Arama sonuçları: *

• Users: Iberg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Yeni Monitörde Görüntü Sorunu

Merhaba arkadaşlar viewsonic xg2431 aldım ama bazı videolarda bu şekilde siyah yerlerde sıkıntı çıkıyor nasıl çözebilirim veya sorun nedir yardımcı olabileecek var mı ?
  2. I

🔥İndirim Ryzen 7800x3d 13.764 TL

Sanırım son zamanlardaki en düşük fiyat sıfır için baya iyi fiyat. Link
  3. I

Amazon Razer Viper V2 Pro Değişim Yapmıyor

Merhaba arkadaşlar Amazondan Razer Viper V2 pro ürün almıştım. Üründe kronik sorunlardan biri olan fare tekeri temassızlığı yapmaya başladı. Amazonla konuşunca bana ürünü providyoya yollamamı söylediler providyo ile konuştum amazon ithalatçı ürünlere bakmadıklarını söylediler :D sonra tekrar...
  4. I

Ups Önerisi Fiyat performans

beyler fp bir ups önerisi alabilirmiyim ecoflow delta pro gibi 3600w olması lazım biraz daha düşük olabilir. Ama biraz daha ucuz yollu olursa güzel olur
  5. I

Çözüldü✓ Logitech Ses Sistemi Bas Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar Logitech Z533 ses sistemi var bilgisayarı masanın solundan sağına taşıdım ve şuanda bas çalışmıyor yandaki hoparlor çalışıyor lakin bas çalışmıyor nasıl düzeltebilirim kendi kendine gitti
  6. I

Pd200x alınmalı mıdır ?

Merhabalar iem kulaklığa geçmeyi düşünüyorum bu yüzden bir mikrofon alacağım pd200x güzel gibi ama tr düzgün fiyata satan bir tek sescibaba var sanırım ama ondada stok yok yanında bir mikserle birlikte satıyor ne diyorsunuz alınır mı bu fiyata yoksa daha iyi bir şeye geçilir mi ? Quadcast...
  7. I

Lol Hesabım Ne Kadar Eder

Merhabalar hesabımı satmak istiyorum 360 seviye ligi açarsam gümüş açar sanırım ama plate kadar falan kasabilrim. 184 kostüm 3 tane ihtişamlı , Şampiyonlar şampiyonu 2012 riven var , şampiyonlar şampiyonu 2016 zed var. Tahmini hesap sitelerinde falan kaça gider. Artık oynamadığımdan satmak...
  8. I

Escape From Tarkov Satın alamıyorum

Merhabalar rusya sunucusundan tarkov almaya çalışıyorum vpn ile lakin ödeme yöntemlerinin hiçbiri ülkemizde yok kabul etmiyor . Amazonla almaya çalışıyorum kabul etmiyor. Normal kart kısmıylada kabul etmiyor. Forumlarda okuduğuma göre en sıkıntısız yöntem paypal ile oluyormuş o da bizim...
  9. I

Chrome'dayken PC donuyor

Merhaba arkadaşlar son 2 gündür chrome da video izlerken falan pc takılıyor. Chromeda hiçbirşeye tıklayamıyorum. Windowstan resetleyeceğim basıyorum resete hiçbirşey olmuyor düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum. Oyun oynarken arkada chrome açık kalınca hiçbirşey olmadı ama sadece chromedayken...
  10. I

Müzik İçin Hoparlör Önerisi

Merhaba, bilgisayarıma evde kullanacağım hoparlör bakıyorum lakin genel olarak müzik dinlemek için kullanacağım. 2. elde 1500'e falan Z533 buldum Creative pebble Plus var 1700'e ama ne alacağımı tam olarak bilemiyorum. Müzik dinlemek için Logitech almayın diyorlar.
  11. I

7800x3d Cinebench Sorunu

Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcimi bir test etmek istedim Cinebench'te 1083 skor aldı internetten karşılaştırdığımda çok düşük kalıyor. Diğer incelemerde baktığıma göre 17k 18k civarı almış ama performans olarak oyunlarda bir performans kaybım yok neden böyle acaba ? 1727706626 multiscore bu arada
  12. I

Expo Açınca Bios Hata Veriyor

Merhaba arkadaşlar patriot 6400mhz ramlerim var bios update yaptım expo açınca The system has posted in safe mod diyor f1 e bas diyor basınca açmıyor bilgisayarı ne yapmam lazım
  13. I

Asus Tuf Anakart Ram Önerisi

Merhaba arkadaşlar Asus Tuf Gaming B650m-Plus için ram minimum 6000mhz düşünüyorum cl40 altı olması tercihen olabildiğince fiyat performans bir ram lazım expo olmasıda çok önemli tabii ki. 1725455657...
  14. I

7800x3d İçin Soğutma Önerisi

Merhaba arkadaşlar bütçem 2.8k civarı 7800x3d için soğutma arıyorum render da alınacak oyunda oynanacak uzun saatler aktif olacak yani. Kafamdaki seçenekler arctic liquid freezer 2 Argb , Thermalright commander veya phantom spirit , birder performax(id cooling ) 360mm. Aklımda bunlar...
  15. I

Asus Yetkili Servis Hakkında

Merhaba arkadaşlar keşke şuanda burada bunları yazmıyor olsaydım ama her zaman ki gibi tüketici olarak haklarımız yeniyor. Asus Tuf Gaming A15 cihazım var ve gayet istediğim gibi kullanıyor memnundum sonra sanırım kronik bir sorun olan Power tuşunda basmamazlık olmaya başladı bende ürünü...
  16. I

Ürün İade Değişim Hakkı Hakkında

Merhabalar elimde gigabyte g24f 2 monitörü vardı lakin üründe sonradan ölü piksel artması sonrası ürünümü garantiye yolladım itopyadan almıştım direkt yetkili servise yolladım. Ürüne iade değişim belgesi vermişler lakin değişimde yetkili stok yok diyor iade olacak veya size gamebooster monitör...
  17. I

Sanallaştırma Açtıktan Sonra Pc açılmıyor

Merhaba arkadaşlar asus tuf gaming a 15 laptobum var biostan sanallaştırmayı açtıktan sonra boot seçenekleri gitti herkes bios pili takıp çıkarın demiş bende bios pili yok bataryayı çıkardım gene olmadı ne yapacağım ?
  18. I

Yardım ….

Merhabalar yurtdışında bir iş için bana fiyat sordular firmaları arayıp sorduğumda bu firma iyi fiyat verdi. Yüklü bir alım yapacağım o yüzden merak ediyorum daha önce yüklü alışveriş yapan var mı , deneyimleriniz nasıl ?
  19. I

Kırgızistana Kargo Yollama Hakkında Yardım

Merhaba bir işletmemiz var ve yurt dışına kıyafet deterjan sandalye masa vantilatör vs işte ne isterlerse yolluyoruz ama karayoluyla kendimiz geçiriyoruz. Kırgızistan da çok teklif var ve oraya ürün taşımak istiyoruz ve en kolay yolu sanırım uçak kargo. Haftada 3-4 ton yollayacağım şekilde en...
  20. I

Mouse Tercihi Konusunda Yardım

Merhabalar claw tutuyorum mouse alacağım şuanda endgame xm2wireless düşünüyorum 1700'e . Aynı bütçelerde önerebileceğiniz başka bir mouse var mı ? Genellikle cs gibi fps oyunları oynuyorum. Bütçeği çok az aşabilirim veya aşağısıda olabilir.
Geri