Arama sonuçları: *

1. DonVitoCarleone

Harddisk sağlığı ne durumdadır

Arkadaşlar harddisk bir 2009 senesinden beri kullanılıyor durumunu merak ediyorum bu hdd arkadaşımızın durumu nedir hd tune pro ile karşımda veriler var anladığım bir durum değil gönderiyorum
  2. DonVitoCarleone

ram slotu değişince ramin kod değiştirmesi

Arkadaşlar az önce ram slotunu değiştirdim ve şöyle bir şey oldu cpu z de ramin kodu değişti ve değerleri de değişti sonu b olan kodun sonu r oldu anakart h410m-f zaten 2 slot var ve 2. slottaydı ram 1. slota çektim ve cl leri bile değişti ramin kafam cacık oldu biri açıklayabilir mi
  3. DonVitoCarleone

i310100f ve 1660ti darboğaz

i310100f ve 1660ti ım var ve aldığımdan beri darboğaza girip duruyor bazen oyunlar saçma sapan kapanıyor bazen fps drobu giriyor çok fena cpu kullanımı her oyunda gpu yu geçiyor lol de bile cpu yu fazla kullanıyor ve ara sıra lol bile donup geri geliyo
  4. DonVitoCarleone

Asus h410m-f e m2ssd takılabilir mi

Elimde asus h410m-f anakart var m2 ssd yuvası yok 1 tane x16 slotu var ve 2 tane de x1 slotu var adaptör gibi şeylerle m2ssd kullanabilir miyim sizce kullanırsam da sata ssd den farklı olur mu performansı nasıl olur genelde baktığım adaptörler x4 yuvası içindi ben x1 yuvası içinde buldum sizce...
Geri