Arama sonuçları: *

• Users: itsteo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

LEGION 5 mi ROG STRIX G15 mi?

bugün vodafone yanımda üzerinden legion 5 aldım 34.100'e 32 gb 1tb intel i7 özellikli, daha sonra satıcı arıyıp siyah renginin bulunmadıgını onun yerine beyaz gönderebileceğini söyledi veya beyaz istememem halinde asus rog strix gönderebileceğini söyledi. sizce napayım? 130 watt 3060dan, 2k...
  2. I

ACER, LENOVO, HP HANGİSİNİ ALMALIYIMi?

normal şartlarda 32kya legion 5 alcaktım ama maalesef 37kya yukseldiği için yeni bir şeyler arıyorum, öyle aman aman oyun oynayan biri değilim grafik tasarımcıyım hangisini önerirsiniz...
  3. I

Donanim Arşi̇vi̇ Yeni Dizüstü Bilgisayar Hakkında

donanım arşivinin akşam 5-6 civarı yayınlayacağım dediği laptop modeli hangisi bilen var mı? fıyatını değil sadece modelini merak ediyorum
  4. I

BIOSTAN SONRA PC AÇILMADI

Valoranta giriş yapamıyordum TPM 2.0 Vve Secure Bot'u açmak aktifleştirmek için bir video buldum youtubedan adam Secure boot ile birlikte platform key'i de update'liyordu abcak herhangi bi sorun olmamıştı kendisinde, ben de kendi bilgisayarima uygularken platform key'i update'ledim ve...
  5. I

gigabyte b450m s2h tekrar kurulum

forumda yeniyim merhaba, geçenlerde ryzen 7 1700x + rtx2060 + gigabyte b450m s2h sistem aldim. pek anlamam sistemlerden bugün ekranıma biosu tekrar kurmam gerektiği hakkında ekran çıktı ne yapmam gerekiyor çıkmıyor bu ekrandan bi türlü.
Geri