyip darboğaz yarattığı için sattım. Uzun süre götürecek bir ekran kartı arıyorum. Bir süredir bu 7800 XT yi araştırıyorum. Normalde Amd sevmeyen birisiyim fakat mecbur kalıcam gibi amd ye :) Bu fiyat bandın da nvidia tarafından 4070 yada 4070 super...
  7. ErdemmK

Mystic Light Fan RGB'lerini görmüyor.

Anakartım MSI Z490 TOMAHAWK. İlk kurulum yaptığım zamanlarda tüm rgbleri yazılım üzerinden kontrol edebiliyordum fakat son birkaç aydır yazılımda kasa fanlarının rgblerini kontrol edemiyorum. Anakart'da 2 adet argb yuvası var ikisinide denedim görmüyor. Normalde rgb hastası değilim genellikle...
  8. ErdemmK

10. NESIL INTELDEN - 14. NESILE GEÇİŞ

Merhaba, yaklaşık 4 yıldır kullandığım Intel i7 10700K işlemcim bazı noktalar yetersiz kalmaya başlıyor. İşlemci performansı ön planda olan konularda ekran kartım ile darboğaza girebiliyor. Bu sebepden dolayı bir upgrade zamanı geldiğini düşündüm. Aklımda 14700K'ya geçmek var. Kafam da bazı...
  9. ErdemmK

Anakart Kimliğini orjinal hale getirme

Bir takım işlemler sonrası anakart id'si değiştirilmiş. Anakarta ait bir takım özellikler bu sebeple kullanılamıyor. Bunu orjinal hale nasıl getirebilirim ? Bilgisi olup yardımcı olabilicek var mı.
  10. ErdemmK

Overclock sonrası görev yöneticisi yanlış hız gösteriyor

Bugün keyfe keder can sıkıntısından bir overclock denemesi yaptım. Çok da zor olmadı ilk denemem de sabit bir değer yakaladım. İşlemcim İ7 10700K. All Core 5.1 GHz olarak 1.3V core voltaj ile sonuç aldım. OCCT ve Prime95 testlerinde 10DK lık test yaptım bir sorun yok. Test esnasından...
  11. ErdemmK

Anakart ID değiştirme

Merhabalar, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Öncellikle şunu belirtim, bu konuyu başka x bir forum da açtım ve tabi ki de ban yedim :) İnsallah burada da yemem. Açık açık anlatıyorum herşeyi. Bir oyunda hile kullandım ve olması gerektiği ban yedim. Bu banı tekrar kaldırmak için spoofer...
  12. ErdemmK

20 Bin ₺'ye Palit GameRock RTX 4070 Ti Alınır mı ?

RTX 4070 Ti kovalamaktayım. Bu kartın fiyatı bir hayli düşmüş. Bu fiyata alınır mı yoksa başka indirimler beklenmeli mi ? Ayrıca fiyat Sıcak Fırsat olarak değerlendirilir mi bilmiyorum. Link
  13. ErdemmK

Yardım 5000 ₺ ye kadar koltuk önerisi

Evet koltuk almak için geç kaldım. Fiyatlar bir hayli arttı fakat yapacak birşeyim yok. 4000/5000 ₺ arasında rahat edebileceğim koltuk aramaktayım. Araştırdıklarıma göre Calitte-Hawk-Xdrive markaları arasında seçim yapmak gerekiyor. Hangi modellere bakarsam bakayım iyi diye yorum yapanda var...
  14. ErdemmK

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Oyun içi kullanabileceğim kablosuz kulaklık arıyorum. Fiyat bandı olarak 2 bin ila 2.500 ₺ civarlarına çıkabilirim. Şuan HS60 Pro kullanıyorum. Kablosuza geçiş yapmak istiyorum. Farklı farklı marka ekipman kullanmayı sevmediğim için corsair yada logitech marka düşünüyorum. Diğer markalardan...
  15. ErdemmK

5600X sistemden ses gelmiyor

Merhaba. Bugün sistemimde upgrade yaptım. İşlemci, kasa ve sıvı soğutma takviyesi yaptım. Yeni sistemi kurulumu yaptım ve öncelikle BIOS güncellemesi yaptım ve ardından temiz kurulum yaptım. Her şey sorunsuz fakat sistemden ses gelmiyor. Anakart sitesinde güncel driver indirip kuruyorum sonuç...
  16. ErdemmK

BloodHunt Sürekli Crash

Merhabalar. Oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorum ve herhangi bir sorun ile karşılaşmamıştım. 1 hafta önce RTX 3070Ti ekran kartımı RTX 3080'e yükselttim. Kartı sisteme taktıkdan sonra oyuna girdikten 5/10 dakika içinde crash yiyorum. Belli başlı çözüm önerilerini denedim. DDU ile ekran kartı...
Geri